Απολαύστε με απόλυτη ασφάλεια τη διαμονή σας ή την επίσκεψή σας εσείς ή (και) τα μέλη της οικογένειας σας στην Αγγλία
, με τις υπηρεσίες που σας παρέχει η υψηλών προδιαγραφών 
εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας Spartan Elite Security Ltd!

Ο Μόνιμος Γραμματέας του Βρετανικού Υπουργείου Άμυνας, Sir Stephen Lovegrove, υπό την επίβλεψη ασφαλείας του CEO της SPARTAN κ. Σωτηρόπουλου.

 

Η εταιρεία SPARTAN είναι από τις λίγες που ανταποκρίνονται στις αυστηρές απαιτήσεις της βρετανικής νομοθεσίας, μια που διαθέτει την απαραίτητη για την κατοχή άδειας προσωπικού ασφαλείας Close Protection (CP) για την ανάληψη αντίστοιχων καθηκόντων συνοδού ασφαλείας εντός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο κ. J. Hudson, μέλος της συνοδευτικής ομάδας ασφαλείας υψηλού προφίλ της SPARTAN, κατά την αναχώρηση του Πρίγκηπα Ουίλιαμ, Δούκα του Κέιμπριτζ από εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2001, η αρμόδια βρετανική Αρχή, Security Industry Authority (SIA), όρισε άκρως απαραίτητη την κατοχή άδειας προσωπικού ασφαλείας Close Protection (CP) για την ανάληψη αντίστοιχων καθηκόντων συνοδού ασφαλείας εντός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στα εδάφια του τρίτου άρθρου της Private Security Industry Act 2001 αναφέρεται μάλιστα μεταξύ άλλων οτι αποτελεί κακουργηματική πράξη η εργασία άνευ της απαραίτητης από το νόμο άδειας. Η πράξη τιμωρείται με αυστηρές κυρώσεις (φυλάκιση 6 μηνών και πρόστιμο 5.000 λιρών).

Η Βαρώνη Ευρωβουλευτής Claire Fox υπό την επίβλεψη ασφαλείας του CEO της SPARTAN κ. Σωτηρόπουλου.

 

Η SPARTAN έχει καταφέρει να θέσει τον πήχη των υπηρεσιών της σε πολύ υψηλό επίπεδο για τα βρετανικά πρότυπα. Η εταιρεία έχει ευέλικτο σχήμα και έχει την δυνατότητα παροχής έως και 30 συνοδών ασφαλείας.

Οι συνοδοί ασφαλείας που συνεργάζονται με την εταιρεία:

 • Είναι κάτοχοι της άδειας Close Protection (CP security licence by the SIA)

Προέρχονται εξ’ ολοκλήρου από τα Σώματα Ασφαλείας του Ηνωμένου Βασιλείου

Πληρούν όλες τις προδιαγραφές βάση του οδηγού αξιολόγησης BS7858:2019 του Βρετανικού Ινστιτούτου των Στάνταρντς (British Standards Institution – BSI, Code of Practise)

Έχουν ελάχιστη 7ετή προϋπηρεσία σε συνοδείες ασφαλείας με πλήρες βιογραφικό και συστάσεις

Ο Σύμβουλος επιχειρησιακών εντολών υψηλού προφίλ της SPARTAN, κ. Kevin Horak, κατά την άφιξη του Πρίγκηπα Αλβέρτου του Μονακό στα World Music Awards το 2007 - φωτογραφία από το προσωπικό αρχείο του κ. Horak.

 

 

Η εταιρεία παρέχει:

 • Συνοδεία ασφαλείας

• Φύλαξη οικίας/μέρους διαμονής

• Παρακολούθηση

• Μετακινήσεις από και προς όλα τα αεροδρόμια με εξειδικευμένα οχήματα και έμπειρους οδηγούς

• Προσφορά σε μέλη της μόνιμης ασφάλειας του επισήμου που ταξιδεύουν μαζί με τον επίσημο από χώρα εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου όλων των απαραίτητων διευκολύνσεων. Κατόπιν τούτου, προετοιμάζουμε το πλάνο από κοινού πριν την άφιξη αλλά και κατά την διάρκεια διαμονής του/των επισήμου/μων

Το βασικό χαρακτηριστικό των υπηρεσιών της εταιρείας   είναι η εξατομικευμένη προσέγγιση του κάθε πελάτη, που ανταποκρίνεται στα χαρακτηριστικά της κάθε περίπτωσης

Κάθε επιχειρησιακή εντολή (Client’s Security Operation Order) είναι διαφορετική και παίζουν ρόλο σημαντικοί παράγοντες οπως το προφίλ του επισήμου/μων, το επίπεδο απειλής εναντίον του επισήμου, η τοποθεσία, η παρουσία Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης κ.ά.

Ο CEO της SPARTAN κ. Σωτηρόπουλος, τηρώντας το πρωτόκολλο ασφαλείας κατά την πρώτη επίσημη επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας στο Birmingham τον Οκτώβριο του 2019. Στην φωτογραφία διακρίνεται και ο κ. Ηλίας Κουμή, πρόεδρος της Ελληνοκυπριακής Εστίας του Birmingham.

 

Συνδυάζοντας ποιότητα, αξιοπιστία, υπευθυνότητα, εχεμύθεια και ανταγωνιστικές τιμές, η  Spartan Elite Security Ltd, καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες για παροχή ασφάλειας στο Λονδίνο και στην Αγγλία γενικότερα, όπου τα ποσοστά εγκληματικότητας ολοένα και αυξάνονταιπαρά το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του Λονδίνου καλύπτεται από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και προσφέρει απόλυτη προστασία  κυρίως σε :

-Πολιτικά Πρόσωπα

• Στελέχη εταιρειών που διαμένουν μόνιμα στο ΗΒ

• Στελέχη εταιρειών ή συνεργάτες τους που επισκέπτονται το ΗΒ για επαγγελματικούς λόγους ή αναψυχή

• Μέλη των οικογενειών των ανωτέρω που διαμένουν ή επισκέπτονται το ΗΒ

• Μέλη βασιλικών οικογενειών από διάφορες χώρες

• Διασημότητες του καλλιτεχνικού χώρου

• Επαγγελματίες Αθλητές

Το βιογραφικό της εταιρείας, συστατικές επιστολές υψηλού προφίλ και σειρά εγγράφων όπως το συμβόλαιο μεταξύ των μερών, το εμπιστευτικό εχεμύθειας (Non-Disclosure Agreement) ο κώδικας δεοντολογίας κ.ά., είναι στη διάθεση του ενδιαφερόμενου.

Η εταιρεία είναι στη διάθεσή αας για να απαντήσει  στις ερωτήσεις σας και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία. Μπορεί να ορισθεί διαδικτυκή συνάντηση ή εφόσον το επιθυμείτε συνάντηση στην Ελλάδα ή την Κύπρο.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλεφωνικά 0044 203 888 2020

Μέσω e-mail στο [email protected]

Διαδικτυακά στο  www.spartanelitesecurity.co.uk