Μετά από το «τσίκνισμα» της προηγούμενης Τσικνοπέμπτης και λίγο πριν την Σαρακοστή με τα παραδοσιακά «σαρακοστιανά» εδέσματα, νομίζω ότι οφείλουμε μια γαστρονομική πολυτέλεια στους εαυτούς μας!
 
 
Ένα menu «βασιλικό», συνυφασμένο με πολυτέλεια, ένα Black truffle luxury dinner διά χειρός του executive chef George Stylianoudakis, σε ένα όμορφο και ξεχωριστό περιβάλλον, όπως το αγαπημένο μου εστιατόριο «Mayor», που έχει εξελιχθεί σε κοσμικό talk of the town, είναι μια μικρή απόλαυση που ο καθένας χρωστάει στον εαυτό του!
 
 
 
Το αγαπημένο meeting point της αθηναϊκής αφρόκρεμας λοιπόν μας προσκαλεί αυτή την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου το βράδυ σε μια γαστρονομική πανδαισία που θα έχει σαν κυρίαρχο στοιχείο την μαύρη τρούφα, από την γνωστή εταιρεία «Greek luxury products», συνοδευόμενη φυσικά από Veuve Clicquot, μια όμορφη λευκή σαμπάνια, με λεμονάτα αρώματα και δυνατό αφρισμό που είναι συνυφασμένη με την πολυτέλεια και το στυλ!
 
 
 
 
Η μαύρη τρούφα (tuber melanosporum), λέγεται και «μαύρο διαμάντι», λόγω της μεγάλης αξίας της, που οφείλεται στην αυξημένη ζήτηση της, σε συνδυασμό με τις μικρές ποσότητές της που διατίθενται στην αγορά! Οι μαύρες τρούφες, που παρά την όχι και τόσο ευχάριστη όψη τους διαθέτουν καλά κρυμμένα διατροφικά μυστικά, συχνά διατίθενται σε τιμές…κοσμήματος!
 
 Στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του Mayor στην καρδιά της Αθήνας, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε με 80 Ευρώ το άτομο, ένα χορταστικό και απολαυστικό menu με ποικιλία πιάτων, με κύριο συστατικό τους την μαύρη τρούφα, συνοδευόμενα από την γαλλική σαμπάνια Veuve Clicquot, που αποτελεί έναν από τους χορηγούς της βραδιάς, μαζί με τις εταιρείες Βίκος, Deals και «Greek luxury products»που διαθέτει την μαύρη τρούφα!
 
 
Και αν αυτό δεν είναι “value for money” τότε τι είναι; Χαρίστε τέτοιες στιγμές και απολαύσεις στον εαυτό σας, γιατί πραγματικά το αξίζετε!