Με τις υπέροχες μουσικές μελωδίες της ταλαντουχας ΣΟΠΡΑΝΟ ΚΑΤΙΑΣ ΠΑΣΧΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥ LIFELINE HELLAS ΓΙΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ , ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ , ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16/5 ΣΤΙΣ 13.00 ΣΤΟ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΑΤΟΪ CLUB .
ΤΟ LIFELINE ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΑΒΥ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ , που υποστηρίζει συστηματικα τις μονάδες νεογνών των κρατικών νοσοκομείων της Ελλαδος.( Αξιζει να σημειωθει οτι μόνο πέρυσι διατέθηκαν για τον σκοπό αυτο περίπου 50.000 Ευρω)
Ο ΑΒΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΒΥ ΠΡΙΓΚΊΠΙΣΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ
ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΝΕΟΓΝΩΝ των κρατικών νοσοκομείων της Ελλάδος.
Παροντες θα είναι ο Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Η. ΣΑΜΑΡΑΣ MD, MRCOphth FEBT, και εκτός απο την σοπράνο ΚΑΤΙΑ ΠΑΣΧΟΥ, θα ειναι και ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΖΩΛΟΣ στην κλασική κιθάρα.
Η ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΣΟΠΡΑΝΟ ΚΑΤΙΑ ΠΑΣΧΟΥ!
Ο χώρος θα εχει μοναδικη διακόσμηση από την ΕΜΗ ΤΡΙΚΑΡΔΟΥ και εκλεκτα ΔΩΡΑ για τις παρευρισκόμενες!
“Save the Date Woman,mother,professional”,οπως γράφει και η πρόσκληση. Για όλες εμάς λοιπόν που έχουμε πολύπλευρους ρόλους σαν γυναίκες, μητέρες,επαγγελματίες,η 16η Μαΐου μας περιμένει για να την απολαύσουμε ,αλλα ταυτοχρονα και για να προσφέρουμε!
Χορηγοί Athens Laser Sight Medical Anti-Aging Center Sotheby’s International Realty Achilleas Accesorries Artemide, Beat be spoke events and services Evritos
Πληροφορίες: 2109828002, 6943902264 Δωρεά συμμετοχής: 100 ευρώ