Οι εμπνευσμένοι άνθρωποι μεγαλουργουν είτε εντός συνόρων , είτε και εκτός συνόρων, βάζοντας την Σφραγιδα τους με πολλούς και διάφορους τρόπους και σε διάφορους τομείς.
Ο ταλαντούχος συγγραφέας και πολιτικός ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΕΛΗΣ- ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ειναι ένας απο αυτούς τους Πολυ σπουδαίους ανθρώπους! Καποιο απο τα ταξιδια του στη ΣΜΥΡΝΗ , και η αγορα ενός νυφικου απο ενα παλαιοπωλειο , στάθηκε η αφορμή να γράψει το συγκλονιστικό βιβλίο του ” ΙΣΜΑΗΛ ΚΑΙ ΡΟΖΑ” ,πάνω στο οποίο βασίστηκε η φετινη κινηματογραφικη ταινία με την τεράστια επιτυχία ” Η “ΡΟΖΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ”
Σε καποιο άλλο ταξιδι του το 2004 στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ, Κωνστάντζας , Βραιλας, Ισβοαρελε και Τουλτσεας, ο Γιαννης Γιαννελης άφησε την Σφραγιδα του, εφ οσον τις οργάνωσε σε ελληνικές κοινότητες, και επελυσε αρκετα προβληματα τους τότε, με αποτελεσμα έκτοτε να λειτουργούν .
Γιαννης Γιαννελης Θεοδοσιαδης
Συγχαρητήρια λοιπόν σε κάποιους ( λίγους)πολιτικούς, που υπηρετούν απο καθε μετεριζι το καλο των Ελλήνων , που έχουν υψηλό το αίσθημα ευθύνης και που ειναι πάνω απο όλα άνθρωποι!