” Limit up” εκαναν οι μετοχές του χρηματιστηρίου , την ιδια στιγμη που το ιδιο “βουλιαζε” από κόσμο και σχεδιαστές στην εκδήλωση ΜΟΔΑΣ του ΝGFL2, που διοργανωσαν με επιτυχια η εταιρία STALEXPO και ο ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΚΥΜΙΩΝΗΣ , και που σκοπο ειχε να υποστηριξει τα παιδιά της “ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ” .
ΤΖΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΕΤΡΟΣ ΙΜΒΡΙΟΣ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΕΙΡΗΝΗ ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΟΝΤΟΥ ( ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ STALEXPO )
Ενθουσιασμός και συγκίνηση κυριαρχούσαν στο Χρηματιστήριο την Κυριακή το βράδυ, τόσο από τους συμμετέχοντες στο NGFL 2, όσο και από τους επισκέπτες. Περισσότεροι από 700 επισκέπτες ενθουσιασμένοι, έδιναν συγχαρητήρια σε όλους, για τη παρουσίαση, την οργάνωση, και το επίπεδο των σχεδιαστών. Όλοι έδειξαν την υποστήριξή τους με όποιο τρόπο μπορούσαν και στα παιδιά της “Κιβωτού του κόσμου” τα οποία έδωσαν το παρών μαζί με τον Πατέρα Αντώνιο, ο οποίος χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους ,λέγοντας πως το μόνο μας όπλο ενάντια σε κάθε κρίση είναι η αγάπη και καταχειροκροτήθηκε. Η πολυπλοκότητα της αρχιτεκτονικής του ιστορικού κτηρίου, με τη πολυδιάστατη φαντασία των Νέων Ταλέντων στο σχέδιο Μόδας έδωσαν πραγματικά, το αποτέλεσμα που οι διοργανωτές είχαν προαναγγείλει: ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ!! Μεγάλη και η συγκίνηση των σχεδιαστών που συμμετείχαν για το επίπεδο της παρουσίασης τους. Ενθουσιασμένοι από τον καλλιτεχνικό διευθυντή ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΝΤΟ , ο οποίος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στα νέα παιδιά , καθώς και απο την άρτια διοργάνωση και συντονισμό που έκανε η ΤΖΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ-ΡΙΖΟΥ! Ο ενθουσιασμός τους μεγάλωνε όταν άκουγαν από όλους ότι οι προδιαγραφές της διοργάνωσης θα τους έδιναν ένα μεγάλο πλεονέκτημα στη μετέπειτα πορεία τους. Εντυπωσιακός ο χώρος του Παλαιού Χρηματιστηρίου, εντυπωσιακή και η προβολή του animation της 3d mapping στο παμπάλαιο βιτρώ που δέσποζε στο χώρο, η οποία εφαρμόστηκε για πρώτη για πρώτη φορά στην Ελλάδα και κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις. Τη βραδιά τίμησαν με τη παρουσία τους πολλοί έμποροι, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, μεγάλα καταστήματα, καθηγητές, και κατασκευαστές ενδυμάτων, οι οποίοι πραγματικά ανταποκρίθηκαν με εμπορικό ενδιαφέρον στη πρόσκληση. Στο catwalk οι νέοι σχεδιαστές έδειξαν κατά γενική ομολογία πολύ προσεγμένες συλλογές. Ξεχωρίσαμε την Εύη Αδάμ στη συλλογή του Δημήτρη Ορδουλίδη, την Άντζελα Ευριπίδη στης Έλενας Φιλιππίδου, και στην business συλλογή του Prince Erotokritos τις δημοσιογράφους Βίκυ Χαντζή και Ειρήνη Γκανάτσιου. Οι διοργανωτές εταιρία STRLEXPO και ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΚΥΜΙΩΝΗΣ ανανέωσαν το ραντεβού με τους εμπόρους και τους σχεδιαστές για το 3ο New Generations Fashion Lines που θα γίνει τον Σεπτέμβριο, Και όλοι έφυγαν με την γλυκιά γεύση της ωραίας εκδήλωσης μόδας ,αλλα και των παραδοσιακων εκλεκτων παγωτών ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ, ο οποίος ήταν απο τους χορηγούς της βραδιάς!
 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΣΕΤΖΗΣ ΣΙΜΟΝΕ ΑΡΝΑΜΠΟΛΝΤΙ ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΟΝΤΟΥ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΡΟΣΕΛΙ ( CONSTANTINO ROSELLI )
Η ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΟΝΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ
ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΤΣΑΦΟΥ
ΧΡYΣΤΙΑΝΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΙΜΟΝΕ ΑΡΝΑΜΠΟΛΝΤΙ ΤΕΡΥ ΠΑΓΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΟΝΤΟΥ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΚΥΜΝΙΩΝΗΣ ΜΑΙΥ ΣΟΚΟΛΑΙ ΧΡΗΣΤΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ( STYLIANOS ) ΑΣΠΑΣΙΑ ΚΟΝΤΟΥ ΦΡΕΝΤΥ ΚΑΛΟΜΠΡΑΤΣΟΣ
ΧΑΡΑ ΚΟΥΜΕΝΤΑΚΟΥ ΤΑΣΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ
ΝΑΤΑΛΙΑ ΡΙΖΟΥ ΤΖΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΙΦΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΖΟΣ
ΝΑΝΑ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΥΟΛΟΥ ΕΡΙΚΑ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΡΠΑΣΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ” ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ” ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ
Η ΑΤΖΕΛΑ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΜΕ ΡΟΎΧΑ ΤΗΣ ΤΑΛΑΝΤΟΎΧΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑΣ ΕΛΕΝΑΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ
ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΕΛΕΝΑΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ
ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΕΛΕΝΑΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ
ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΕΛΕΝΑΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ
ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΕΛΕΝΑΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ
Η ΑΤΖΕΛΑ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ΕΛΕΝΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ
ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ
ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΓΚΟΛΙΑΣ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΚΥΜΙΩΝΗ
ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΚΥΜΙΩΝΗ
ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΚΥΜΙΩΝΗ
Η ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟ ΚΥΜΙΩΝΗ
ΕΥΗ ΑΔΑΜ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΑΚΗ
ΕΥΗ ΑΔΑΜ back stage
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΑΚΗ back stage
ΕΛΕΝΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ, ΑΤΖΕΛΑ ΕΥΡΙΠΙΔΗ back stage
Back stage
Back stage
Back stage
Back stage
Back stage
Back stage
Back stage
Back stage
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΑΚΗ, ΦΡΕΝΤΥ ΚΑΛΟΜΠΡΑΤΣΟΣ Back stage