Με το φως των έργων της μας «έλουσε» η καταξιωμένη εικαστικός Εριέττα Βορδώνη.

ΕΙΡΗΝΗ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ, ΕΡΙΕΤΤΑ ΒΟΡΔΩΝΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

ΕΡΙΕΤΤΑ ΒΟΡΔΩΝΗ

Η νέα της έκθεση με τον εύγλωττο τίτλο «Στο φως», που φιλοξενείται στην Evripides Art Gallery, εγκαινιάσθηκε με μεγάλη επιτυχία και υψηλή συμμετοχή κοινού.


ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΕΛΕΝΑ ΠΑΤΣΗ ΚΛΕΙΩ ΜΠΑΧΑΡΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΙΝΟΣ ΣΤΕΛΛΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ

Η καλλιτέχνις υποδέχτηκε τους καλεσμένους της και τους ξενάγησε στην έκθεση της που αποτελείται από μια νέα σειρά έργων, που φιλοτέχνησε τα τελευταία χρόνια. Έργα που λειτουργούν ως φυλαχτά και χαρακτηρίζονται από τη φωτεινότητα, την αισιόδοξη διάθεση, αλλά και τη δύναμη τους.

ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ ΕΡΙΕΤΑ ΒΟΡΔΩΝΗ

ΜΑΙΡΗ ΦΙΞ  ΕΡΙΕΤΤΑ ΒΟΡΔΩΝΗ


ΑΙΝΟΛΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ

Η Εριέττα Βορδώνη, πρόσφερε εισιτήριο απόδρασης σε έναν ονειρικό κόσμο, σκόρπισε στους φιλότεχνους τα θετικά συναισθήματα που αποπνέει το έργο της, γαλήνη, αρμονία, ανθρωπιά, αγάπη και αγαλλίαση, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια.

ΓΚΑΛΕΡΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΚΙΚΑ

ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΠΑ, ΕΛΛΗ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΡΔΩΝΗΣ

ΔΑΥΙΔ ΣΙΚ, ΜΑΡΙΑ ΞΑΝΘΑΚΟΥ


ΕΡΙΕΤΤΑ ΒΟΡΔΩΝΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ

 

Ανάμεσα σε εκείνους που παραβρέθηκαν στην έκθεση ήταν ο οικοδεσπότης Κωνσταντίνος Ευριπίδης, ο γιός της ζωγράφου Γιώργος Ποταμιάνος, καθώς και οι: Γιάννης και Πόλλα Βακαρέλη, Φώτης Παπαθανασίου, Μανώλης Βορδώνης, Δαυίδ Σικ, Γιώργος Σταθόπουλος, Τάκης Μαυρωτάς, Έλενα Πάτση, Λιάνα Σκουρλή, Μαρία Ξανθάκου, Αλεξάνδρα Γκίκα, Κατερίνα και Αϊνόλα Τερζοπούλου, Έλλη Παπαδιαμαντή-Αγγελοπούλου, Γιάννης και Φλώρα Βλάχου, Φοίβη και Μιράντα Παρασκευά, Αννίκα Μπαρμπαρίγου, Κλειώ Μπαχαριά, Βίκυ Αναστασιάδου, Αλέξανδρος Κασανδρινός, Μανώλης Μαδιουδάκης, Χριστίνα Πιστοφίδη, Άγγελος Σικ, Μαίρη Φιξ, Έλενα Παππά, Μαρία Σωτηριάδου, Νίκος Ρουσέας, Δημήτρης Κούσουλας, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου κ.ά. Η έκθεση της Εριέττας Βορδώνη στην γκαλερί Ευριπίδης συνεχίζεται ως τις 19 Νοεμβρίου.

ΠΗΓΗ: studio panoulis