Δεν υπάρχει καλύτερο από το να απολαμβάνεις το brunch σου, συνδυάζοντας τη γαστρονομική πανδαισία και την συγκλονιστική θέα που προσφέρει το St.George Lycabettus!

Το αγαπημένο Κυριακάτικο Brunch της πόλης επέστρεψε ανανεωμένο στο βραβευμένο για την  εξαιρετική θέα του ξενοδοχείο από την Κυριακή 6 Νοεμβρίου! 

Ζήστε όμορφες στιγμές χαλάρωσης με φίλους και οικογένεια στο εστιατόριο La Suite Lounge απολαμβάνοντας τη βραβευμένη θέα της Ακρόπολης και της πόλης μέχρι και τα νησιά του Σαρωνικού.

Στο πλούσιο buffet θα βρείτε φρέσκες σαλάτες, bagels, croissants, eggs benedict, tortillas, mini burgers κ.α.
Στo ολοκαίνουριο Health Corner θα βρείτε επιλογές vegan, gluten free (croissants, beyond meat burgers, pizza & crabcakes) αλλα και superfoods, energy boosters , το mix n match yogurt bar , cucumber & mint infused water και lemon & ginger shots.
Αλλά αξίζει να δοκιμάστε και τα καινούρια Acai bowls , το crushed avocado toast, τα βιολογικά αυγά ποσέ με σπαράγγια από το a la carte μενού.    

 

Στο Sweet Corner δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στα  Red velvet muffins, mini donuts, cheesecake, carrotcake , pancakes αλλά και το εντυπωσιακό συντριβάνι σοκολάτας.

Μαζί μας και πάλι για τους μικρούς μας φιλούς, η Nannuka με δημιουργικά παιχνίδια & δραστηριότητες.
Παιδικό σινεμά & popcorn στο Screening Room 16:00 -18:00
A Sunday well spent brings a week of content!’

Κυριακάτικο Brunch  12:00 – 16:00

Τιμή Buffet  35€ (Συμπεριλαμβάνεται καφές φίλτρου)

Παιδιά έως10 ετών 15€

Κρατήσεις  210 741 6191