Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το opening του καινούριου χώρου τέχνης Della Rounick Gallery στην οδό Λεβέντη 1, στο Κολωνάκι, συνοδευόμενο από τη νέα έκθεση της ταλαντούχας δημιουργού της σειράς «ΑΦΗ ΥΦΗΣ»!

Η ΝΤΕΛΛΑ ΡΟΥΝΙΚ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ

Η ΝΤΕΛΛΑ ΡΟΥΝΙΚ ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΟΝΤΟ ΤΙΣ  ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ

Στην «ΑΦΗ ΥΦΗΣ», η χαρισματική εικαστικός Della Rounick αφήνεται δυναμικά στη ζωγραφική σε καμβά και ξύλο, τίκτοντας μορφές σύγχρονου assemblage, με τους πίνακές της να κοσμούνται από ποικίλα fashion υλικά πλούσιας επιλογής.

ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ, ΡΕΝΑ ΣΠΗΛΙΩΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΝΑ ΚΟΥΜΠΑ

Τα εγκαίνια προσήλκυσαν, όπως κάθε άλλη φορά, λαμπερές προσωπικότητες του σύγχρονου καλλιτεχνικού κόσμου, του χώρου του θεάματος και του κόσμου των επιχειρήσεων.

ΝΤΕΛΛΑ ΡΟΥΝΙΚ, ΜΑΡΙ ΓΥΠΑΡΑΚΗ, ΤΑΤΙΑΝΗ ΤΖΟΥΒΑΝΑΚΗ

 

H Della Rounick δοκιμάζει γενναιόδωρα τον εαυτό της στη σύνθεση διαφορετικών υφών και μέσων, με σκοπό αυτή η αρχή να αποτελέσει την έναρξη μίας νέας καλλιτεχνικής χρονιάς εμπειριών και ταξιδιών στο χρόνο της ζωής της με πολλές υποσχόμενες εκπλήξεις.

ΝΤΕΛΛΑ ΡΟΥΝΙΚ, ΕΛΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ ΣΑΡΑΚΑΚΗ

«Και κάπως έτσι εξελίχθηκε η «ΑΦΗ ΥΦΗΣ»……. Σε μία ξεχασμένη από χρόνια αποθήκη, βρήκα δύο παλιές βαλίτσες Louis Vuitton. Φθαρμένες και βαριές, γεμάτες ταξίδια όπως ήταν, δεν δίστασα να τις πετάξω. Πολύ σύντομα μετάνιωσα που τις πέταξα, και μαζί τους ένα κομμάτι ζωής. Λυπήθηκα πολύ, τόσο πολύ, που ρώτησα τον εαυτό μου: «και τι θα τις έκανες Ντέλλα, αν δεν τις πετούσες» ; Η απάντηση ήρθε αβίαστα. Θα έφτιαχνα τις μπότες που φοράει το μοντέλο, στον πίνακα που ζωγραφίζω τώρα, από τα δέρματα της παλιάς LV βαλίτσας. Αμέσως χωρίς δισταγμό και με ένα πλατύ χαμόγελο πήρα μία δική μου LV βαλίτσα σε αρκετά καλή κατάσταση και έκοψα τα δέρματα ανάλογα με τις μπότες του πίνακα.
Στη συνέχεια, μαζί με τον ταπετσιέρη, τις καρφώσαμε με ωραίες χρυσές πρόκες πάνω στο έργο και μετά οι ιδέες ήρθαν αβίαστα η μία μετά την άλλη, όπως πάντα. Πρώτα οι ιδέες και μετά η ανάλυσή τους.
Με ιδιαίτερες γούνες, υφάσματα, αραχνοΰφαντα μεταξωτά, ζωγραφισμένα στο χέρι και καινούργιες τεχνικές ζωγραφικής υφασμάτων, προχώρησε η σειρά σε ένα πλούσιο έργο με συνέχεια και εκπλήξεις. Όταν τελείωσα, κάθισα και τα κοίταξα καλά ένα ένα.
Η «ΑΦΗ ΥΦΗΣ» είναι μία σειρά που με αντιπροσωπεύει πλήρως. Φωτογραφίες από την εποχή του Μodeling, Fashion από την εποχή του HΕRΟGroup και της σειράς  βραδινών φορεμάτων Niteline που έφερε το όνομά μου και φυσικά ή ζωγραφική και η γλυπτική που τόσο αγαπώ.
Πρώτα σπούδασα ζωγραφική 4 χρόνια στο Art Students Leagueτης Νέας Υόρκης και στη συνέχεια, παρακολούθησα επί 2 χειμώνες τις τεχνικές ζωγραφικής της Isabelle O’Neil Foundation στο Palm Beach. Μετά ήρθε και η μεγάλη μου αγάπη το χάδι στον πηλό της Γλυπτικής.
Με την Γλυπτική και την Ζωγραφική μπορώ να εκφράσω ελεύθερα τα συναισθήματά μου και η ανάμειξη του Fashion με αυτή την τέχνη, τροφοδοτεί την αέναη πηγή της φαντασίας μου και ολοκληρώνει όλη την καλλιτεχνική μου οντότητα.
Έπονται οι Λέξεις, Λέξεις και η απεριόριστη δύναμή τους».

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΑΛΑΣ

ΝΤΕΛΛΑ ΡΟΥΝΙΚ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΡΔΑΣ

ΤΑΣΟΣ ΓΟΥΛΑΣ, JEAN PIERRE HEIM

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΦΕΤΣΑ, ΠΟΠΗ ΜΠΕΓΝΗ, ΝΤΕΛΛΑ ΡΟΥΝΙΚ

ΝΤΕΛΛΑ ΡΟΥΝΙΚ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΓΕΛΟΥ ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑ


Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΥΡΑΤΣΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό ως τις 7 Ιανουαρίου 2024.

ΜΑΡΙ ΓΥΠΑΡΑΚΗ, ΤΑΤΙΑΝΗ ΤΖΟΥΒΑΝΑΚΗ

ΟΛΓΑ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ, ΖΩΗ ΠΕΝΤΑΦΡΑΓΚΑ, ΣΟΥΛΑ ΛΙΑΚΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΑΣΙΟΣ, ΝΤΕΛΛΑ ΡΟΥΝΙΚ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ

ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ

ΕΛΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ, ΡΙΤΑ ΠΙΚΡΟΥ ΜΩΡΑΪΤΑΚΗ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΦΕΤΣΑ, ΝΤΕΛΛΑ ΡΟΥΝΙΚ

ΝΙΚΟΣ ΠΕΦΑΝΗΣ, ΝΤΕΛΛΑ ΡΟΥΝΙΚ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΦΑΝΗΣ

ΙΩΑΝΝΑ ΠΙΤΣΟΥΝΗ, ΣΑΝΤΡΑ ΜΠΕΝΑΚΗ

 

Διεύθυνση : Λεβέντη 1, Κολωνάκι, 10673 Αθήνα

Ώρες λειτουργίας:  Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή / 10.00-19.00
 Τετάρτη και Σάββατο / 10.00-16.00

ΠΗΓΗ: studio panoulis