Μια μαγική βραδιά ζήσαμε πρόσφατα στο Ecali Club ακούγοντας ένα υπέροχο ρεσιτάλ πιάνου από τον ταλαντούχο Μιχάλη Τάγκα. Την εκδήλωση διοργάνωσε η πάντα δραστήρια και λάτρης της καλής κλασσικής μουσικής, Πρόεδρος της Life Action Trust, Χρυσάνθη Λαιμού, που άφησε για λίγο το εφοπλιστικό λόμπυ του Λονδίνου και η δυναμική Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου φίλων Μαρίας Καλλας Λιάνα Σκουρλή.
 
 
Χρυσάνθη Λαιμού, Σίσσυ Παπαγεωργίου
Η δημοσιογράφος Ελένη Μπίτσικα, ο πιανίστας Παναγιώτης Τροχόπουλος, η Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου φίλων Μαρίας Καλλας Λιάνα Σκουρλή και η Ρούλα Φρουση ταμίας του Συλλόγου
 
Το ρεσιτάλ πιάνου είχε σκοπό, εκτός από την όμορφη βραδιά που προσέφερε σε εμάς, να ενισχύσει με τα έσοδα από την εκδήλωση τις περαιτέρω σπουδές του ταλαντούχου πιανίστα.

Ο ταλαντούχος πιανίστας Μιχάλης Τάγκας

 
 
Η συγγραφέας Ελένη Ματθαιόπουλου άνοιξε το ρεσιτάλ με μια εισαγωγή στην μουσική του Μότσαρτ και του Σοπέν, ενώ μια σύντομη, αλλά με πολύ χιούμορ, παρέμβαση έκανε και η έγκριτη δημοσιογράφος Ελένη Μπίτσικα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί φίλοι της Μουσικής και των γραμμάτων έδωσαν το παρόν, πρωτοστατούντος του φιλότεχνου εφοπλιστή Γιώργου Τσαβλίρη ήρθε συνοδευόμενος από την όμορφη σύζυγο του Ζωή Τσιτσάνη-Τσαβλίρη, που πρόσφατα γεύτηκε την ευτυχία της μητρότητας!
 
 
 
Ελένη Ματθαιοπούλου, Γιώργος Τσαβλίρης, Ζωή Τσαβλίρη, Σίσσυ Παπαγεωργίου
 
Χορηγός της όμορφης βραδιάς ήταν η διάσημη πλαστική χειρουργός του Λονδίνου Αντζέλικα Καβούνη.
 
Η διάσημη πλαστική χειρουργός του Λονδίνου Αντζέλικα Καβούνη
 
Λίζα Εβερτ, Χάρις Κονδύλη, Λιάνα Σκουρλή, Λειλά Νεοφύτου
 
Γιώργος Χατζηνάσιος, Μιχάλης Τάγκας
 
Λιάνα Σκουρλή, Χάρις Κονδύλη
 
Ιρέν Χομσή, Ζωή Τσαβλίρη
 
Μπουμπού Μπαρμπαλιά, Σίσσυ Παπαγεωργίου
 
Η Λειλα Νεοφύτου, η Κυβέλη Λάσκαρη, η χορηγός της βραδιάς Αντζέλικα Καβούνη, η Λίανα Σκουρλή, η Χάρις Κονδύλη και η Κατερίνα Κουσούρη-Αντωνοπούλου
 
Τάσος Μπιρσιμ, Λιάνα Σκουρλή
 
Ελένη Ματθαιοπούλου, Γιώργος Τσαβλίρης, Ζωή Τσαβλίρη, Ιρέν Χομσή
 
Κατερίνα Κουσούρη Αντωνοπούλου, Αθηνά Σιούτη
 
Η Κυβέλη Λάσκαρη με τον Παναγιώτη Τροχόπουλο
 
Μιχάλης Τάγκας
 
Γιώργος Τσαβλίρης, Σίσσυ Παπαγεωργίου
 
Φανή Λεβέντη