Άγχος; Αβεβαιότητα; Απαλλαχτείτε ΤΩΡΑ δηλώνοντας  έγκαιρα συμμετοχή με ένα κλικ στο https://www.thenextu.gr

Σήμερα Δευτέρα 9 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει ο πρώτος κύκλος webinars του «Τhe Next YOU» με θέμα το άγχος και αβεβαιότητα.

To The Next U έρχεται στην ζωή μας για να σταματήσουμε να επιβιώνουμε και να μάθουμε να ζούμε!

Για να ακολουθείτε την σελίδα μας ώστε να  ενημερώνεστε για όλα τα νέα άρθρα, πατείστε εδώ Follow & Like

Σε μια περίοδο που η ψυχολογία μας δοκιμάζεται συνεχώς με νέες προκλήσεις και πρωτόγονες συνθήκες που επέφερε η πανδημία του κορωνοϊού, η Κέλλυ Ιωάννου και η Ξένια Κούρτογλου δημιούργησαν το The Next U, με εξειδικευμένες σπουδές ψυχολογίας, εγκληματολογίας και ψυχοθεραπείας, με πολύχρονη εμπειρία στην υποστήριξη ανθρώπων και με κοινό όραμα ένα καλύτερο κόσμο, με περισσότερους συνειδητούς, υπεύθυνους και ευτυχισμένους ανθρώπους.

Το άγχος είναι πλέον κάτι το νορμάλ… Όχι όμως και η παράδοσή μας σε αυτό!

Mήπως προσποιείστε ότι όλα είναι οκ, ενώ δεν είναι; Αυτή είναι μία συνήθεια που στην ουσία αυξάνει το άγχος σου. Το πρώτο βήμα προς την ψυχική ηρεμία είναι να κατονομάσετε ΔΥΝΑΤΑ το δυσάρεστο συναίσθημα που βιώνετε, όποιο κι αν είναι αυτό. Αν θέλετε να διαχειρίζεστε επιτέλους αποτελεσματικά το άγχος, τις φοβίες και την αβεβαιότητά σας κάντε εγγραφή σήμερα στη νέα σειρά Webinars ψυχικής υγείας του «The Next U», και δείτε τη ζωή σας να αλλάζει.

Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή με ένα κλικ στο https://www.thenextu.gr

Το κόστος συμμετοχής για κάθε σειρά των 4 workshops στην ειδική τιμή «early bird» που θα προσφέρεται έως και μια εβδομάδα πριν την έναρξή του κάθε κύκλου είναι 75 ευρώ / άτομο, ενώ για όσους κλείσουν την συμμετοχή τους την τελευταία εβδομάδα πριν την έναρξη είναι 100 ευρώ/άτομο. Όσοι συμμετέχουν σε περισσότερα από ένα Webinar Series θα έχουν μόνιμα την προνομιακή τιμή!

Μετά την παρακολούθηση του κάθε κύκλου σεμιναρίων της κάθε θεματικής παρέχεται σε όλους τους συμμετέχοντες ένα e-book—συγγραφή από τις δημιουργούς–με πολύτιμες γνώσεις, συμβουλές και πρακτικά εργαλεία αντιμετώπισης του κάθε θέματος, καθώς και ένα πιστοποιητικό (certificate) παρακολούθησης.

To The Next U, είναι ένα community που δημιουργήθηκε εν μέσω καραντίνας και επιστρέφει ξανά με νέα δράση, την διεξαγωγή Webinars Series.

Στα Webinars του The Next U θα παρουσιάζονται θέματα που απασχολούν τους σύγχρονους εφήβους, τους νέους αλλά και τους γονείς τους, θέματα που χαρακτηρίζουν την εποχή μας και που είναι σημαντικό να τα γνωρίζουμε, να αποδεχτούμε την ύπαρξή τους και να μάθουμε πρακτικά να τα αντιμετωπίζουμε.

Ξεκινώντας από τον Νοέμβριο του 2020 έως τον Ιούλιο του 2021, θα διεξαχθούν 7 εξειδικευμένα Webinar Series από 4 δίωρα workshops. Τα 4 δίωρα webinars για κάθε θεματική θα διεξάγoνται κάθε Δευτέρα 7-9 μμ και οι συμμετέχοντες θα παρακολουθούν διαδικτυακά. Στα πρώτα τρία webinars της θεματικής, θα παρουσιάζονται τα χαρακτηριστικά του κάθε φαινομένου ώστε οι συμμετέχοντες να μπορούν να το αντιληφθούν στην δική τους ζωή, θα αναλύονται οι πιθανοί κίνδυνοι και αθέατες πλευρές, θα προσφέρονται πρακτικές μέθοδοι αντιμετώπισης και πληθώρα πραγματικών παραδειγμάτων. Το τελευταίο webinar-workshop θα αφιερώνεται σε live συζήτηση πραγματικών περιστατικών και πώς αντιμετωπίζονται, δίνοντας έτσι και ένα δείγμα για το πώς μπορεί να λειτουργήσει μια live συνεδρία με ειδικούς.

    Για το 2020 – 2021 τα προγραμματισμένα Webinar Series είναι τα εξής:

ΑΓΧΟΣ & ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ : 9.11, 16.11, 23.11, 30.11.2020 ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ : 14.12, 21.12, 28.12, 4.1.2021

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ : 18.1, 25.1, 1.2, 8.2.2021 ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ : 22.2, 1.3, 8.3, 15.3.2021

ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ/ΕΠΙΡΡΟΗ SOCIAL : 29.3, 5.4, 12.4, 19.4.2021 BULLYING / ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ : 17.5, 24.5, 31.5, 7.6.2021 ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ / ΕΘΙΣΜΟΙ : 21.6, 28.6, 5.7, 12.7.2021

Διαδώστε το και ελάτε στο community του The Next U 
Εγγραφείτε στα webinars της Ξένιας Κούρτογλου και της Κέλλυς Ιωάννου στο https://www.thenextu.gr και αλλάξτε σελίδα στη ζωή σας!

Για να σταματήσουμε να επιβιώνουμε και να μάθουμε να ζούμε !