Η αθόρυβη βοήθεια της Κλέλιας Χατζηιωάννου έχει κάνει πολλά παιδιά – αλλά και ενήλικες-να χαμογελάσουν! Να που έφτασε η στιγμή να χαμογελάσει και η ίδια! Με ένα χαμόγελο αληθινής ευτυχίας, πιο ζεστό και από το καλοκαιράκι που ακόμα μας γνέφει ναζιάρικα και πιο αστραφτερό από τα εκατοντάδες φλας που έχουν προπαθήσει κατά καιρούς να μονοπωλήσουν τις προσωπικές της στιγμές!
Η Κλέλια Χατζηιωάννου με το χαμόγελο ευτυχίας που της χαρίζει η μικρή πριγκίπισσας της!
Πιό «πλούσια» από ποτέ η Κλέλια Χατζηιωάννου βρήκε την αληθινή της «πριγκίπισσα» και κρατώντας την στη τρυφερή αγκαλιά της, κρατούσε όλα τα χρυσάφια του κόσμου, το θησαυρό όλης της γης : Την 2 ετών πανέμορφη κορούλα της, η οποία πήρε το όνομα «Αννα» από τη μητέρα της Κλέλιας, με την πρόσφατη βάφτισή της στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό.
«Μητέρα» πολλών παιδιών, μια που όχι μόνο μεριμνούσε οικονομικά γι αυτά, αλλά τα φρόντιζε και προσωπικά με αγάπη και θαλπωρή, αυτή η τόσο ευαίσθητη και δοτική γυναίκα, απέκτησε τελικά και το δικό της παιδί! Ένα αθώο παιδί που αντανακλά και την αθωότητα, την αγνότητα της Κλέλιας και το παιδί που κρύβει μέσα της. Να που τελικά σ αυτή την « κυκλική» ζωή «ό,τι σπέρνεις, θερίζεις» και νομοτελειακά αποζημιώνεσαι για το καλό ή το κακό που έχεις κάνει. Και αν έχεις δώσει αγάπη, παίρνεις τελικά αγάπη και ευτυχία!
Στη βάφτιση της κόρης της η Κλέλια σφράγισε δυό πολύχρονες και αληθινές φιλίες με «κουμπαριά», μια που νονές της όμορφης Αννούλας ήταν οι εξαιρετικές Ντόρα Πάλλη και η Βιργινία Βεντουράκη.
Πολύ συγκινημένες η Κλέλια και οι νονές καθ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, όπως και τα αδέρφια της νύφης, ο Πόλυ Χατζηιωάννου με την όμορφη σύζυγό του Ροζμαρύ και τις κόρες του Λιλιάνα και Εριέτα, καθώς και ο Στέλιος Χατζηιωάννου, που ήρθε από το Λονδίνο για το μυστήριο με την εντυπωσιακή σύντροφο του Ορλα Μέρφι, μία δυναμική γυναίκα καριέρας με λαμπρές σπουδές, με την οποία πολύ πρόσφατα απέκτησε παιδάκι.
Η Ροζμαρί και ο Πόλυ Χατζηιωάννου με τις όμορφες κόρες τους
Οι νονές Βιργινία Βεντουράκη και Ντόρα Πάλλη και η ευτυχής μητέρα με τη νεοφώτιστη!
Η τελετή βάφτισης, δεν είχε τίποτα στημένο, τίποτα δήθεν και κάθε άλλο παρά κοσμικό γεγονός ήταν, μια που οι καλεσμένοι ήταν μόνο συγγενείς και στενοί φίλοι της οικογένειας και πραγματικά ένιωσαν το μυστήριο!
Όλα στην εκκλησία, αλλά και αργότερα στη δεξίωση είχαν μια αρχοντιά, όπου τίποτα περιττό, ή υπερβολικό δεν υπήρχε. Από τη λιτή αλλά ξεχωριστή διακόσμηση στο περίβολο της εκκλησίας, μέχρι το εσωτερικό της.
Η λιτή λαμπάδα της μικρής Αννας είχε το μονόγραμμά της, η Κλέλια φορούσε ένα κομψότατο σύνολο Oscar de la Renta στη τελετή( ενώ στη δεξίωση φορούσε ένα απλό και πολύ όμορφο φόρεμα Laskaris), η Ντόρα Πάλλη φορούσε ένα ultra chic σύνολο «Laskaris», ενώ η μικρή έλαμπε στο Dolce Gabbana λευκό φορεματάκι της που της προσέφεραν οι νονές της! Μα πιο πολύ έλαμπε από χαρά στην αγκαλιά της Κλέλιας, η οποία δεν σταμάτησε λεπτό να της δείχνει τη στοργή και την αγάπη της!
Η βραδιά περιελάμβανε δείπνο στην καινούργια έπαυλη της Κλέλιας στο Παλαιό Ψυχικό, μια έπαυλη εξαιρετικής αρχιτεκτονικής και αισθητικής, με εντυπωσιακή διακόσμηση!
Η παλιά έπαυλη της Κλέλιας στη Κηφισιά, με τα έργα τέχνης αμύθητης αξίας, που κάποτε ήταν ο πύργος που έμενε ο Χαρίλαος Τρικούπης, στεγάζει πλέον μόνο τα γραφεία του κοινωφελούς Ιδρύματος Κλέλια Χατζηιωάννου και έχει προσφερθεί από την Κλέλια για επισκέψεις στο κοινό μαζί με κάποια άλλα παραδοσιακά αρχοντικά του Δήμου. Στην είσοδο του νέου πύργου της Κλέλιας με τα ψηλά δέντρα, τα 2 αρχοντικά κτίρια (το ένα είναι ένα υπέροχο διατηρητέο) και τη μεγάλη πισίνα, υπήρχε Ασφάλεια και gest list, ενώ welcome drink προσφερόταν από πολυάριθμους σερβιτόρους υπό τη μουσική υπόκρουση πιάνου.
Το setting ήταν καθορισμένο, οι θέσεις αριθμημένες και οι καλεσμένοι κάθισαν σε δυό επίπεδα: Στο ένα οι συγγενείς και στο άλλο οι φίλοι.
Η σαμπάνια έρεε άφθονη, αλλά εκείνο που «έρεε» άφθονο και μας είχε πλημμυρίσει, ήταν κυρίως ένα κλίμα αγάπης, φιλίας, ζεστασιάς και θετικών vibes. Τα συναισθήματα έφθασαν στο αποκορύφωμα όταν η Κλέλια, πιο όμορφη από ποτέ μέσα στο κομψό της άσπρο φόρεμα «Laskaris», αστράφτοντας από ευτυχία και έχοντας μέσα στην αγκαλιά την κόρη της – την οποία δεν αποχωρίστηκε παρά όταν η μικρή κοιμήθηκε-, έκοψε μαζί της την λευκή τριόροφη τούρτα που ήταν πασπαλισμένη με ροζ ζαχαρωτά τριαντάφυλλα!
Ποιός είπε όμως ότι η βραδιά τελείωσε εδώ; Μετά την γαστρονομική αυτή ευδαιμονία, ήρθε και η…οπτικοακουστική! Την έκπληξη μας την φύλαγε η Κλέλια για το τέλος της βραδιάς και όταν η έκπληξη αυτή λέγεται Ρέμος, τότε η βραδιά απλά… δεν έχει τέλος!
Ο Αντώνης Ρέμος, έκανε ένα συγκινητικό πρόλογο στον οποίο επαίνεσε την οικογένεια Χατζηιωάννου που μεγαλούργησε στην Ελλάδα, τη Κύπρο, το Μονακό και στο Λονδίνο και τέλος έδωσε ολόθερμες ευχές στη μικρή Αννούλα.
Ο πρόλογος του Αντώνη Ρέμου και οι ευχές του στη μικρή Αννα live!
Το live πρόγραμμα ο Ρέμος το τέλειωσε αφιερώνοντας στη Κλέλια και στην Αννούλα το «Αχ Αννούλα του χιόνια», κάνοντας τη Κλέλια να δακρύσει από συγκίνηση!
Όμως συνέχισε το πρόγραμμα ως dj ξεσηκώνοντας τους καλεσμένους να αφήσουν τα τραπέζια τους, να τραγουδήσουν και να χορέψουν, αψηφώντας τα βλέμματα των γύρω τους και τις μέχρι τότε ατσαλάκωτες haute couture ενδυμασίες τους και να γίνουν όλοι μια αγκαλιά, σαν αυτή την τεράστια αγκαλιά αγάπης με την οποία έχει τυλίξει η Κλέλια Χατζηιωάννου την Αννούλα της….
Στέλιος Χατζηιωάννου, Κλέλια Χατζηιωάννου, Σίσσυ Παπαγεωργίου
Μαρία Λεμονιά, Ολγα Κεφαλογιάννη
Νίκος Χαρλαύτης, Ειρήνη Νταϊφά
Νίνα Ψυλάκη, Δημήτρης  Λυμπερόπουλος
Η νονά Ντόρα Πάλλη με τον σύζυγό της Παναγιώτη Σιούτο
Κατερίνα Παναγοπούλου, Σίσσυ Παπαγεωργίου
Αντζέλικα Ερα Πετροπούλου-Ναλίτα Καρρέρ
Φάνυ Πάλλη Πετραλιά
Βίκυ Παλαιολόγου, Λάσκαρης
Τίτη Ψιλάκη, Νίνα Ψιλάκη
Κατερίνα Νικολίτση, Στέλιος Κοκάλας, Ναλίτα Καρέρ, Χάρης Τσιμόγιαννης
Κλέλια Χατζηιωάννου, Σίσσυ Παπαγεωργίου
Κώστας Καίσαρης, Μαρία Λεμονιά
Ο sir Στέλιος Χατζηιωάννου με την όμορφη Ιρλανδή σύντροφο του Ορλα Μέρφι, που του χάρισε πρόσφατα ένα κοριτσάκι
Ο Παναγιώτης Σιούτος, ο Λάσκαρης, η Κλέλια Χατζηιωάννου με δημιουργία του και η Βίκυ Παλαιολόγου
Δημήτρης Λυμπερόπουλος, Κατερίνα Νικολίτση
Αννα Μαμιδάκη Σκλαβενίτη, Ντόρα Πάλλη, Μάγδα Λιβέρη
Ο δικηγόρος Γιάννης Αλεβίζος με την σύζυγό του
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Νίνα Ψυλάκη, Αλεξάνδρα Πάλλη
Μαρία Λεμονιά, Κωνσταντίνος Σκορίλας
Ναλίτα Καρέρ, Ελένη Κατοτσιάνου
Μαρία Μιχαλοπούλου
Πόλυ Χατζηιωάννου
Η Αλεξάνδρα Πάλλη με το γιό της
Χάρης Τσιμόγιαννης, Βίκυ Παλαιολόγου, Λάσκαρης
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Ναλίτα Καρέρ