Μέσα σε κλίμα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε πρόσφατα για τέταρτη χρονιά το «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα» του παραρτήματος Πάτρας.
Πλήθος πολιτών της Πάτρας, πολιτευτών, επιστημόνων, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων, προσήλθαν στην αίθουσα Β1 του νέου λιμανιού Πάτρας για να συνδράμουν στον ιερό σκοπό της εκδήλωσης, που ήταν η ενίσχυση του σωματείου «Φλόγα» με τα έσοδα της βραδιάς.
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Μαρία Μανουσάκη, Κατερίνα Παναγοπούλου
 
Η συντονίστρια του παραρτήματος, Μαρία Μανουσάκη, έδωσε για άλλη μια χρονιά τον καλύτερο εαυτό της, αφού τα είχε διοργανώσει όλα άψογα και ήταν πραγματικά, όπως άλλωστε την αποκάλεσαν και οι συμπολίτες της, «χείμμαρος», ένας χείμμαρος ενέργειας και δοτικότητας!
 
 
Η Πρόεδρος του σωματείου «Καλλιπάτειρα» Κατερίνα Παναγοπούλου, πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε κατ’ αρχήν την συντονίστρια Μαρία Μανουσάκη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που ήρθαν από την Αθήνα Σίσσυ Παπαγεωργίου και Εμυ Λιβανίου και τη συντονίστρια του σωματείου «Καλλιπάτειρα» Ηρακλείου Κρήτης Μαρία Αντωνακάκη, που παρέστη στην εκδήλωση. Στη συνέχεια εξέφρασε την βαθιά της ικανοποίηση γιατί το ιστορικό αυτό σωματείο στο οποίο προεδρεύει, κατάφερε να ενώσει 4.500 γυναίκες, να τις ευαισθητοποιήσει, να τις ενεργοποιήσει κάνοντας τες ενεργούς πολίτες και να ιδρύσει 17 παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα! Και όλα αυτά σε μια περίοδο βαθειάς κρίσης για την πατρίδα μας, που για να βγούμε από αυτή, πρέπει να σκεφτούμε σαν Έλληνες ευπάτριδες το εθνικό συμφέρον, να σκεφτούμε υπερκομματικά και πέρα από παρατάξεις και μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Η κυρία Παναγοπούλου τόνισε επίσης πως αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανη, γιατί μετά από πολύ μεθοδικές προσπάθειες η «Καλλιπάτειρα» μπήκε σε δύο πολύ σημαντικές Επιτροπές του ΟΗΕ, όπου είναι πολύ δύσκολο να περάσει ένα σωματείο! Τέλος η Πρόεδρος του ΠΑΣΓ «Καλλιπάτειρα» έκλεισε την ομιλία της χειροκροτούμενη και συγκινημένη, αναφέροντας πως το νέο λιμάνι της Πάτρας όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, δεν το πρόλαβε ο πρόσφατα εκλιπών σύζυγός της Περικλής Παναγόπουλος, για να το γεμίσει με κόκκινα πλοία, όπως είχε κάνει στο παλιό λιμάνι και να κάνει την Πάτρα το πρώτο λιμάνι της Ευρώπης!
 
 
 
 
Στη συνέχεια η κυρία Παναγοπούλου πήρε με αγάπη ζωγραφιές των παιδιών της «Φλόγας»που έκαναν γι αυτήν, ενώ το Επιμελητήριο Αχαίας και η Περιφέρεια της προσέφεραν αναμνηστικά για να την τιμήσουν για την πλούσια φιλανθρωπική της δραστηριότητα, αλλά και ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά του εκλιπόντος συζύγου της Περικλή Παναγόπουλου στο λιμάνι και γενικότερα στην οικονομική ανάπτυξης Πάτρας.
 
 
Μετά την ομιλία της κυρίας Παναγοπούλου, ακολούθησε η βράβευση του πρωταθλητή ενόργανης γυμναστικής Nίκου Ηλιόπουλου, η κοπή της βασιλόπιτας, εκλεκτά τοπικά εδέσματα από το «Φασόλοι» γλυκίσματα από το Max Perry, λαχειοφόρος αγορά και γλέντι με τη μουσική υπόκρουση της τραγουδίστριας Πένυς που με τη μπάντα της απογείωσε το κέφι!
Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Ευθύμιος Χονδραλής, που έχει δείξει έμπρακτα επανειλημμένα την ευαισθησία του στα παιδιά της «Φλόγας» και στην «Καλλιπάτειρα», ήταν μεταξύ των χορηγών της βραδιάς.
Ο μεγάλος χορηγός της βραδιάς, πλαστικός χειρουργός Ευθύμιος Χονδραλής με την Κατερίνα Παναγοπούλου
 
Μεγάλοι χορηγοί της εκδήλωσης ήταν επίσης οι Kreosis, Loux, Blue Land Real Estate, Λυσίας Law Firm, Ξενοδοχείο Βυζαντινό, Φαρμακείο Απ. Τέκος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Οργανισμού Λιμένος Πατρών και του Επιμελητηρίου Αχαίας.
Σίσσυ Παπαγεωργίου, Ξένια Κούρτογλου
 
Εύη Πασσά, Ολυμπία Πασσά, Ελενα Κουλαουζίδου
 
Τα μεγάλα δώρα για τους τυχερούς του φλουριού προσέφεραν η Superfast του γραφείου Μαρίας Φιλοπούλου και το κοσμηματοπωλείο Μέντης.