Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, διοργάνωσε πρόσφατα, με τεράστια επιτυχία, ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση, Exotic Dinner, με την ευγενική φιλοξενία του Ecali Club. Η ‘Αννα Βίσση, Πρέσβειρα της ΕΛΕΠΑΠ, λάμπρυνε αφιλοκερδώς με την παρουσία της την εκδήλωση και ξεσήκωσε τους καλεσμένους της βραδιάς με τις μοναδικές επιτυχίες της.
 
ΑΝΝΑ ΒΙΣΗ
 
Με φινέτσα και κομψότητα, σ’ένα πραγματικά εξωτικό περιβάλλον με τροπικά φυτά και ζώα, οι καλεσμένοι με πολύ κέφι και θετική ενέργεια απόλαυσαν μια μαγευτική βραδιά, συντροφιά με της μεγαλύτερες επιτυχίες της ΄Αννας Βίσση. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα αξιοποιηθούν για τη στήριξη του βασικού σκοπού της ΕΛΕΠΑΠ, της παροχής καινοτόμων υπηρεσιών ολοκληρωμένης αποκατάστασης υψηλού επιπέδου, μέσα σ’ένα ασφαλές και οικείο για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, περιβάλλον. Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης η ΕΛΕΠΑΠ μεταξύ άλλων ευχαριστεί από καρδιάς: Το Κοινωφελές ΄Ιδρυμα Ιωάννη Σ.Λάτση και το Ecali Club, για τη μεγάλη χορηγία και την εξαιρετική φιλοξενία.
Η ΑΝΝΑ ΒΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΠΑΠ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΣΧΟΥ
 
Λίγα Λόγια για την ΕΛΕΠΑΠ: Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων,είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, το οποίο για 80 ολόκληρα χρόνια αγωνίζεται για την αναγνώριση του δικαιώματος των παιδιών με κινητική αναπηρία και νευροαναπτυξιακά προβλήματα, να μεγιστοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους, να εκπληρώσουν τους προσωπικούς τους στόχους, να κατακτήσουν στο μέγιστο δυνατόν την αυτονομία τους και την ενσωμάτωσή τους στο κοινωνικό σύνολο. Το όραμα της ΕΛΕΠΑΠ είναι να συνεχίσει να βελτιώνει και να αναπτύσσει τις παροχές και τα προγράμματά της, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Στόχος είναι να συνεχίσει να παρέχει καινοτόμες, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αποκατάστασης, οι οποίες να εντάσσονται σε ολοκληρωμένα προγράμματα, που λαμβάνουν χώρα σε ένα ασφαλές και οικείο προς τα παιδιά και τις οικογένειές τους περιβάλλον. Μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο, δίνονται οι καλύτερες ευκαιρίες για την καλλιέργεια των ψυχοκινητικών δεξιοτήτων, για την ανεξαρτησία και την επίτευξη στόχων σε βρέφη , παιδιά και ενήλικες με αναπηρίες. Με την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά του προσωπικού, των εθελοντών, των δωρητών, της διεύθυνσης και του Διοικητικού Συμβουλίου, η ΕΛΕΠΑΠ συνεχίζει να στηρίζει περισσότερα από 1.000 βρέφη,παιδιά και ενήλικες στα έξι παραρτήματά της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο. Είναι καθημερινός ο αγώνας για να μπορέσει να συνεχιστεί το όραμα της ΕΛΕΠΑΠ για «Βήματα Ζωής», για ευκαιρίες ένταξης και κοινωνικής ευαισθητοποίησης, που θα εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά και τους ενήλικες με αναπηρία στην Ελλάδα. Σήμερα, η ΕΛΕΠΑΠ έρχεται αντιμέτωπη με αυξημένες απαιτήσεις για παροχή υπηρεσιών, εξαιτίας των πολλαπλών κοινωνικών και οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες και της αυξημένης ανάγκης τους για στήριξη. Τα παιδιά και οι ενήλικες της ΕΛΕΠΑΠ προσφέρουν καθημερινά παραδείγματα δύναμης, επιμονής, σκληρής δουλειάς, αποφασιστικότητας, και κουράγιου μπροστά στις αντιξοότητες, ενώ ως παραδείγματα συμβάλλουν ενεργά στην ευαισθητοποίηση και στην αποδοχή της ελληνικής κοινωνίας.
 
ΕΛΣΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ-ΛΟΥΤΣΙΟΥ, ΓΙΑΝΝΟΣ ΛΟΥΤΣΙΟΣ, ΡΟΖΜΑΡΙ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ
ΕΜΥ ΚΑΤΣΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΟΣ, ΡΟΥΛΑ ΛΙΝΑΤΣΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ, ΕΤΑ ΠΑΓΙΔΑ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΛΛΗ
ΚΟΡΙΝΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΘΕΑΝΩ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΤΙΝΟΥ, ΕΛΛΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΙΝΕΤΑ ΒΑΦΕΙΑ
ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΜΑΡΤΙΝΟΥ, ΔΑΦΝΗ ΣΤΑΓΚΟΥ, ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ
ΖΕΤΑ ΑΝΤΣΑΚΛΗ, ΑΡΗΣ ΑΝΤΣΑΚΛΗΣ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΗΤΣΗ, ΑΝΤΖΕΛΑ ΒΑΓΙΩΝΗ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΑΥΡΗ
ΗΡΩ ΚΟΒΑ, ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΡΙΣΤΗ ΤΣΟΛΑΚΑΚΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΛΙΣΑ ΜΕΛΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΚΑ ΡΑΦΑΗΛ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
ΓΩΓΩ ΤΣΑΤΣΑΚΗ, ΠΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΡΕΝ ΜΑΥΡΙΔΗ
 
ΕΛΙΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΣΥΛΒΙΝΑ ΚΡΟΝΤΗΡΑ, ΑΝΤΥ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ, ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΤΖΟΑΝΝΟΥ
ΣΟΝΙΑ ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ (ECALI CLUB), ΕΛΙΝΑ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ
 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΥΡΗΣ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΑΥΡΗ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΒΙΔΑΣ, ΒΑΝΑ ΛΑΒΙΔΑ
 
RIAD& RANA ZEIN
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΑΝΝΥ ΠΕΤΡΑΚΗ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΣΙΓΚΑ, ΗΛΙΑΣ ΤΣΙΓΚΑΣ
ΝΑΤΑΛΙΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ-ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΓΙΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ
ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΛΙΩΤΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΣΟΥΡΕΚΑ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΒΡΙΔΗ, RANIA KHOURY, MAJD SAMAAN, ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΑΛΑΟΥΝΗ,RANDA KHOURY, LOULOU ZEIN
ΖΕΤΑ ΑΝΤΣΑΚΛΗ, ΖΑΝΕΤ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΥ
ΚΡΙΣΤΗ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΝΝΥ ΠΕΤΡΑΚΗ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΣΙΓΚΑ
ΜΑΓΙΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ, ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΧΑΝΔΡΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΜΑΡΤΙΝΟΥ, ΜΙΚΑΕΛΑ ΧΑΡΑΜΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΡΟΥ, ΧΡΥΣΙΑΝΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΝΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ
ΙΩΑΝΝΑ ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΛΒΙΝΑ ΚΡΟΝΤΗΡΑ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΗΤΣΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΕΝΤΟΥΔΗ ΜΟΥΝΔΡΕΑ
HALA KHOURY, ΑΝΟΥΣΚΑ ΡΑΦΑΗΛ, ΝΑΝΤΙΑ ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ
ΠΟΛΥΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΡΟΖΜΑΡΙ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ
ΜΑΡΘΑ ΒΕΡΝΙΚΟΥ, ΕΡΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΑΝΝΑ ΑΝΔΡΕΑΔΗ, ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΗΝΑΪΔΗ
ΒΑΣΩ ΦΕΙΔΑΚΗ, ΜΑΙΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ
ΛΑΡΑ ΣΤΑΦΥΛΟΠΑΤΗ, ΗΡΩ ΚΟΒΑ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΗ
 
 
 
 
 
 
ΠΗΓΗ: studio panoulis