Ο μικρός καταπράσινος Παράδεισος του γκολφ Γλυφάδας έγινε Παράδεισος και στην κυριολεξία, όταν πρόσφατα φιλοξένησε εκδήλωση του «Lifeline» που είχε σαν σκοπό την επιβίωση και την προστασία «αγγέλων»!
Η Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews, με τους Joseph και Majd Samaan και με τον Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα
 
 
 
Με σκοπό την υποστήριξη των κρατικών νοσοκομείων παίδων και με τη χρυσή χορηγία της «AS Marine» της κυρίας Αλεξίας Στέλλας Μάτζαρη, ο ανθρωπιστικός οργανισμός «Lifeline Hellas» πραγματοποίησε φιλανθρωπικό δείπνο και τουρνουά Golf πρόσφατα στο Γκολφ Γλυφάδας «Κ. Καραμανλής», υπό την αιγίδα της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας.
 
 
Η Αντιπρόεδρος του “ lifeline Hellas” δρ. Αλκηστη Πρίνου, η Σίσσυ Παπαγεωργίου και η Δέσποινα Πορτοκάλη
 
 
 
Ο Πρόεδρος Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας ευχαρίστησε την χρυσή χορηγό κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της «AS Marine», τους χορηγούς της εκδήλωσης τον κύριο και την κυρία Νίκου Σαλαπατάρα και την κυρία Κωνσταντίνα Ασπρούδη της «Konstantina Asproudi International Financial Consulting» και τους δωρητές, τους φίλους και το διοικητικό συμβούλιο του Lifeline Hellas και αναφέρθηκε στο σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο που προσφέρει το Lifeline Hellas τα τελευταία 20 χρόνια.
 
 
Η Κωνσταντίνα Ασπρούδη της με τον Πρόεδρο της “Lifeline Hellas” δρ. Ζήση Μπουκουβάλα
 
Την χορηγό κυρία Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη της «AS Marine», ευχαρίστησε για το δεύτερο container με ιατρικό εξοπλισμό που προσέφερε μέσω του Project Cure στο Άσυλο Ανιάτων. και η Πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων κυρία Ιωάννα Ηλιάδη.
Η Εμυ Τρίκαρδου της “Artemide” που ανέλαβε την υπέροχη διακόσμηση της εκδήλωσης με την Ειρήνη Βασιλοπούλου
 
H Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews απήυθυνε εκ μέρους της Πριγκίπισσας Αικατερίνης τον χαιρετισμό της, καθώς λόγω των υποχρεώσεων της στο εξωτερικό δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση.
Η δρ. Φώφη Καμποσιόρα και ο δρ.Γιώργος Παπαβασιλείου
 
Τα αποτελέσματα του αγώνα ήταν: Longest drive: Καβαλέκας Στέργιος. Closest to the pin: Κυβερνήτης Γιώργος. Runner up: Γκότσης Τάσος – Heard JC. 3η Θέση: Κυβερνήτης Γιώργος – Παπαδόπουλος Χάρης. 2η Θέση: Γιαννόπουλος Βασίλης. 1η Θέση: Μαρτίνος Αντρέας- Γιαννόπουλος Βασίλης.
Στην απονομή του πρώτου νικητή Ανδρέα Μαρτίνου, η παρουσιάστρια της εκδήλωσης Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Γιάννης Σαχίνης, ο Πάνος και ο Θάνος Καρατζιάς και ο Γιώργος Κυβερνήτης
 
Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν την μοναδική διακόσμηση της κας Έμης Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide. Επίσης έλαβαν υπέροχα δώρα από την Molton Brown και διασκέδασαν με τις μελωδίες του Agathis Quartet.
Λία Κεφαλογιάννη και Μάνος Ταταράκης
 
Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Δέσποινα Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης
 
 
 
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες AS Marine, Όμιλος Salas, Konstantina Asproudi International Financial Consulting, Medical Anti-Aging Center, Artemide, Beat be spoke events & services, Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό, Evritos wines, Molton Brown, Golf Prive, Prosecco Gancia, Luxury Yacht Parties, Myconianluxury.
 
 
Ιωάννα Ευθυμίου και Μαρίνα Αθανασιάδου
Ελένη Παπαδοπούλου, Λίτσα Πατέρα
Νανά Αγιοπετρίτου, Κωνσταντίνος Χατζηλεμονιάς
Αλκηστις Πρίνου, Ρένα Ταμπακάκη, Τέσσυ Νοδαρά
Δρ.Φαίη Πεσκέση, Αλκηστις Πρίνου, Δέσποινα Μοιραράκη, Σίσσυ Παπαγεωργίου, Μαρία Ψηφή
Ο Δρ. Βασίλης Κελλάρης με την σύζυγο του και ο Δρ. Χάρης Χηνιαδάκης με την σύζυγο του και η Μαρίνα Αθανασιάδου
Η Δρ. Άντζι Μαργαρίτη Andrews με τις χορηγούς της εκδήλωσης κα Δήμητρα Σαλαπατάρα και κα Κωνσταντίνα Ασπρούδη και τον κο Γιάννη Σαχίνη
Μάκης Κασνακίδης, Μαρίλια Βαζαίου
Μπέττυ Ρουμελιώτη και Ιωάννα Ηλιάδη
 
Δέσποινα Μοιραράκη, Σίσσυ Παπαγεωργίου
Ελένη Αντωνιάδου
Joseph και Majd Samaan
Τάτη Μπόκοτση
Μαρία Ψηφή, δρ. Ατζυ Andrews
 
Η Αναστασία Κουτσαιμάνη και η Κωνσταντίνα Ασπρούδη με τους Πάνο και Θάνο Καρατζιά
Το ζεύγος Στέργιου Καβαλέκα
Σταματίνα Τσιμτσιλή, Γιάννης Τρίκαρδος, Εμυ Λιβανίου
Το ζεύγος Μαρμαρίδη
 
 
Ρένα Σκαρβέλη, Σίσσυ Παπαγεωργίου
Τζίνα Θανοπούλου, δρ.Φαίη Πεσκέση