Ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και το «Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» βρέθηκαν πρόσφατα ξανά κοντά στους πληγέντες από τις πλημμύρες συνανθρώπους μας του Δήμου Μάνδρας Αττικής για να τους στηρίξουν και να τους προσφέρουν είδη που θα βοηθήσουν τις οικογένειες που είδαν τα σπίτια τους να καταστρέφονται να καλύψουν τις πρώτες τους ανάγκες. 
 Τζωρτζίνα Έλληνα, Μαριάννα Βαρδινογιάννη
 
 
Η Πρόεδρος των δυο φορέων, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ήταν και αυτή τη φορά εκεί και μάλιστα μαζί με τη σύζυγο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κυρία Άντρη Αναστασιάδη, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα και θέλησε να εκφράσει από κοντά τη συμπαράστασή της στις πληγείσες οικογένειες.
 
Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τη σύζυγο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κυρία Άντρη Αναστασιάδη και η Δήμαρχος του Δήμου Μάνδρας, κυρία Ιωάννα Κριεκούκη
 
Η Δήμαρχος του Δήμου Μάνδρας, κυρία Ιωάννα Κριεκούκη, συγκινημένη εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την άμεση ανταπόκριση του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και του «Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και για την προσφορά των χρηστικών και οικιακών ειδών στους κατοίκους της Μάνδρας, αλλά και απέναντι στην Οικογένεια Βαρδινογιάννη που προσφέρθηκε να ανοικοδομήσει άμεσα τον 2ο Παιδικό Σταθμό της περιοχής που καταστράφηκε ολοσχερώς, λέγοντας: «Κυρία Βαρδινογιάννη δεν ξέρω τι να πω… το ότι εσείς και η οικογένειά σας αναλάβατε να ανοικοδομήσετε τον 2ο Παιδικό Σταθμό που είναι για εμάς θέμα άμεσης ανάγκης για να πάνε τα παιδιά εκεί, να βρουν διέξοδο… το ότι στείλατε τα αποφρακτικά και τα αυτοκίνητα… για όλα αυτά που μας φέρνετε… Είναι θαύμα που μου λέτε ότι σε 15 μέρες θα είναι έτοιμος ο παιδικός σταθμός… Ήξερα ότι είστε μια πολύ σημαντική γυναίκα αλλά τώρα που σας γνώρισα διαπίστωσα ότι είστε μοναδική. Και μόνο η παρουσία σας εδώ μας δίνει ελπίδα… Η ελπίδα μας είστε εσείς… και οικογένειες σαν τη δική σας που πάντα έχουν υποστηρίξει αυτόν τον τόπο σε θέματα υγείας, σε όλα… Θέλω να σας παρακαλέσω στηριζόμενη στην προσωπικότητά σας … θέλω να κάνω μια έκκληση: οι άνθρωποι εδώ είναι νοικοκυραίοι δεν μπορούν να ζήσουν σε μια σκηνή, γι’ αυτό κάνω έκκληση να κινητοποιηθούν οι εργολάβοι από παντού, ένα σπιτάκι αν φτιάξει ο καθένας για μια οικογένεια, θα μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας…».
 
Η Δήμαρχος του Δήμου Μάνδρας, κυρία Ιωάννα Κριεκούκη
 
Η κυρία Βαρδινογιάννη υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει και ζήτησε από τη Δήμαρχο να της στείλει και μια λίστα με φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για να φροντίσει να αποσταλούν στη Μάνδρα
Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη
 
 
Η κυρία Άντρη Αναστασιάδη αφού εξέφρασε την οδύνη της για το μέγεθος της καταστροφής δήλωσε ότι η Κύπρος βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων της Μάνδρας και ότι θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να ανακουφίσει τον πόνο τους. Πρόσθεσε ότι θα συμβάλει και στην έκκληση της Δημάρχου, ενώ ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει μια εκδήλωση στις 19 Δεκεμβρίου για να συγκεντρώσει όσα περισσότερα πράγματα χρειάζονται οι συνάνθρωποί μας στη Μάνδρα. Η Δήμαρχος συγκινημένη την ευχαρίστησε θερμά για το μεγάλο ενδιαφέρον και τη συμπαράστασή της.
 
Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τη σύζυγο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κυρία Άντρη Αναστασιάδη και η Δήμαρχος του Δήμου Μάνδρας, κυρία Ιωάννα Κριεκούκη
 
 
Η Δήμαρχος συγκινημένη την ευχαρίστησε θερμά για το μεγάλο ενδιαφέρον και τη συμπαράστασή της. Ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» εκφράζει από καρδιάς ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» για τη γενναιόδωρη προσφορά τους στις εταιρείες και στους ιδιώτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του για βοήθεια στους κατοίκους της Μάνδρας: ATHENAEUM INTERCONTINENTAL, ATHENS WAS HOTEL, BIC ΒΙΟΛΕΞ Α.Ε., CIVITEL, OLYMPIC HOTEL, HOTEL GRANDE BRETAGNE, MARGI HOTEL, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΟΥΛΤΑΝΟΓΛΟΥ, NJV ATHENS PLAZA HOTEL, PRESIDENT HOTEL ATHENS, ST. GEORGE LYCABETTUS HOTEL, Ι. ΣΑΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε., Φαίη Μπαρμπαλιά Μάνεση, Έλενα Μπαρμπαλιά Σαρακάκη και Aθηνά Σκούρα. Η προσπάθεια συνεχίζεται από τα δύο Ιδρύματα και από την ευαισθητοποίηση που κάνουν για να συμβάλουν σε αυτή την άμεση ανάγκη όσοι περισσότεροι μπορούν.
 
Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τη σύζυγο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κυρία Άντρη Αναστασιάδη
 
 
 
ΠΗΓΗ: studio panoulis