Ναι, το απολαμβάνω τρελά να φοράω με την κόρη μου τα ίδια ρούχα! Και ακόμα περισσότερο από μένα καμαρώνει  εκείνη!Είμαι το πρότυπό της, θέλει να ντύνεται και να βάφεται όπως και εγώ και γενικά βιάζεται να γίνει μεγάλη γυναίκα και να μου μοιάσει το “γυναικάκι” μου! ( Εγώ πάλι το …. αντίθετο…θα ήθελα να μικρύνω!)
 
Και μια που συχνά μιλάμε για “ανδροκρατούμενη κοινωνία”, αναρωτιέμαι καμμιά φορά πόσο αδικημένοι είναι οι μπαμπάδες και τα “αντράκια” τους , αλλά και οι “αγορομανάδες” τουλάχιστον στο ενδυματολογικό επίπεδο. Ο γιός μου επί παραδείγματι έχει πρότυπο τον πατέρα του, είναι οπαδός της ίδιας ποδοσφαιρικής ομάδας, θέλει να κάνει το ίδιο επάγγελμα με εκείνον, θέλει να ντύνεται σαν εκείνον και γενικά θέλει να του μοιάσει ! Και εύλογα: Γιατί πού να ήθελε να μοιάσει: Σε μένα; Και δεν αρκείται ο γιός μου ( το “λιοντάρι μου”, ο ” πασας” μου) να φοράει γενικά ένα τζην, επειδή φοράει και ο μπαμπάς του, ή ένα φούτερ “σαν του μπαμπά”, ή ένα πόλο μπλουζάκι που να μοιάζει κάπως με του μπαμπά του. Θέλει όλα αυτά να είναι ακριβώς τα ίδια με του πατέρα του!Όχι φυσικά ότι το ίδιο δεν θέλει και ο πατέρας του , που τρελαίνεται με την ιδέα του να κυκλοφορεί ο γιός του σαν πιστό του αντίγραφο…
 
Τη λύση σ αυτό το …δύσκολο πρόβλημα, δεδομένου ότι τα “σεταρισμένα” συνολάκια μπαμπά και γιού στην Ελλάδα είναι δυσεύρετα, την έδωσε ο γνωστός παρουσιαστής Γρήγορης Γκουντάρας , ο οποίος αυτό τον καιρό εκμεταλλεύεται στο έπακρο το διάλειμμα που έχει στην επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία για να κάνει – τι άλλο- ; Να δημιουργήσει μαζί με την σύζυγό του , την όμορφη παρουσιάστρια Ναταλί Κακκαβά!
 
Ναταλι Κακκαβά, Γρηγορης Γκουντάρας
 
  
Αυτή την φορά όμως η δημιουργία αφορά έναν άλλο χώρο και όχι αυτόν της τηλεόρασης! Η έμπνευση της ιδέας του σεταρίσματος των ρούχων μπαμπά και γιού ανήκει στη Ναταλί Κακκαβά, η οποία έχοντας αποκτήσει 2 αγοράκια, πάντα “ζήλευε” τις μανούλες που “σεταρίζονταν” ενδυματολογικά με τις κόρες τους, ενώ οι δικοί της γιοί δεν μπορούσαν να σεταριστούν με την μητέρα τους.
 
 
Η ιδέα της βρήκε την απόλυτη ανταπόκριση των 2 γιων της, που είχαν τόσο ενθουσιαστεί με τα ρούχα αυτά που τους έκαναν να νιώθουν πιστά αντίγραφα του πατέρα τους , ώστε δεν ήθελαν να τα βγάλουν ούτε στον ύπνο τους!
 
Ο δημοφιλής παρουσιαστής με τούς πανομοιότυπους γιούς του
 
 
Το τρίτο λοιπόν παιδί της οικογένειας Γουντάρα γεννήθηκε και βαφτίστηκε “Mr and Son” .Περιλαμβάνει μαγιώ,Τ-shirts,polo μπλουζάκια,βερμούδες,καπέλα και πετσέτες και εχει τη φιλοσοφία ενός δώρου,που μπορεί να κάνει είτε μια μανούλα στον άντρα και το γιό της,είτε ο ίδιος ο μπαμπάς στο μικρό του αντράκι…Ενα δώρο,που ενισχύει τον ιδιαίτερο δεσμό πατέρα και γιού και που μοιράζει τεράστια χαρά και ευτυχία στους μικρούς ( αλλά… και στους μεγάλους) μπόμπιρες!
 
 
 
 
 
 
Όσον αφορά τη χειμερινή collection τους , το δημοφιλές ζευγάρι ετοιμάζει υπέροχες ενδυματολογικές εκπλήξεις, που περιλαμβάνουν όχι μόνο υπέροχους συνδυασμούς ρούχων μπαμπά-γιου, αλλά και μπαμπά- κόρης…
 
 
Τα περιμένω με αγωνία, γιατί έχω και γιο και κόρη που θα “σετάρω” με τον πατέρα τους! Αρκετά είχα το ” μονοπώλιο” μέχρι σήμερα….
Το e-shop της collection που κατασκευάζεται εκ ολοκλήρου στην Ελλάδα είναι: mrandson.gr
 
 
Και επειδή το sissysworld.com αγαπάει και προσέχει τους αναγνώστες του προσφέρει δώρο σε ένα τυχερό αναγνώστη 2 πετσέτες μπαμπα( με την μπύρα) και γιου( με το παγωτό).Για να συμμετέχετε στη κλήρωση κάντε SHARE( κοινοποίηση) αυτό το ποστ ,ΣΧΟΛΙΟ και LIKE στη σελίδα μου στο Facebook SissysWorld
 
 
 
 
 Η κλήρωση θα γίνει στις 23 Αυγούστου.