Φίλοι μου ,όσοι απο εσάς φοβήθηκατε οτι δεν έγραψα χθες για την δίαιτα μου,επειδη…παρασυρθηκα,κάνετε λαθος.Η προχθεσινη μου μερα δίαιτας ήταν ακριβώς ίδια με την προηγούμενη,με Μονή διάφορα οτι αντι για καρπούζι έφαγα ακτινίδια,τα οποία περιέχουν πολλές ίνες και επομενωs ειναι ιδανικα για διαιτα και μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C. Στο κυρίως γεύμα μου έφαγα απο τα γεμιστα που είχα ετοιμάσει την προηγούμενη μερα,μονο με μοσχαρισιο κιμά Και χωρίς ρύζι.Η Μονή διάφορα ειναι οτι έφαγα κυρίως γεμιστα κολοκυθακια,δηλαδη και την γέμιση και το κολοκυθακι.Ε λοιπόν ήταν πεντανοστοιμα και με χορτάσαν !

Εκανα διάδρομο πάλι μιση ώρα μονο,αλλα κατάφερα και αύξησα λίγο την ένταση.Το σώμα μου ήδη άρχισε να θυμάται…”ευυχώς”

Χθες για πρωινό έφαγα 3 άσπραδια αυγών ,χωρίς κροκο,που έχουν πρωτεΐνες Και έχω ακούσει πως ειναι λιποδιαλυτικα!

Για δεκατιανο έφαγα μια κουτάλια μαρμελάδα ΑΡΩΝΙΑ,που ειναι Πολυ καλη για τον μεταβολισμό και χαρίζει ζωτικότητα!

13697267_1748080092130865_6855437300408315932_n

Για κυρίως γεύμα προτίμησα πάλι πρωτεΐνη για να μην χάνω απο μυικό ιστό αλλά να χάνω μόνο λίπος.Μοσχαρισια μπριζολα λοιπον ,χωρίς λάδι,με ρίγανη,λίγο αλατι( το αλάτι δυστυχώς μου αρέσει Πολυ και δεν μπορω να το αποβάλλω απο την Διατροφη μου,αν και θα πρεπε γιατι Κανει κατακράτηση υγρών).

Μολις τελείωσε το ψήσιμο της μπριζολας,τότε και μονο τότε έριξα ενα μικρο κουτάλακι εξαιρετικο παρθένο ελαιόλαδο Xilouris,πολύς χαμηλής οξυτητας που το χρησιμοποιώ χρόνια

Απο ο,τι βλέπετε βάζω το λάδι σε ενα μικρο δοχείο,ώστε να μπορω να το παίρνω με το κουτάλακι και ετσι να ελέγχω την ποσότητα.Αλλο ενα μικρο κουτάλακι εξαιρετικο παρθένο ελαιόλαδο,βάζω και στη σαλατα με το λαχανο στην οποία προσθέτω φρέσκο κρεμμύδακι και ανιθο .

13719629_1749267982012076_7649235764421596661_o

Το λάδι ειναι απαραίτητο στοιχείο διατροφής,ευεργετικο για την υγεία,τα μαλλιά,το δέρμα και την μάκροζωια και για πολλά ακόμα άλλα τα οποία θα αναπτύξω σύντομα! Ας μην ξεχνάμε οτι η μεσογειακη διατροφη που χαρακτηρίζεται απο το εκλεκτο μας λάδι ,θεωρείται η ιδανικοτερη για μακροζωια!Στη μπριζολα πρόσθετω λεμόνι και στο λαχανο ξύδι! Και τα δυο θεωρούνται λιποδιαλυτες και Πολυ καλα για τον μεταβολισμό!Στα ενδιάμεσα για φρούτο επέλεξα ακτινίδια,που ειναι πλούσια σε βιταμίνες C και σε φυτικές ίνες,ιδανικές για μεταβολισμό.Για γυμναστικη ,δεν υπαρχει πιο ιδανικο σπορ απο το κολύμπι! Κολύμπησα λοιπόν χθες 1 ώρα, ηπτιο , κροουλ και πρόσθιο μεμεγάλη ένταση και σας πληροφορω το έκανα με Πολυ μεγάλη ευχαρίστηση!Αυτο αντικατέστησε για χθεs τον διάδρομο και λογω και του καλοκαιριου ,οπότε μπορω θα παίρνω την ευκαιρία για να κολυμπάω

“Το τερπνόν μετα του ωφέλιμου” !