Αυτό το δείπνο για τα παιδιά του «make a wish» θα είναι διαφορετικό από τα άλλα, θα είναι συγκλονιστικό και σίγουρα για όλους μας μια μοναδική εμπειρία!
 
 
Γιατί ενώ γίνεται για τα παιδιά που ανεβαίνουν τώρα τον δικό τους Γολγοθά, θα παρουσιάσουν τις ιστορίες τους ενήλικες πια, αυτοί που κάποτε ανέβηκαν την δύσκολη ανηφόρα τους ως την κορφή, σταυρώθηκαν, αλλά μετά αναστήθηκαν! Παιδιά κάποτε του “make a wish”, που έζησαν την εμπειρία της ευχής πριν χρόνια και τώρα έγιναν μεγάλοι, που έχουν αποθεραπευτεί, μας καλούν να γιορτάσουμε μαζί τους και θέλουν να μοιραστούν μαζί μας μόνο όσα η καρδιά μπορεί να μεταδωσει… Οι άνθρωποι αυτοί θέλουν να μοιραστούν μαζί μας τις συγκινητικές ιστορίες τους στο ετήσιο δείπνο του make a wish με τίτλο Stories of Light σε μια συγκλονιστική βραδιά την Πέμπτη 24 Μαίου και ώρα 20,30 στο Κ.Π.Ι. Σταύρος Νιάρχος.
 
 
 
Οι stories of lights θα σκορπίσουν πολλή συγκίνηση, ελπίδα και αισιοδοξία καθώς και ηλιαχτίδες φωτός στο σκοτάδι της ζωής πολλών παιδιών και των οικογενειών τους! Θα αποδειχθεί περίτρανα ότι όποιος χάνει μια μάχη, δεν χάνει τον πόλεμο και ότι αξίζει να το παλέψει κανείς και να πιστέψει στη ζωή, γιατί όλα μπορούν να συμβούν, ακόμα και τα πιο καλά, δηλαδή η πλήρης αποθεραπεία! Ο ταλαντούχος ηθοποιός Σταύρος Ζαλμάς, συνοδοιπόρος με τα παιδιά ευχής από παλιά, μαζί με παιδιά Ευχής που είναι πια μεγάλοι, θυμάται, συντονίζει, εμψυχώνει και ενθαρρύνει! Καλλιτέχνες που έχουν δείξει έμπρακτα την ευαισθησία τους στο έργο του “make a wish”, όπως η Μαρίζα Ρίζου , μας καλεί να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, αλλά κυρίως να ονειρευτούμε μαζί της και οι DuoViolins, Δ. Ίσαρης και Γ. Γαϊτάνος, μας ταξιδεύουν! Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια του δείπνου θα «τρέξουν» ευχές προς «υιοθεσία» από τους καλεσμένους!
 
 
 
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘Μake-A-Wish International’ και πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα. Ο οργανισμός υπό την καθοδήγηση των υπερδραστήριων Αναστασίας Μανιά και Σάντρας Ζαφειρακοπούλου, ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του! Η εκπλήρωση των ευχών οπλίζει τα παιδιά με χαρά, δύναμη και κυρίως ελπίδα ότι όλα μπορούν να συμβούν και η ελπίδα αυτη τα φέρνει πιο κοντά στη Ζωή, τα εμψυχώνει, τους δίνει δύναμη να νικούντον φοβο, να παλέψουν για την ζωή τους και κάποιες φορές να τα καταφέρουν. Το make a wish έχει εκπληρώσει απο το 1996 που ιδρύθηκε στην Ελλάδα και μέχρι σήμερα τις Ευχές σε χιλιάδες σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά!
 
 
 
Η Αναστασία Μανιά και Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Πρόεδτος και γενική Διευθύντρια του «Κάνε μια ευχή ελλάδος»
 
 
Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, το make a wish δημιουργεί για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύει τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο του make a wish στη Ελλάδα, τους τρόπους που μπορεί να συνεισφέρει κάποιος, καθώς και το κορυφαίο προγραμμα ” ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΕΥΧΗΣ”επικοινωνήστε με το: Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) www.makeawish.gr
Ελλάδος)
Εθνικής Αντιστάσεως 47
Δάφνη,
Τηλ: 30 2109637660 εσωτ. 204‬,
+30 693 703 8414
 
 
 
 
 
ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΧΩΝ. Τιμή κατ´ άτομο: 130 Ευρώ