Οι καρδιές της Αλεξάνδρας Γωγούση που τη συντρόφευσαν όταν η δική της καρδιά ράγισε από ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισαν οι γονείς της, πήραν σάρκα και οστά!  Έγιναν υπέροχα γλυπτά σε διάφορα μεγέθη και θα εκτεθούν το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 από τις 12 μέχρι τις 4μ.μ. στην γκαλερί a.antonopoulou.art, Αριστοφάνους 20, στου Ψυρρή.

Μια γυναίκα ευφυής, εμπνευσμένη, μορφωμένη ( καταξιωμένη δικηγόρος) με καλαισθησία, καταπληκτική αίσθηση του χιούμορ, δημιουργικότητα, δυναμισμό και ευαισθησίες, όπως είναι η Αλεξάνδρα Γωγούση, είναι δύσκολο να αποτύχει όταν ψάχνει να βρει δημιουργικές διεξόδους, όπως είναι η τέχνη ή η φιλανθρωπία! Γι αυτό άλλωστε έχει ήδη επιτύχει ως Πρόεδρος ενός αποτελεσματικού σωματείου του Μ.Α.Ζ.Ι., που ανάμεσα στα επιτεύγματα του ειπναι και το ότι το 2019 πέτυχε να υλοποιήσει τη δωρεά του  Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, ενός ψηφιακού αγγειογράφου  αξίας 1.500.000€.


Οι καρδιές της Αλεξάνδρας Γωγούση, τα γλυπτά που φιλοτέχνησε με πηγή έμπνευσης το προαναφερθέν θέμα υγείας των γονιών της, θα παρουσιαστούν σε έκθεση με θέμα: Spread the love – Athens, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020  στην γκαλερί a.antonopoulou.art, όπου η Αστική εταιρία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα “Μ.Α.Ζ.Ι. – Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα” θα προβεί σε ενημέρωση των δράσεων και σκοπών της στην πόλη των Αθηνών.

 


Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τις ανάγκες της αστικής εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Μ.Α.Ζ.Ι και συγκεκριμένα στο ΑΧΕΠΑ!

 


Η Αλεξάνδρα Γωγούση επισημαίνει πολύ εύστοχα και φιλοσοφημένα αποκλειστικά στο sissysworld:

“Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία τα μάτια δεν τη βλέπουν!” Έτσι κι εγώ, μέσα απο τα λόγια του Μικρού Πρίγκιπα, “είδα” την αλήθεια πολλών θεμάτων. Βία, πόλεμοι, παιδική κακοποίηση, διασκέδαση, η ζωή είναι ωραία, πατρίδα, μνήμη, αγάπη αναμνήσεις, είναι μερικά από τα θέματα που με προβλημάτισαν και με ενέπνευσαν ταυτόχρονα…

Την απάντηση σε όλα αυτά θα τη βρει ο κάθε θεατής μόνος του.

Και θα είναι διαφορετική για τον καθένα.

Γιατί ο καθένας θα δει τα έργα μου με την καρδιά του!

Αφού μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά…»


Χορηγοί της έκθεσης: MORRIS, Valentini Vasileiadou, οπτικά Φλεβαράκη και αρτοποιεία “πες αλεύρι”! Βαλεντίνη Βασιλειάδου Valentini Vasiliadou, GOULANDRIS, NICO LAZARIDIS, Skin care methods

Εγκαίνια έκθεσης: Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, ώρα 12:00 – 4:00 μμ

Διάρκεια έκθεσης: 12 – 22 Φεβρουαρίου 2020

Ώρες λειτουργίας: Τετ. – Παρ. 2:00 – 8:00 μμ. και Σάββατο 12:00 – 4:00 μμ

Αριστοφάνους 20, Ψυρρή, 105 54 Αθήνα | Τηλ. 2103214994

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Μ.Α.Ζ.Ι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΓΩΓΟΥΣΗ

Αυτό το Σάββατο λοιπόν πάμε μαζί στο «ΜΑΖΙ»! Γιατί…ΜΑΖΙ μπορούμε τα πάντα!