Αυτά τα Χριστούγεννα μπορείτε να κάνετε δώρα στους αγαπημένους σας κάνοντας ταυτόχρονα δώρο στα παιδιά του “make a wish” την πραγματοποίηση των ευχών τους!

Δώστε δύναμη στην ευχή.

Γιατί δεν είναι απλά μια ευχή.
Είναι πολλά παραπάνω. 

Είναι δύναμη, είναι ελπίδα, είναι ζωή!

Δώστε δύναμη στην ευχή κάνοντας μια δωρεά εδώ ΣΗΜΕΡΑ!

 

Το Αστέρι της Ευχής 

Εικοσιένα χρόνια συμπληρώνει φέτος το πρόγραμμα που αφορά σε ένα χάρτινο Αστέρι το οποίο διατίθεται με τη συμβολική δωρεά των €2. Εκτός από τα σχολεία, το Αστέρι της Ευχής υλοποιείται από πλήθος φορέων και επιχειρήσεων.

Δείτε περισσότερα για το Αστέρι της Ευχής εδώ

To Γούρι Κολοκύθα

Τι συμβαίνει όταν μια μανούλα χάνει το παιδί της, αλλά δεν μπορεί να ξεχάσει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του; Αυτές που έζησε ενώ εκπληρωνόταν η ευχή του;

Η μανούλα αφιερώνεται στον οργανισμό και ως full – time εθελόντρια φτιάχνει με τα χέρια της και την ομάδα της, μαγικές … κολοκύθες για να ζήσουν το παραμύθι τους κι άλλα παιδάκια!

 

Δείτε περισσότερα εποχικά εδώ

Σήμερα, περισσότερα από 130 παιδιά που αντιμετωπίζουν μία πολύ σοβαρή ασθένεια βρίσκονται σε αναμονή για την εκπλήρωση της ευχής τους. 

Όμως τι είναι η εκπλήρωση της ευχή για τα παιδιά και τις οικογένειές τους;

“Είστε το restart για  όλη την οικογένεια. Είστε η δύναμη για να συνεχίσουμε να παλεύουμε για εκείνα που για άλλους είναι δεδομένα.” μητέρα παιδιού ευχής

Την ανέπαφη (συν)αλλαγή

Βρεθήκατε για ψώνια στο Golden Hall; Ένα όμορφο κορίτσι μπορεί να σας χαμογελάσει με τη δωρεά μόλις 2€! Αναζητήστε  στην είσοδο του πολυκαταστήματος την ειδική οθόνη όπου μπορείτε να κάνετε tap τη κάρτα σας και κάνετε κι άλλα παιδιά όπως η Έλενα να πιστέψουν ξανά στη ζωή!

 

Φέτος κάποια παιδιά θα περάσουν γιορτές μέσα στα νοσοκομεία… μέσα στην αγωνία.

Το ίδιο και οι οικογένειές τους.

Θα είναι καθαρή η επόμενη μαγνητική;

Θα έχει παρενέργειες η επόμενη χημειοθεραπεία;

Θα είναι καλύτερα τα αιματολογικά;

Θα πονέσει η επόμενη παρακέντηση;

Είδη από την KENTIA

Βαμβακερές πετσέτες και σεντόνια από την ΚΕΝΤΙΑ αφιερωμένα στο Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος. Μια επιλογή εξαιρετικής ποιότητας που θα εντυπωσιάσει!

Ενημερωθείτε ακόμα για το πρόγραμμα ολικής ή μερικής υιοθεσίας ευχών!(www.makeawish.gr)
Αν πραγματοποιήσετε μια ευχή ενός παιδιού που νοσεί σοβαρά, τότε αυτό αποκτά ελπίδα πως όλα μπορούν να συμβούν, ακόμα και τα πιο θετικά και παλεύει με περισσότερο θάρρος για να ανέβει τη δύσκολη ανηφόρα της ζωής του.

Εσείς ακόμα προβληματίζεστε με τα δώρα που θα κάνετε στους αγαπημένους σας;