Στον ονειρικό κόσμο του BridalLoftAthens στο κέντρο της Αθήνας – Μητροπόλεως 62– βρέθηκε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ανάμεσα σε πολυτελή φορέματα-gowns , αέρινες κάπες και τούλια για εξαιρετικά επίσημες τελετές , με σκοπό να επιλέξει τα ρούχα για το γάμο του καλύτερου της φίλου που θα γίνει στη γραφική Νορμανδία στη βόρεια Γαλλία το καλοκαίρι.

Στο BridalLoftAthens στο κέντρο της Αθήνας - Μητροπόλεως 62- βρέθηκε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και διάλεξε δύο απο τις φανταστικές αέρινες δημιουργίες της Φαίδρας Θεοδωρίδου για το γάμο  φίλου της που θα γίνει στη Νορμανδία

 

Ο γάμος σχεδιάστηκε με πολύ φαντασία 6 μήνες πρίν και όλοι οι φίλοι που θα μεταβούν στο υπέροχο μέρος , περιμένουν με αγωνία το τέλος των περιοριστικών μέτρων  και να εμβολιαστούν για να ταξιδέψουν!

Όπως ήταν φυσικό,  η Κων/να απελευθέρωσε το ρομαντικό της εαυτό και διάλεξε δύο απο τις φανταστικές δημιουργίες της Φαίδρας Θεοδωρίδου.

Παρών με τη φωτογραφική του μηχανή ο φωτογράφος  Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο οποίος απαθανάτισε τις πρόβες και τις οποίες θα δούμε σύντομα στα social media τους!