Ο Διεθνής Ανθρωπιστικός Οργανισμός LIFE LINE HELLAS , για δευτερη συνεχη χρονια θα πραγματοποιήσει αυτη την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 21.00 ,ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΑΠΟΚΡΗΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ με ΘΕΜΑ την αγαπημένη ταινία GREASE των 50’s, στο έμβληματικο Zonar’s.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ της ΑΒΥ ΠΡΙΓΚΊΠΙΣΣΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ , ιδρύτριας του Lifeline, το φιλανθρωπικο έργο της οποίας ξεπερνάει τα στενά όρια της ελληνικής επικράτειας και απλώνεται σε ολα τα μήκη και πλάτη της γης! Η προσφορα της σε θερμοκοιτιδες για νεογνά εχει ήδη σώσει εκατοντάδες αθώες ψυχές ,που αντιμετωπίζουν προβληματα απο την πρώτη στιγμη που γεννιούνται!
Η ΑΒΥ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ALISON ANDREWS,ΚΑΙ Ο ΑΒΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Αυτη την φορα ΣΚΟΠΟΣ της εκδήλωσης είναι η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΚΩΦΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΗΚΟΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ . Συγκεκριμένα με τα έσοδα απο την εκδήλωση εχει προγραμματιστεί να γίνει Παιδικη Χαρά και Ψηφιακό στούντιο για οπτικοποίηση των βιβλίων στο ειδικό κρατικό σχολείο για κωφα και βαρηκοα παιδια Αργυρουπολης, σε συνεργασία με το the Holley institute του Detroit Μιchigan . Το Concept management και η διακόσμηση, που εχει αναλάβει η Έμη Τρικάρδου και η Artemide, θα μας μεταφέρει σε άλλη εποχη, και σε συνδυασμο με την μουσικη και τον χορο ειναι σίγουρο πως θα ανεβει το κέφι στα ύψη!
Βάλτε λοιπόν τις…μπριγιαντινες σας στα μαλλια, τα κολαν σας και τις μάσκες σας , γίνετε οι άντρες John Travolta και οι γυναίκες Olivia Newton -John , τραγουδηστε το τραγούδι του Grease “You’re the one that I want “, “χτυπηθειτε” στο χορο εκείνης της εποχής ,τον…” Καρέκλαδικο” και συνδυαστε ” το τερπνόν μετα του ωφελίμου”!!!
Δωρεά συμμετοχής: 120 ευρώ Πληροφορίες: 2109828002, 6943902264