Ένα εξαιρετικό λεωφορείο Neoplan Euroliner 40+1+1 θέσεων, το οποίο θα κοσμεί τους δρόμους του Άργους, έκανε δωρεά προς τον Δήμο Άργους – Μυκηνών στην Αργολίδα, ο ομογενής κ. Δημήτριος Μπούσης από το Σικάγο.Ο γνωστός για τη φιλανθρωπική του δράση ομογενής Δημήτρης Μπούσης με τον Διευθυντή Πωλήσεων του Ομίλου Παπαδάκη  Κωνσταντίνο Η. Παπαδάκη και με άλλα στελέχη του Ομίλου

 

Συμφωνα με τις αργολικές ειδήσεις, την παράδοση στον κ. Μπούση έκανε προσωπικά ο Διευθυντής Πωλήσεων του Ομίλου Παπαδάκη κ. Κωνσταντίνος Η. Παπαδάκης.

Το όχημα πουλήθηκε έχοντας περάσει:

– Ολική ανακατασκευή αμαξώματος εσωτερικού και εξωτερικού

– Κινητήρα Mercedes-Benz

– Ολική μεταλλική βαφή A96 BMW

– Τοποθέτηση ολοκαίνουργιου, πολυτελούς σαλονιού με δερμάτινα κεφαλάρια

– Βαφή και φινίρισμα ταμπλό

– Ζάντες αλουμινίου

– Βιολογικός καθαρισμός οχήματος

– Γενικό service κινητήρα

Το λεωφορείο προήλθε από την γκάμα επιλεγμένων μεταχειρισμένων σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, μέρος της τρέχουσας καμπάνιας του Ομίλου Παπαδάκη.

Είναι γεγονός ότι τέτοιοι Έλληνες της διασποράς, αποδεικνύουν πως οι ομογενείς μπορεί να είναι πιο πατριώτες και ν αγαπούν έμπρακτα περισσότερο τη χώρα μας ακόμα και από εμάς τους Έλληνες που ζούμε στην Ελλάδα και γενικά μας κάνουν να νιώθουμε περήφανοι!

Δημήτρης Μπούσης

Ο Δημήτρης Μπούσης, είναι ιδιοκτήτης της αλυσίδας παντοπωλείων, Cermak Fresh Market, η οποία εμπορεύεται στην Αμερική τρόφιμα από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πολωνία, τη Ρωσία, το Πουέρτο Ρίκο και το Μεξικό.

Το όνομα της οικογένειας Μπούση είναι συνυφασμένο με την έντονη φιλανθρωπική δράση και την κοινωνική προσφορά!

Ο Δημήτρης Μπούσης με την σύζυγό του Ελένη Μπούση, παγκοσμίως γνωστή ως   σύγχρονη«Μητέρα Τερέζα» για την έντονη και πολύπλευρη φιλανθρωπική προσφορά της 

 

 

Ο Δημήτρης Μπούσης είναι παντρεμένος εδώ και 48 χρόνια με την Ελένη Μπούση, παγκοσμίως γνωστή ως   σύγχρονη«Μητέρα Τερέζα» για την έντονη και πολύπλευρη φιλανθρωπική προσφορά της σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, μια που η Αμερική, ηΕλλάδα, η Αφρική και η Κούβα είναι μερικά μόνο από τα μέρη όπου η Ελένη Μπούση έχει κάνει κατάθεση ψυχής και έχει μάλιστα βραβευτεί γι αυτό!


Ο φιλάνθρωπος ομογενής επιχειρηματίας Δημήτρης Μπούσης με την σύζυγό του Ελένη Μπούση,που ίδρυσε Το Hippocratic Cancer Research Foundation με έδρα  το Σικάγο με σκοπό τις έρευνες για την καταπολέμηση του καρκίνου

 

Η Ελένη Μπούση Το 2015 ίδρυσε Το Hippocratic Cancer Research Foundation με έδρα  το Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών, με τη σημαντική συμβολή του dr.Λεωνίδα Πλατάνια και με σκοπό την ενίσχυση  ερευνών και την εφαρμογή καινοτόμων θεραπευτικών διαδικασιών για την καταπολέμηση του καρκίνου,  χρηματοδοτώντας διεπιστημονικές ερευνητικές ομάδες στο Robert H. Lurie Comprehensive Cancer Center του πανεπιστημίου Northwestern, το οποίο τυγχάνει παγκόσμιας αναγνώρισης και είναι ένα από τα 47 εθνικά κέντρα για την έρευνα και την αντιμετώπιση του καρκίνου στις ΗΠΑ, με διευθυντή τον κορυφαίο ομογενή γιατρό dr.Λεωνίδα Πλατάνια!

Η Ελένη Μπούση με τον δρ. Λεωνίδα Πλατάνια και τους παρουσιαστές του φιλανθρωπικού γκαλά το 2019

Σύσσωμες οι οικογένειες των επιφανών ομογενών Μπούση, Παλυβου και Μάνος με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο στο φιλανθρωπικό γκαλά του 2019 

Στα ετήσια γκαλά του Ιδρύματος, όπου παρευρίσκονται φιλάνθρωποι από όλο τον κόσμο, η Ελένη Μπούση με τη στήριξη πάντα του συζύγου της συγκεντρώνει εκατομμύρια δολλάρια για την ενίσχυση του  Hippocratic Cancer Research Foundation

Η οικογένεια Μπούση: Ευάγγελος, Ελένη, Δημήτρης, Βικτώρια και Γιώργος στο φιλανθρωπικό γκαλά του 2018, στο οποίο η Ελένη Μπούση κατάφερε να συγκεντρώσει 3,5 εκατομμύρια δολλάρια για τους σκοπούς του Οργανισμού

Ο Δημήτρης Μπούσης με τον γιό του Μιχάλη Μπούση, ιδιοκτήτη του ΟΦΗ, επίσης με έντονη φιλανθρωπική δράση


Η Ελένη Μπούση με τον αδερφό της Πέτρο Παλυβό και την σύζυγό του Βίκυ Παλυβου, οι οποίοι διακρίνονται επίσης για την έντονη φιλανθρωπική τους δράση!


Η οικογένεια Μπούση σε παλιότερες φωτογραφίες


Η Ελένη Μπούση είναι επίσης Πρόεδρος στο Γηροκομείο στο Ιλινόις, το Greek American Nursing Home and Rahabilitation (το Ελληνικό Γηροκομείο), βοηθάει  για περισσότερα  από 30 χρόνια ανάπηρα παιδιά καθ όλη τη διάρκεια της ζωής τους και έχει μάλιστα βραβευτεί από αυτά, όπως επίσης στηρίζει  και τα «ορφανά παιδιά της», όπως η ίδια τα αποκαλεί, στο Ορφανοτροφείο του Μεριβελ στο Σικάγο, αλλά και στο ορφανοτροφείο που ίδρυσε η οικογένειά της στην Κένυα, στο οποίο μπορούν να ζήσουν 120 ορφανά!

Ο Μιχάλης Μπούσης με τον παππού του  Βαγγέλη Παλυβό, ο οποίος μεταλαμπάδευσε στα παιδιά και στα εγγόνια του βαθειές αξίες και αρχές και έντονα φιλανθρωπικά συναισθήματα!

Η Ελένη Μπούση με τους γονείς της Βαγγέλη και Βασιλική Παλυβού, που της εμφύσησαν τις αρχές της κοινωνικής αλληλεγγύης

Βαθειά μπολιασμένα με κοινωνική ευαισθησία, και γαλουχημένα με πίστη στη θρησκεία και σε ουσιαστικές αξίες και αρχές από τους γονείς τους, αλλά και από τον παππού τους Βαγγέλη Παλυβό και την γιαγιά τους Βασιλική Παλυβού, είναι και τα 4 παιδιά του Δημήτρη και της Ελένης Μπούση: Η κόρη τους Βικτώρια  με 3 νομικά πτυχία και MBA από το MIT, πετυχημένη παραγωγός στο Hollywood γνωστών ταινιών, ο γιός τους Ευάγγελος, που ασχολείται με μεγάλη επιτυχία  στο χώρο της μόδας, συνεργαζόμενος με τον γνωστό σχεδιαστή Peter Dundas,ο μικρός  γιος τους ο Γιώργος,  ο οποίος είχε ανακηρυχτεί έναςκαλύτερους κάτω των 30χρονών της λίστας του Forbes για το 2015, με την εταιρεία του, την Raise και ο μεγάλος τους γιός, ο Μιχάλης, που πριν 3 χρόνια έγινε γνωστός στο Πανελλήνιο επειδή αγόρασε τον ΟΦΗ.

Η Ελένη Μπούση με την μητέρα της Βασιλική Παλυβού, γυναίκα με έντονη φιλανθρωπική δράση, την κόρη της Βικτώρια και τη νύφη της Βίκυ Παλυβού

Ο λόγος μάλιστα που ο Μιχάλης Μπούσης αγόρασε τον ΟΦΗ ήταν κυρίως για να αλλάξει τη ζωή των παιδιών, να τραβήξει τη νεολαία, να μυήσει τα παιδιά στα σπορ και να τους δείξει πως με τον αθλητισμό μπορούν να γίνουν καλοί άνθρωποι και σωστοί πολίτες, όπως χαρακτηριστικά είχε πει σε συνέντευξη της στο sissysworld η Ελένη Μπούση!

Ο Μιχάλης Μπούσης με τον Γιώργο Μπούση, τον Γρηγόρη Παλυβό και ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ μάλιστα αυτή τη στιγμή έχει όχι μόνο αθλητική, αλλά και  πλούσια φιλανθρωπική δράση, με πρωτεργάτες τον Πρόεδρο του Μιχάλη Μπούση και τον θείο του και τα ξαδέρφια του Πέτρο Παλυβό, Άντζελο Παλυβό και Γρηγόρη Παλυβό, που είναι όλοι τους μέλη του ΔΣ της ομάδας.

Ο Μιχάλης Μπούσης με τον παππού του Βαγγέλη Παλυβό, τους θείους του Πέτρο και Βίκυ Παλυβού και τον ξάδερφο του Άντζελο Παλυβό, όλοι με πλούσια φιλανθρωπική δράση!

Άντζελο Παλυβός, Γιώργος Μπούσης


Ευτυχώς που υπάρχουν ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!