Για την καινούργια χρονιά κάντε  δώρο στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα την υγεία σας! Κάντε ThinPrep Pap Test και Aptima HPV test, τα πιο ασφαλή τεστ για την πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, που σώζουν ζωές!

 

Σεβαστείτε τον εαυτό σας και δώστε του αυτό που του αξίζει! Μην τον αφήνετε έρμαιο της  τύχης ή μάλλον της ατυχίας, τη στιγμή που ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας όταν προλαμβάνεται έγκαιρα μπορεί να αντιμετωπιστεί με πλήρη ασφάλεια;

Κάθε γυναίκα αξίζει τον καλύτερο προληπτικό έλεγχο!
60 χρόνια μετά την εισαγωγή του Παπ Τεστ ο συνδυασμός ThinPrep Pap Test και Aptima HPV test,  αποτελεί σήμερα την καλύτερη πρόληψη για τις γυναίκες από τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.

Όταν μία γυναίκα κάνει τον τακτικό της έλεγχο και με τα δύο αυτά Τεστ είναι βέβαιη ότι έχει την πιο σίγουρη ασπίδα προστασίας!

Ουσιαστικά, μέχρι σήμερα καμία μέθοδος δεν επέτρεπε στην καθημερινή κλινική πράξη την αποτελεσματική διάγνωση όλων των περιπτώσεων καρκίνου τραχήλου μήτρας, που αποτελεί την τέταρτη συχνότερη κακοήθεια και την τέταρτη βασικότερη αιτία θανάτου από καρκίνο στις γυναίκες παγκοσμίως.

Κάνοντας το ThinPrep Παπ Τεστ, η γυναίκα γνωρίζει με ακρίβεια που αγγίζει το 100% , δηλαδή με 25% μεγαλύτερη ακρίβεια από το κλασσικό Τεστ Παπ, εάν υπάρχουν αλλαγές ή αλλοιώσεις στα κύτταρα του τραχήλου της μήτρας της, που δυνητικά μπορεί να οδηγήσουν σε προ-καρκινικές καταστάσεις ή καρκίνο, τόσο και τις περιπτώσεις διηθητικού καρκίνου, ενώ το Aptima HPV Τεστ ανιχνεύει εάν υπάρχει μόλυνση από τον ιό HPVπου ενδεχομένως μπορεί να εξελιχθεί και να οδηγήσει στην ανάπτυξη καρκίνου.


Όταν τα δύο αυτά Τεστ είναι αρνητικά οι πιθανότητες μία γυναίκα να αναπτύξει καρκίνο τραχήλου μήτρας είναι σχεδόν ανύπαρκτη.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το κόστος και των 2 εξετάσεων καλύπτεται σχεδόν ολοσχερώς από τον ΕΟΠΥ.

Δώστε αυτή την ολοκληρωμένη ασπίδα στην υγεία σας! Κάντε το για εσάς και την οικογένειά σας! Θα είναι το καλύτερο δώρο για το 2020!