Με την έμπνευση, οργάνωση και καθοδήγηση της Νίκης Καποπούλου, wishmaker partner  του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ξεκίνησε δυναμικά την εθελοντική της δράση η “Ομάδα 2040”, μια ομάδα νέων εθελοντών με σκοπό την ενίσχυση του Make-A-Wish.

 

ΣΑΝΤΡΑ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΙΣΣΥ ΦΕΙΔΑ, ΝΙΚΗ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΥΒΕΤ ΚΟΣΜΕΤΑΤΟΥ 

 

Η πρώτη δράση που είχε ως στόχο να συμβάλλει στην υλοποίηση της ευχής της πεντάχρονης Ιωάννας που πάσχει από κυστική ίνωση και θέλει να επισκεφθεί την Disneyland, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού τα έσοδα της εκδήλωσης υπερκάλυψαν το σκοπό!

ΣΟΥΛΑ ΛΙΑΚΟΥ, ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΑΡΙΛΥ ΓΛΥΠΤΗ ΚΑΝΕΛΑΚΗ

 

Η δημιουργός του The Art Dose συνδυάζοντας «το τερπνόν μετά του ωφελίμου», διοργάνωσε ένα πάρτυ στο bar restaurant Woo Woo στο Κολωνάκι, όπου δημιουργήθηκε στην κυριολεξία το αδιαχώρητο, ενώ ανάρπαστοι έγιναν και οι λαχνοί της πλούσιας σε δώρα λαχειοφόρου αγοράς, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της βραδιάς.

ΤΟΝΥ ΤΑΚΗΣ, ΣΟΥΛΑ ΛΙΑΚΟΥ, ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ

 

Παραβρέθηκαν επιχειρηματίες, εφοπλιστές, άνθρωποι της τέχνης και της κοινωνικής ζωής που χάρηκαν τη μουσική, χόρεψαν και πέρασαν υπέροχα σε αυτή την τόσο ζεστή και ουσιαστική εκδήλωση  ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης και ευαισθησίας.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΛΟΥ ΛΑΡΣΙΝΟΥ

Η γιορτή αυτή ήταν και η πρώτη εκδήλωση για τη δημιουργία της “Ομάδας 2040″ με την παρουσία της Προέδρου του Make-A-Wish Υβέτ Κοσμετάτου και της διευθύντριας Σάντρας Ζαφειρακοπούλου.

 

Όπως μάλιστα επεσήμανε η εμπνεύστρια της ιδέας Νίκη Καποπούλου, «όταν γνώρισα το Μake a Wish, αγάπησα τον τρόπο δράσης του, αλλά θέλησα να δώσω μια νέα πνοή στην έννοια της φιλανθρωπίας. Για να το φέρω ακόμα πιο κοντά μου αποφάσισα να ιδρύσω μια ομάδα που θα αποτελείται από νέους ανθρώπους, ώστε να υλοποιούνται όλο και περισσότερες ευχές παιδιών. Στόχος είναι να ευαισθητοποιήσω όσο πιο πολλούς φίλους μπορώ, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία, το πάρτυ με τους καλούς σκοπούς του Make-A-Wish 2040.» Η βραδιά γνώρισε τόσο μεγάλη επιτυχία, ώστε μπήκαν οι βάσεις για να υλοποιηθούν πολλές ευχές παιδιών, μέσα από ανάλογες βραδιές που θα έχουν την σφραγίδα της Νίκης Καποπούλου και του Make a Wish Ελλάδος, που αποκτά τώρα και το δυναμικό του αδελφάκι την “Ομάδα 2040”.

DJ ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΝΙΚΗ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΑΡΙΛΥ ΓΛΥΠΤΗ-ΚΑΝΕΛΑΚΗ

ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΤΕΠΥ ΣΙΔΕΡΑΚΗ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΜΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΑΝΕΣΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΟΝΥ ΤΑΚΗΣ, ΝΟΝΗ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ, ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΙΚΗ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΛΗΜΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΤΑΛΟΥΜΗΣ

ΕΛΕΝΗ ΣΑΡΑΝΤΙΤΗ ΠΑΤΣΕΑ 

ΣΟΥΛΑ ΛΙΑΚΟΥ, ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ


ΒΙΚΥ ΚΑΒΟΥΡΑ

ΘΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ, ΝΙΚΗ ΚΑΠΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΟΙ DUO VIOLINS ΜΕ ΤΟΝ DOMINO