Μήνας της αγάπης ο Φεβρουάριος για το χώρο τέχνης The Art Dose στη Γλυφάδα που παρουσιάζει την έκθεση «Love is the answer» και μας καλεί να γιορτάσουμε αυτό το δυναμικό, παγκόσμιο μήνυμα.
ΜΑΛΟΥ ΛΑΡΣΙΝΟΥ, ΝΙΚΗ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΖΑΧΟΥ
 
Στα εορταστικά events που πραγματοποιήθηκαν ήδη στο χώρο, παραβρέθηκαν καλλιτέχνες οι οποίοι δημιούργησαν για το φιλότεχνο κοινό μοναδικά δώρα αγάπης, ειδικά φτιαγμένα για τον κάθε αποδέκτη ξεχωριστά, αλλά και για τα αγαπημένα του πρόσωπα.
Η curator του The Art Dose Νίκη Καποπούλου που είχε την ιδέα της έκθεσης, σημειώνει ότι αυτή η διαδραστική πρωτοβουλία, είχε στόχο να ενώσει γι’ άλλη μια φορά την τέχνη με τους ανθρώπους και να τους φέρει πιο κοντά. Με οδηγό την αγάπη οι καλλιτέχνες υπέγραψαν δώρα που εμπνέονται από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά μένουν για πάντα στην καρδιά μας.
ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΑΡΑΚΟΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΑΘΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
 
Η αγάπη δημιουργεί υψηλά συναισθήματα που εκφράζονται με δυναμισμό τόσο μέσω της ζωγραφικής ή της γλυπτικής. Είναι όμως πολύ ωραίο όταν αυτά τα δώρα έχουν κάτι από την προσωπικότητα, την ευαισθησία, τη μοναδικότητα του κάθε αποδέκτη.
Ανάμεσα στα έργα τέχνης που θα βρείτε στο The Art Dose μοναδικά δώρα που φιλοτέχνησαν οι: Cedric Bouteiller, Mr. Brainwash, David Gerstein, Hawini, Sonke, Caroline de Souza, Benjamin Spark, καθώς και οι Στάθης Αλεξόπουλος, Ανδρέας Ψαράκος, οι οποίοι παραβρέθηκαν στα events και δημιούργησαν για το φιλότεχνο κοινό.
ΟΛΓΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΝΑΝΤΙΑ ΦΕΙΔΑΚΗ, CAROLINE DE SOUZA ΧΗTOY
 
Αν αναζητάτε το τέλειο δώρο για τους αγαπημένους σας δεν έχετε, παρά να επισκεφθείτε το The Art Dose στη Γλυφάδα, όπου για ολόκληρο το Φεβρουάριο, θα μπορείτε να θαυμάσετε και να επιλέξετε μοναδικά έργα-δώρα από την έκθεση «Love is the answer».
ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΒΕΤΣΗ, ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ
 
Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας της αγάπης και σκοπός του χώρου τέχνης The Art Dose είναι να διαδοθεί αυτό το ισχυρό μήνυμα και να προσφέρει δώρα που θα κάνουν τη διαφορά και θα διαρκέσουν για πάντα.
ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΙΩΑΝΝΑ ΓΑΛΛΗ ΜΑΝΙΑΤΗ, ΝΙΚΗ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
 
Διάρκεια έκθεσης:Ως 28 Φεβρουαρίου 2019. The Art Dose: Α. Μεταξά 33, Γλυφάδα, Αττική, Florida Mall (ισόγειο).
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

ΠΗΓΗ: papadakispress press