Έναν άλλο αγώνα  θα δώσει ο «Στρατηγός» του Ελληνικού ποδοσφαίρου Μίμης Δομάζος, ποδοσφαιρικό, εντός γηπέδου, αλλά με ιερό σκοπό! Στον αγώνα αυτό τα γκολ δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά ο σκοπός είναι εκπαιδευτικός και φιλοζωικός μαζί!
Ο Μίμης Δομάζος αποδεικνύεται πως εκτός από θρύλος του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι και  «πρωταθλητής» ανθρωπιάς και πως τα «χρυσά πόδια» είναι συνέχεια μιας χρυσής καρδιάς!

«Γκολ ανθρωπιάς» ετοιμάζεται να βάλει ο άσος των γηπέδων, καθώς αναλαμβάνει μεγάλη φιλοζωική πρωτοβουλία, εμπνεύστρια της οποίας είναι η δραστήρια  κόρη του η Πόπη Δομάζου, που έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στα ζώα.

Μίμης Δομάζος, Πόπη Δομάζου

Ο «γητευτής» της μπάλας γίνεται ο πρώτος που κάνει δωρεάν εγγραφή στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου που διδάσκει και ζητεί από τα παιδιά και τους γονείς τους σαν… «πέναλτι» απλώς κάθε εβδομάδα να προσφέρουν ξηρά τροφή ή κονσέρβες για τους τετράποδους φίλους.

Η κόρη του κορυφαίου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή που έγραψε ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, Πόπη Δομάζου, δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων και γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, τονίζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Είμαστε  ΤΟΣΟ χαρούμενοι που η ιδέα μας γίνεται πραγματικότητα…
Από την τεράστια αγάπη για τα ζωάκια κ φυσικά για το ποδόσφαιρο…με χαρά σας ανακοινώνουμε πως η Ακαδημία μας είναι η ΠΡΩΤΗ ΔΩΡΕΑΝ Ακαδημία Ποδοσφαίρου στην Ελλάδα που αποκτά φιλοζωικό χαρακτήρα! Ξεκινάμε με το Δήμο Αθηναίων που αγκάλιασαν από το πρώτο λεπτό την ιδέα μας – η Σεραφίνα και η Μάτζυ κ τις ευχαριστούμε , θα ακολουθήσει ο Δήμος Κηφισιάς που είναι κ η έδρα μας…κ συνεχίζουμε δυνατά με αγάπη για τα παιδιά,τον αθλητισμό κ τα αδέσποτα!

Θέλουμε τα παιδιά να μαθαίνουν ποδόσφαιρο και συγχρόνως να ευαισθητοποιούνται για τα ζώα»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ:6947596617 – 6944942678