Από τότε που η «βασίλισσα των χαλιών» Δεσποινα Μοιραρακη έγινε και επίσημα (με παπά και με κουμπάρο) «βασίλισσα της καρδιάς» του Ναυάρχου του  Πολεμικού Ναυτικού Γιαννη Κοντουλη πέρασαν 10 χρόνια.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ 

Μην μπορώντας να κρύψουν την συγκίνησή τους, την ευτυχία τους και τη σπίθα της αγάπης τους που κάθε χρόνο φουντώνει όλο και περισσότερο, το ερωτευμένο  ζευγάρι γιόρτασε τα 10 χρόνια επετείου του γάμου τους, στο εστιατόριο της Μαρίας Δακτυλίδη, στον Άγιο Στέφανο στη Μύκονο, σε στενό οικογενειακό & φιλικό κύκλο!

ΤΑΣΟΣ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗΣ


ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΥΡΑΤΣΟΥΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΑΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΔΥΛΗΣ

Το ζευγάρι αγαπάει ιδιαιτέρως τη Μύκονο και επισκέπτεται πολύ συχνά το νησί των ανέμων, δεδομένου άλλωστε ότι στο νησί πουλιούνται και γίνονται ανάρπαστα τα «Desmira», τα καφτάνια που δημιουργεί  η δυναμική επιχειρηματίας και για αυτό επέλεξε τη γραφική ταβέρνα στον Άγιο Στέφανο πάνω στη θάλασσα  με παραδοσιακή, ελληνική κουζίνα και εκλεκτό λευκό κρασί!

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΠΥΡΟ ΓΚΟΛΑ ΚΑΙ ΜΠΕΛΛΑ ΓΚΟΛΑ

 

Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΟΥΛΗΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΓΙΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΚΑΣ ΤΑΣΟΣ ΜΟΙΡΑΡΑΚΗΣ


Όλοι θυμούνται την εντυπωσιακή τελετή γάμου του ζευγαριού πριν 10 χρόνια στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, που είχε τελεστεί με τα παραδοσιακά έθιμα του πολεμικού ναυτικού, αφού το ευτυχισμένο ζευγάρι είχε περάσει  κάτω απο την αψίδα που σχημάτισαν τα ξίφη των συμμαθητών(πλοίαρχοι του Π.Ν) του Γιάννη Κοντούλη.


Ο πανηγυρικός εορτασμός του ερωτευμένου ζευγαριού συνεχίστηκε και     μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του Instagram της δυναμικής επιχειρηματία!

Το sissysworld εύχεται στο ευτυχισμένο ζευγάρι να είναι πάντα ερωτευμένο και να γιορτάζει για πολλά πολλά χρόνια την επέτειο των γάμων του με τον ίδιο ενθουσιασμό!

ΠΗΓΗ: papadakis press