Τις εκλεκτές δημιουργίες της χαρισματικής καλλιτέχνιδας Debra Rapoport, θα έχουμε την ευκαιρία ν απολαύσουμε σήμερα Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη παρουσία της καλλιτέχνιδας, στα εγκαίνια της εντυπωσιακής έκθεσής της “Από του δρόμους της Νέας Υόρκης” Ανακύκλωση, Βιωσιμότητα και Τάσεις της Μόδας

Η έκθεση έχει σαν στόχο να συστήσει την αισθητική, αλλά και τις αρχές της Debra Rapoport στο ελληνικό κοινό μέσα από αντικείμενα της προσωπικής της συλλογής, κάποια από τα οποία έχουν απαθανατίσει διάσημοι φωτογράφοι μόδας.

Η Debra Rapoport, με έδρα της τη Νέα Υόρκη, πρεσβεύει μέσα από τη δουλειά της την βιωσιμότητα και την ανακύκλωσης υλικών και έχει το χάρισμα να μεταμορφώνει τυχαία ευρήματα σε αντικείμενα που ξεπερνούν τα όρια της συμβατικής τέχνης, όπως κοσμήματα, καπέλα και πολύχρωμα ενδύματα.

Η αντισυμβατική της ματιά, αλλά και ο σεβασμός της για το περιβάλλον, την έχουν κάνει παγκοσμίως γνωστή στην καλλιτεχνική κοινότητα, αλλά και στο χώρο της μόδας. Η ίδια εμφανίζεται πολλές φορές φορώντας δημιουργίες της, τις οποίες επέλεξε να κρατήσει και να ενσωματώσει στο προσωπικό της, εναλλακτικό στιλ και πραγματικά εντυπωσιάζει!

ΠΗΓΗ: Vogue.gr