Στον ατμοσφαιρικό χώρο του B09 events hall στο Ολυμπιακό Συγκρότημα στο Γουδί, διοργάνωσε μια μαγική βραδιά, με σκοπό την υποστήριξη του Κάνε – Μια – Ευχή Ελλάδος, η γνωστή για την φιλανθρωπική της δράση επιχειρηματίας Χριστίνα Νάζου Ασημακοπούλου.

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΑΖΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟY ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ - ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ BRAND OPTIMA ELEMENTS)

 

Η Χριστίνα Νάζου Ασημακοπούλου, που μας έχει συνηθίσει σε φιλανθρωπικές δράσεις, μια που και πρόσφατα είχε διοργανώσει  άλλη μια βραδιά σε εστιατόριο της Κηφισιάς για τα παιδιά της «Ελπίδας» μαζί με τις Πέγκυ Φιλίππου, Ρίτα Μωραϊτάκη και Νέλυ Βουγιουκλάκη, ελπίζω και εύχομαι να αποτελέσει παράδειγμα για πολλούς Έλληνες, ώστε να αυξηθούν οι μεμονωμένες πρωτοβουλίες ιδιωτών και να μπορούν έτσι να συνδράμουν αποφασιστικά στο έργο των σωματείων.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ «MAKΕ A WISH» ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ «MAKΕ A WISH» ΥΒΕΤ ΚΟΣΜΕΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΑΖΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

 

Η Χριστίνα Νάζου Ασημακοπούλου επέλεξε να πραγματοποιήσει συμβολικά αυτό το dinner της προσφοράς και της αγάπης,την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.


Η ΠΕΓΚΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

Η ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

 

Πλήθος επωνύμων και μη Αθηναίων ανταποκρίθηκαν στην ευγενική πρόσκληση της Χριστίνας Νάζου Ασημακοπούλου και έδωσαν το παρών, προκειμένου να συμμετέχουν σε αυτή την ιδιαίτερη βραδιά, ενώ σύσσωμη συμμετείχε η εθελοντική ομάδα του «Make A Wish » με την ψυχή του Οργανισμού Χρυσούλα Σπανού και την δραστήρια εθελόντρια Μαρίζα Λέκα.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗ ΛΙΒΑΝΕΖΑ LOULOU ZEIN ΠΟΥ «ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ» ΕΥΧΗ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ «MAKE A WISH»

Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΤΟΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΛΟΥΚΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ

Μια μικρή όαση στην καρδιά της Αθήνας περίμενε τους προσκεκλημένους, οι οποίοι αφού διέσχισαν το Ολυμπιακό Συγκρότημα στο Γουδί, ένα πνεύμονα πράσινου και οξυγόνου στο κέντρο της πόλης μας, έφτασαν στον καλαίσθητο χώρο events της Χριστίνας Νάζου Ασημακοπούλου το B09 events hall.

Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΣΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΟΧΑΡΗ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΖΑΙΟΥ

Η ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗ RANIA KHOURY , Η ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΖΑΙΟΥ

ΠΕΓΚΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΙΦΑ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ

Ο χώρος ήταν ιδιαίτερα ατμοσφαιρικός και ανάλογος με το πνεύμα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, καθώς κόκκινα χρώματα φώτιζαν την αίθουσα και κόκκινα μπαλόνια σε σχηματισμό καρδιάς στόλιζαν με μαγικό τρόπο κάθε σημείο. Πάνω στα τραπέζια βάζα με κόκκινα τριαντάφυλλα, κόκκινα φτερά και ρομαντικά κεράκια αναδείκνυαν ένα υπέροχο art de la table που έδενε αρμονικά με όλο το σκηνικό και με την χρονική συγκυρία.

Η ΓΝΩΣΤΗ ΙΑΤΡΟΣ-ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΔΡ.ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ODC MEDICAL CLINIC ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ «MAKE A WISH » ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΝΙΑ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ!

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, LOULOU ZEIN, ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΖΑΙΟΥ, ΛΟΥΚΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ

Η ΙΑΤΡΟΣ ΔΡ. ΠΟΠΗ ΚΑΛΑΙΤΖΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ 

Και όλη αυτή η αριστοτεχνική διακόσμηση συνδυαζόταν αρμονικά με την θετική ενέργεια, την διάθεση προσφοράς και τα συναισθήματα της αγάπης που ήταν διάχυτα στην ατμόσφαιρα.

ΠΟΥΚ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΑΖΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΝΙΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΑΝΑ ΣΤΑΣΙΝΟΥ

ΝΑΝΤΙΑ ΙΓΓΛΕΣΗ, ΠΕΓΚΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΤΖΙΝΑ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΙΚΗ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ

Τα εκλεκτά εδέσματα του Christinas Catering προκάλεσαν μια γαστρονομική πανδαισία, λίγο πριν βγει η ταλαντούχα ερμηνεύτρια Ελλη Κοκκίνου και ξεσηκώσει αφιλοκερδώς τους παρευρισκόμενους με την ερμηνεία της. Οι προσκεκλημένοι άφησαν τις καρέκλες τους, σαγηνευμένοι από τους ρυθμούς αγαπημένων παλιών και νεότερων επιτυχιών και άρχισαν να λικνίζονται στην αρχή μόνοι τους και μετά με την βοήθεια επαγγελματιών χορευτών που σήκωναν έναν έναν τους καλεσμένους και χόρευαν μαζί τους.

ΠΕΓΚΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΑΖΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΤΑΝΑ ΣΤΑΣΙΝΟΥ, ΛΙΝΤΑ ΦΡΑΓΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥ

ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΕΓΚΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΙΓΓΛΕΣΗ

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Η ατμόσφαιρα όμως τα είχε όλα !
Εκτός από ωραίο φαγητό, θετικά vibes, αγάπη, κέφι και διασκέδαση είχε και πολλή συγκίνηση! Με πολύ συγκινητικά λόγια η Πρόεδρος του Οργανισμού Υβέτ Κοσμετάτου και η Γενική Διευθύντρια του Σαντρα Ζαφειρακοπούλου, αναφέρθηκαν στην δύναμη που έχει η εκπλήρωση της ευχή στην ψυχολογία του παιδιού που νοσεί.

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΑΖΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ

Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΑΖΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ - ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ BRAND OPTIMA ELEMENTS)

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΟΥΚΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ιδιοκτήτρια του χώρου B09 events hall Χριστίνα Νάζου Ασημακοπούλου εμφανώς συγκινημένη μεταξύ άλλων είπε και τα εξής : Σας ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μου για να γιορτάσουμε όλοι μαζι την ημέρα της αγάπης, με πράξεις αγάπης αφιερωμένη στα παιδιά. Η διάθεση μου για προσφορά προήλθε από μια παλαιότερη εκπλήρωση ευχής παιδιού που είχε γίνει εδώ στον χώρο μας B09 events hall και τότε ένιωσα πόση χαρά και δύναμη πήρε το παιδί!!.
Μέρος των εσόδων από την σημερινή εκδήλωση που την αφιερώνω στην μνήμη του πατέρα μου που και αυτός έφυγε από καρκίνο στην μητέρα μου Βασιλική αλλά και στον σύζυγο μου Κώστα και τις κόρες μας Βασιλίκή και Λαμπρινή θα διατεθούν στο σκοπό του Make – A – Wish Ελλάδος. Μπορείτε να νιώσετε υπερηφάνεια και εσείς ότι βάλατε το λιθαράκι σας, ότι συμβάλατε και εσείς στην επίτευξη αυτού του ιερού σκοπού.>>

ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΙΦΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥ

ΝΤΑΝΑ ΣΤΑΣΙΝΟΥ, ΛΙΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΡΑΓΚΟΥ


ΔΡ.ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΙΝΟΥ, ΠΕΓΚΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΙΦΑ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΑΝΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΛΟΥΚΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ, ΕΡΣΗ ΒΟΤΣΗ-ΡΟΚΑ


ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΟΧΑΡΗ, ΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΑΝΗ ΛΕΒΕΝΤΗ

ΕΡΣΗ ΒΟΤΣΗ-ΡΟΚΑ ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΖΑΙΟΥ ΤΖΙΝΑ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΝΤΙΑ ΙΓΓΛΕΣΗ ΠΕΓΚΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΙΦΑ ΦΑΙΝΗ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ

Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΝΑΖΟΥ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΝΑΤΑΛΙ ΚΡΕΜΠΣ, ΚΛΑΙΡΗ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΥ, ΑΜΑΛΙΑ ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ 

ΕΛΕΝΗ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΝΑΝΤΙΑ ΙΓΓΛΕΣΗ ΦΑΙΝΗ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΤΖΙΝΑ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ, ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΠΟΠΗ ΚΑΛΑΙΤΖΗ, ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΡΙΓΟΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΖΑΙΟΥ ΝΙΚΗ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ

ΜΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ

ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΟΧΑΡΗ

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΝΙΑ

Από το πολιτικό φάσμα την μαγική βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους οι: ο Αναπληρωτής Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης με την σύζυγο του Λουκία, η Πόπη Καλαιτζή Χατζιδάκη σύζυγος του Κώστα Χατζηδάκη Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, η Σοφία Ζαχαράκη Υφυπουργός Τουρισμού, η Δήμητρα Θεοχάρη σύζυγος του πρώην Υπουργού Τουρισμού και η Φαίνη Χατζηαθανασιάδη, υποψήφια Δήμαρχος, ενώ παρουσιαστές της βραδιάς ήταν ο Γιώργος Ντάβλας και η Έμυ Λιβανίου και Υποστηρικτές ήταν Brooks Brothers, My Crown, Casa, Olga karaververi, Τζίνα Θανοπούλου, Κωνσταντίνος,Replay,Athens. Medical Partners, Ευάγγελος Χασιώτης, Σ. Αλεξόπουλος,Aloe Colors, S. Plastikon.

Χορηγοί της βραδιάς: Πέγκυ Φιλίππου, Β09 χώρος events, Christina’s cattering

ΠΗΓΗ: papadakis press, sissysworld


ΠΗΓΗ: papadakis press, sissysworld