” ΤΟ SURVIVOR ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ που δεν πρόκειται να κρατήσει πάνω απο 3-4 μήνες. Γι αυτο θέλω να την χρησιμοποιήσω άμεσα για κάποιο ιερό σκοπό! ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ MAKE A WISH! Θέλω να κάνω ενα “SURVIVOR” για παιδια ,και απο τα χρήματα που θα μαζευτούν απο το παιχνίδι, να πραγματοποιηθούν οι ευχές των παιδιών του ” Κανε μια ευχή”.” Αυτα είπε με διάθεση προσφοράς ο πρώην “μαχητής” του Survivor ΠΑΝΟΣ ΑΡΓΙΑΝΙΔΗΣ στη Πρόεδρο και στη γενική Διευθύντρια του Οργανισμού του “make a wish” ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, και εκείνες με την ευαισθησία και την οξυδέρκεια που τις διακρίνει, κατάλαβαν πως πράγματι πρόκειται για κάτι πολύ καλό και προχώρησαν άμεσα στην υλοποίηση του πρωτότυπου αυτού project.
 
 
Πάνος Αργιανίδης
 
Νά λοιπόν που ένα παιχνίδι σαν το Survivor, παρεξηγημένο από πολλούς , ξαφνικά μπορει να αποκτήσει ουσία και νόημα ! Και νά που κάποιοι παρεξηγημένοι παίκτες μπορουν να σκέφτονται και πέρα απο την μύτη τους, τον εαυτό τους, την νίκη τους, την ματαιοδοξία τους , το κέρδος τους…
Το σύνθημα του Πανου ειναι: “Ετοιμάσου να αγωνιστείς, να βραχείς και να ξεπεράσεις τα όριά σου” και καλεί παιδιά “μαχητες” 3-17 ετών να αγωνιστούν για παιδιά “μαχητές ζωής” στο 1st SURVIVAL CAMP στο ADVENTURE PARK στη Μαλακασα στις 15 ΙΟΥΝΙΟΥ!
 
 
Η πρωτότυπη αυτή ιδέα θα συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, αφού ο στόχος είναι πολλαπλός και συνίσταται στο να μυηθούν τα νέα παιδιά στον αθλητισμό, να τον απολαύσουν και να περάσουν όμορφα και ταυτόχρονα να βοηθήσουν άλλα παιδιά που αγωνίζονται για να ζήσουν και για τα οποία ο αθλητισμός ειναι μια ουτοπική πολυτέλεια… Ετσι ο στίβος, τα εμπόδια και οι ανηφόρες που θα ανεβαίνουν τα παιδιά παίζοντας, θα κάνουν τις “ανηφόρες” κάποιων άλλων παιδιών πιο εύκολες και λιγότερο κοπιαστικές και δυσβάστακτες! Γιατι όλο το ποσό που θα εισπραχθεί απο τα εισιτήρια, θα διατεθεί για την πραγματοποιηση των ευχών αυτών των παιδιών !
 
 
Ο Πανος Αργιανίδης, manager ραγκμπυ, που δουλεύει πολλα χρόνια σε κατασκηνώσεις, πριν κάνει αυτή την προταση στο make a wish είχε ήδη εξασφαλισμένη την επιτυχία της ιδέας του, η οποία συνίσταται στο να δημιουργεί σε κατασκηνώσεις τριήμερα προγράμματα με αγωνίσματα για παιδια , παρόμοια με αυτα του “survivor” ή με τα “παιχνίδια χωρίς σύνορα” που παρουσίαζε καποτε η Δάφνη Μποκοτα. Το πρόγραμμα αυτό εχει ήδη συμφωνηθεί και πουληθεί σε πολλες κατασκηνώσεις σε Ελλάδα και Κύπρο απο τον γνωστό “μαχητή “, που δείχνει ότι πραγματικα ξέρει να “μάχεται” και εκτός survivor. Ο απώτεροs σκοπός του Πάνου για τα τριήμερα αυτά προγράμματα ειναι να βοηθησει τα παιδια να γνωρισουν τον αθλητισμό , όπως θα έπρεπε αυτός να είναι, δηλαδη μέσα σ ενα πνεύμα ευγενούς άμιλλας και όχι με εμπάθειες, πισώπλατα μαχαιρώματα και αθέμιτο ανταγωνισμό όπως γίνεται στο survivor. Αθλήματα στη θάλασσα, δοκοί ισορροπίας, άλματα , στίβος μάχης , όλα αυτά και πολλα άλλα ακόμα θα απολαύσουν λοιπόν στις 15 Ιουνίου με μεγάλη χαρά τα παιδιά μας, την ιδια στιγμή που αλλα παιδιά θα απολαμβάνουν την μεγάλη χαρά απο την πραγματοποίηση των ευχών τους!!!
 
 
Τιμή εισιτηρίου για παιδια 3-11 ετών: 10 Ευρώ Τιμή εισιτηρίου για παιδια 11-17 ετών :12 Ευρώ
Για οποιαδήποτε πληροφορία τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-9637660