Μια ισχυρή… δόση τέχνης πήραν όσοι παραβρέθηκαν στα λαμπρά εγκαίνια του νέου χώρου τέχνης The Art Dose, που βρίσκεται στο ισόγειο του Florida Mall στη Γλυφάδα.
 

Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο art gift shop, με εξαιρετικές προτάσεις εικαστικών δώρων που φέρουν την υπογραφή σύγχρονων, σημαντικών Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών. 

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια της νέας ατομικής έκθεσης του ανερχόμενου καλλιτέχνη της νέας γενιάς Sonke, που φιλοξενείται στο The Art Dose. Η οικοδέσποινα Νίκη Καποπούλου, που έχει την επιμέλεια του χώρου και των προτάσεων του The Art Dose, υποδέχτηκε από νωρίς το απόγευμα ως αργά το βράδυ το φιλότεχνο κοινό που έδωσε αμέριστο το παρών στα λαμπρά εγκαίνια. Στο πλευρό της ο αδελφός της Γρηγόρης Καπόπουλος και μέντορας του ανερχόμενου εικαστικού καλλιτέχνη Sonke με έργα του οποίου εγκαινιάσθηκε ο χώρος. Επίσης οι γονείς της Μαρίνα και Βαγγέλης Καπόπουλος που με πολύ χαρά μοιράστηκαν τη σημαντική αυτή στιγμή της Νίκης. Οι παρευρισκόμενοι θαύμασαν τη νέα σειρά έργων του καλλιτέχνη, κατά κύριο λόγο ασπρόμαυρες φιγούρες με έγχρωμα στοιχεία που έδωσαν την σφραγίδα του Sonke. 
Επίσης τη συλλογή από μοναδικά εικαστικά δώρα, που δημιούργησαν αποκλειστικά για το The Art Dose καταξιωμένοι ζωγράφοι και γλύπτες.
Τη βραδιά συνόδευσε ζωντανή μουσική σε τζαζ ατμόσφαιρα με τον ήχο του σαξόφωνου να δίνει τον τόνο.
Ανάμεσα σε εκείνους που παραβρέθηκαν ήταν πολλοί άνθρωποι της τέχνης και της κοινωνικής ζωής με τη νέα γενιά φιλότεχνων να κυριαρχεί, στηρίζοντας τη νέα αυτή κίνηση της Νίκης και του Γρηγόρη Καπόπουλου. Διάρκεια ατομικής έκθεσης Sonke ως 31 Μαρτίου 2018. The Art Dose: Α. Μεταξά 33, Γλυφάδα, Florida Mall
 
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΗΣ, ΝΙΚΗ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΡΕΙΤΩΝ ΡΟΥΚΑΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΕΤΤΑ, ΕΛΕΝΗ ΠΑΤΣΕΑ ΣΑΡΑΝΤΙΤΗ, ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ
ΜΑΡΩ ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΛΑΛΟΥΜΗ, ΝΙΚΗ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΜΨΙΑΣ, ΝΙΚΗ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ
ΒΑΣΟΥΛΑ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ, ΝΙΚΗ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΛΕΝΤΟΥΔΗ ΜΟΥΝΔΡΕΑ
ΣΟΥΛΑ ΛΙΑΚΟΥ, ΟΛΓΑ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ
 
ΠΗΓΗ: papadakispress press