Ελάτε να κάνουμε τον πιό φωτεινό περίπατο ευχών, αγάπης, δύναμης και ελπίδας, εν όψει του εορτασμού της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής στην Αθήνα!
Ο καθιερωμένος φιλανθρωπικός περίπατος, που διοργανώνει το “make a wish”, καθώς και η φωταγώγηση της Πύλης Αδριανού προγραμματίζεται για το Σάββατο 20 Απριλίου 2019.
Εθελοντές, υποστηρικτές και φίλοι του make a wish θα ενώσουν το βήμα τους στα βήματα της 1ης Ευχής, του Chris που στις 29 Απριλίου 1980 έγινε αστυνομικός για μία ημέρα και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του Οργανισμού «Make-A-Wish» και θα περπατήσουν όλοι μαζί τον πιό αισιόδοξο περίπατο, μεταφέροντας ένα ηχηρό μήνυμα: μια ευχή έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τη ζωή κάθε παιδιού που πάσχει από μια πολύ σοβαρή ασθένεια!
Το μόνο που έχουμε ΟΛΟΙ να κάνουμε είναι να φορέσουμε κάτι μπλε και να λάβουμε μέρος στον περίπατο που είναι αφιερωμένος στα παιδιά μαχητές. Ας ενώσουμε το βήμα μας… με το δικό τους! Ας δυναμώσουμε με το κάθε μας βήμα τις ευχες των παιδιών και ας γίνουμε συνοδοιπόροι τους, ώστε να κάνουμε τον ανηφορικό δρόμο των παιδιών αυτών πιο εύκολο και πιο ευχάριστο! Ας πλημμυρίσουμε με μπλε χρώμα το κέντρο της Αθήνας και ας στείλουμε το πιο φωτεινό μήνυμα ελπίδας μέσα από το Walk-For-Wishes, τον πιο αισιόδοξο περίπατο, που διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά!
 
Η γενική Διευθύντρια του “Make a wish” Ελλάδας Σάντρα Ζαφειρακοπούλου με την πρέσβειρα του Οργανισμού Φαίη Σκορδά
 
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘Μake-A-Wish International’ και πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα.
Ο οργανισμός υπό την μέχρι σήμερα καθοδήγηση των υπερδραστήριων Αναστασίας Μανιά και Σάντρας Ζαφειρακοπούλου, ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του!
Αναστασία Μανιά, Σάντρα Ζαφειρακοπούλου
 
Η εκπλήρωση των ευχών οπλίζει τα παιδιά με χαρά, δύναμη και κυρίως ελπίδα ότι όλα μπορούν να συμβούν και η ελπίδα αυτη τα φέρνει πιο κοντά στη Ζωή, τα εμψυχώνει, τους δίνει δύναμη να νικούντον φοβο, να παλέψουν για την ζωή τους και κάποιες φορές να τα καταφέρουν. Το make a wish έχει εκπληρώσει απο το 1996 που ιδρύθηκε στην Ελλάδα και μέχρι σήμερα τις Ευχές σε χιλιάδες σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, το make a wish δημιουργεί για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύει τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο του make a wish στη Ελλάδα, τους τρόπους που μπορεί να συνεισφέρει κάποιος, καθώς και το κορυφαίο προγραμμα ” ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΕΥΧΗΣ”επικοινωνήστε με το: Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) www.makeawish.gr.
Μην λείψει κανείς! Για κάθε έναν που έρθει να περπατήσει, η L’OREAL Hellas δωρίζει 6 ευρώ στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)