Το “The Art Dose” σας καλεί να αναζητήσετε και να ανακαλύψετε τη δική σας “Wonderland”, προσφέροντας πολλές και διαφορετικές εκδοχές της, μέσα από την τέχνη. Η Wonderland, μια σύγχρονη χώρα των θαυμάτων, ένας ουτοπικός και συνάμα μυθικός χώρος, μας δίνει το εισιτήριο,  σ αυτές τις πρωτόγνωρες στιγμές που ζούμε να αποδράσουμε από την απαιτητική πραγματικότητα και να δώσουμε νέο νόημα στη ζωή μας, με οδηγό πάντα την τέχνη.

Στη νέα έκθεση που φιλοξενείται στον χώρο του The Art Dose” στη Γλυφάδα, για τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο και βασίζεται σε μια πρωτοποριακή ιδέα της Νίκης Καποπούλου, είναι αδύνατον να μην ανακαλύψετε τη δική σας “Wonderland”, μέσα από έργα που υπογράφουν κορυφαίοι Έλληνες και διεθνείς σύγχρονοι καλλιτέχνες. Ανάμεσα τους οι: Cedric Boutellier, Mr. Brainwash, Pavlos (Dionysopoulos), Richard Orlinski, Benjamin Spark και πολλοί άλλοι σημαντικοί δημιουργοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στην Butterfly Effect Wonderland, θα βρείτε μοναδικά έργα τέχνης στα οποία πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η πεταλούδα, ένα μαγικό σύμβολο απόδρασης σε έναν τόπο παραμυθιού.

Στην Kindergarden Land θα συνδεθείτε και πάλι με το παιδί που έχετε μέσα σας. Μοναδικά αντικείμενα και γλυπτά που αναφέρονται στο παιχνίδι και τους ήρωες της παιδικής μας ηλικίας, σε έντονα, ζωντανά χρώματα, για ένα ταξίδι ανεμελιάς και αθωότητας.

Στην Endeless Love Wonderland δώστε και πάλι νόημα στην έννοια της αγάπης και του ρομαντισμού, με έργα γεμάτα συναίσθημα και ερωτισμό. Αγκαλιάστε την αγάπη για να σας αγκαλιάσει κι εκείνη!

 

Η Land of Men έρχεται να επιβεβαιώσει ότι δεν λέγεται τυχαία ότι οι άντρες είναι σαν μεγάλα παιδιά! Σ αυτή την εκδοχή της Wonderland αυτοκίνητα, γάντια του μποξ, πούρα σε έργα τέχνης που εμπνέονται από τον κόσμο των αγοριών!

Η Luxury Land έρχεται να μας θυμίσει ότι όλοι έχουμε δικαίωμα στην πολυτέλεια. Μοναδικά έργα τέχνης που αφήνουν ανοικτό το παράθυρο στο όνειρο!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στη Wonder Power Wonderland οι υπερήρωες έχουν τον λόγο! Θα νοιώσετε ότι απογειώνεστε μαζί τους και ότι γίνεστε μέρος μιας ταινίας φαντασίας!  

Μπορείτε να ξεναγηθείτε στις έξι εκδοχές της Wonderland στο site www.theartdose.com ή στο www.astrynet/the-art-dose. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα The Art Dose ή να έχετε, κατόπιν συνεννόησης, μια προσωπική συνάντηση με την curator Νίκη Καποπούλου.

 



 

The Art Dose: Ανδρέα Μεταξά 33, 16674 Γλυφάδα (στο ισόγειο του Florida Mall) τηλ 2109680505.