Η υποψήφια με την ΝΔ στην Ανατολική Αττική,  χειρούργος οδοντίατρος δρ.Βασιλική Τσίντζου, μέσα στο πλαίσιο των δράσεων της προεκλογικά, αλλά και μέσα στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών δράσεων της, τις οποίες πραγματοποιεί με έντονους ρυθμούς τα τελευταία χρόνια, παρέστη σε μια ενδιαφέρουσα ημερίδα υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρη Βουλας Βουλιαγμένης του σωματείου “Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες μόνο άνθρωποι”.

Η υποψήφια με την ΝΔ στην Ανατολική Αττική,  χειρούργος οδοντίατρος δρ.Βασιλική Τσίντζου με τον Δήμαρχο Δήμου Βάρη Βουλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο

 

Στην ημερίδα συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ.Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και είχε μια σύντομη συζήτηση για θέματα που αφορούν τα προβλήματα της Ανατολικής Αττικής και προτάσεις για την επίλυση τους.

Η υποψήφια με την ΝΔ στην Ανατολική Αττική,  χειρούργος οδοντίατρος δρ.Βασιλική Τσίντζου στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών δράσεων της, τις οποίες πραγματοποιεί με έντονους ρυθμούς τα τελευταία χρόνια παρέστη στην ημερίδα του σωματείου “Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες μόνο άνθρωποι”.

Τις προηγούμενες ημέρες η κυρία Τσίντζου είχε συνάντηση  με τον Δήμαρχο Μαρκοπουλου Μεσογαίας Κων/νο Αλλαγιάννη,  τον οποίο επιβράβευσε για τις καλές πρακτικές που έχει χρησιμοποιήσει ο ίδιος για τους δημότες της περιοχής και συζήτησε μαζί του για τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης λύσης.

Η υποψήφια με την ΝΔ στην Ανατολική Αττική,  χειρούργος οδοντίατρος δρ.Βασιλική Τσίντζου είχε συνάντηση  με τον Δήμαρχο Μαρκοπουλου Μεσογαίας Κων/νο Αλλαγιάννη, τον οποίο επιβράβευσε για τις καλές πρακτικές που έχει χρησιμοποιήσει ο ίδιος για τους δημότες της περιοχής και συζήτησε μαζί του για τα προβλήματα που χρήζουν άμεσης λύσης.

Στο τέλος της συνάντησης η υποψήφια με την ΝΔ στην Ανατολική Αττική δρ.Βασιλική Τσίντζου , υποσχέθηκε πως Θα βρεθεί στο πλευρό τόσο του ίδιου όσο και των δημοτών με κάθε δύναμη της, έτσι ώστε αυτός ο Δήμος να έχει την δυναμική που του αξίζει!

Η υποψήφια με την ΝΔ στην Ανατολική Αττική,  χειρούργος οδοντίατρος δρ.Βασιλική Τσίντζου υποσχέθηκε στον Δήμαρχο Μαρκοπουλου Μεσογαίας Κων/νο Αλλαγιάννη πως Θα βρεθεί στο πλευρό τόσο του ίδιου όσο και των δημοτών με κάθε δύναμη της, έτσι ώστε αυτός ο Δήμος να έχει την δυναμική που του αξίζει!

 

Η Βασιλική Τσίντζου κατεβαίνει για πρώτη φορά ως υποψήφια βουλευτής και θεωρείται προσωπικότητα με πλούσια επιστημονική και επαγγελματική κατάρτιση και εμπειρία και ως μία από τις πιο καλύτερες και επιτυχημένες οδοντιάτρους της Αττικής, που διατηρεί 2 οδοντιατρικές κλινικές!
Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών. Παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα περιοδοντολογίας στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στην κλινική περιοδοντολογίας. Παράλληλα παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα περιοδοντολογίας στο πανεπιστήμιο Witten της Γερμανίας. Απέκτησε Master στις εφαρμογές οδοντιατρικών laser από το πανεπιστήμιο της Βιέννης, καθώς επίσης έχει συμμετάσχει σεπληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων στη Ελλάδα και στο εξωτερικό κι έχει συγγράψει επιστημονικά άρθρα για αρκετά περιοδικά. Διατηρεί ιδωτικό ιατρείο στην Γλυφάδα & στο Αγρίνιο,ασκώντας περιοδοντολογία, εμφυτευματολογιά και αισθητική οδοντιατρική.
Γεννήθηκε  στο Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας και είναι κάτοικος Βούλας και δημότης του Δήμου Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη τα τελευταία 10 χρόνια. Είναι  μητέρα δύο παιδιών της Μελίνας 27 ετών Οδοντιάτρου και φοιτήτριας Μεταπτυχιακού προγράμματος στο ΕΚΠΑ  και του Θανάση 24 ετών Οικονομολόγου.

Είναι εκλεγμένο μέλος της γενικής συνέλευσης της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.Από το 2004 και για δύο συνεχόμενες τετραετίες εκλέχθηκε στο Δήμο Αιτωλικού όπου διετέλεσε Αντιδήμαρχος σε θέματα πολιτισμού και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου για δύο συνεχείς θητείες. Επιπροσθέτως είναι μέλος του ICC WOMAN HELLAS, του συλλόγου Καλλιπάτειρα και του συλλόγου EUROPA DONNA.