Άρωμα τέχνης είχε ο υπέρλαμπρος γάμος του Γρηγόρη Καπόπουλου με την εκλεκτή της καρδιάς του Νικολέττα Βέτση, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα  στη Μύκονο και αποτέλεσε κοσμικό γεγονός.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΒΕΤΣΗ

Το ερωτευμένο ζευγάρι ένωσε τη ζωή του, ενώπιον Θεού και ανθρώπων στο γραφικό εκκλησάκι του Mykonos Star.   

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι του ζευγαριού παρακολούθησαν την είσοδο της νύφης που έφθασε με τη συνοδεία παραδοσιακών οργάνων, αλλά και όλο το μυστήριο του γάμου, καθισμένοι στον αμφιθεατρικό χώρο που περιβάλλει το εκκλησάκι.

Στη συνέχεια δόθηκε γαμήλια δεξίωση στο Principote Panormos Mykonos με τo συγκρότημα Melisses να ερμηνεύει τις πιο γνωστές του επιτυχίες και να ξεσηκώνει τους καλεσμένους καθ΄ όλη τη διάρκεια της βραδιάς. Το κέφι παρέμεινε αμείωτο μέχρι τα ξημερώματα.

Να σημειώσουμε ότι την καλόγουστη διακόσμηση του γαμήλιου event επιμελήθηκε η ίδια η μητέρα του γαμπρού Μαρίνα Καποπούλου, ενώ οι ξεχωριστές μπομπονιέρες ήταν limited edition made by Mr Brainwash από το Art Dose Γλυφάδας της Νίκης Καποπούλου.

ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΒΕΤΣΗ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ

Η νύφη φορούσε δημιουργία του οίκου Laskaris.

Από τα highlights της εκδήλωσης ήταν τα Sweet Art Galery όπου οι καλεσμένοι μπορούσαν να γευτούν γλυκά και τούρτες σε σχήμα έργων τέχνης και γλυπτών διάσημων καλλιτεχνών.

ΡΙΑΝΤ ΖΕΙΝ ΡΑΝΑ ΖΕΙΝ

Την προηγούμενη ημέρα οι γονείς του γαμπρού, ο γνωστός γκαλερίστας Βαγγέλης Καπόπουλος και η σύζυγός του Μαρίνα έδωσαν ένα pre-wedding party για τους φίλους τους στο Cavo Tagoo, ενώ την ίδια ώρα οι μελλόνυμφοι παρέθεσαν ένα αντίστοιχο πάρτι για τους δικούς τους φίλους, στο Pasaji.

ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ CAVO TAGOO ΠΑΡΗΣ ΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥΛΑ ΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΟΝΥ ΤΑΚΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΓΟΥΡΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΙΘΑΡΑΣ ΣΟΦΙΑ ΜΠΙΘΑΡΑ ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΟΣ

ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ

Γλυκά σε σχήμα γλυπτών

Πηγή: Papadakis press