Άρωμα Νάπολης στη νέα Margherita Pizza Artigianale στη Νέα Ερυθραία!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΡΙΒΕΣΗΣ ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΠΙΕΡΙΔΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΟΚΟΛΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΚΟΛΗΣ

Ο κορυφαίος pizzaiolo της Νάπολης Luciano Sorbillo και ο πρωταθλητής Ευρώπης στην πίτσα Vito Monaco βρέθηκαν στην Αθήνα στα πλαίσια της συνεργασίας τους με τον κ. Χρήστο Σοκόλη και με αφορμή το νέο κατάστημα της αλυσίδας Margherita Pizza Artigianale στη Νέα Ερυθραία.

ΡΟΖΑ ΑΡΣΕΝΙΑΝ ΤΙΝΑ ΣΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Luciano Sorbillo είναι ίσως από τα πιο σημαντικά ονόματα της ναπολιτάνικης σκηνής και απόγονος της οικογένειας που συνδέεται με την ιστορία της πίτσας στη Νάπολη.

LUCIANO SORBILLO ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΗΛΙΑΣ ΜΑΜΑΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΚΟΛΗΣ


Ο κ. Sorbillo είναι ο μοναδικός pizzaiolo που πρεσβεύει την Περιφέρεια της Καμπανίας σε όλο τον κόσμο αφού του έχει απονεμηθεί ο τίτλος “Campanian excellence in Italy & in the world” και είναι ο επίσημος pizzaiolo του Maradona Foundation στη Νάπολη.


ΣΟΦΙΑ ΤΡΑΝΤΙΔΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΛΑ ΤΣΙΓΚΑ

Οι δύο Chef παρέδωσαν masterclass σεμινάρια σε chef και επιχειρηματίες της εστίασης ενώ πρόσφατα ένα Pizza Party έλαβε χώρα στη Margherita στη Νέα Ερυθραία, όπου οι καλεσμένοι απόλαυσαν τις απίθανες πίτσες των δύο κορυφαίων Ιταλών pizzaiolo, τις επιδείξεις flair (πέταγμα πίτσας) και φυσικά είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους.


ΛΕΝΑ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ


Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης οι κορυφαίοι Έλληνες chef Ντίνα Νικολάου και Δημήτρης Κατριβέσης σε συνεργασία πάντα με τους chef της Margherita Dario Vicari και Σπύρο Βαραγγούλη.

LUCIANO SORBILLO ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ VITO MONACO ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΚΟΛΗΣ

Στο μοναδικό pizza party της Margherita παρευρέθηκαν μεγάλα ονόματα της γαστρονομικής σκηνής, γνωστοί καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και πολλοί influencers.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΡΙΒΕΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΠΙΕΡΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΟΚΟΛΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΟΚΟΛΗ

Το κοινό απόλαυσε 8 κορυφαίες πίτσες με εκλεκτές πρώτες ύλες από την εταιρία Global Foods οι οποίες συνδυάστηκαν αρμονικά με τα κορυφαία ελληνικά και ιταλικά κρασιά που πρότεινε ο sommelier της εταιρείας Νectar DiVino αλλά και με τα περίφημα γαστρονομικά νερά San Pellegrino και Αqua Panna.

ΠΗΓΗ: papadakis press