Αγαπητοι ΝΟΝΟΙ και νονες, Εσείς τι προτιμάτε; ΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙ ΣΑΣ ,Η ΜΙΑ ΛΑΜΠΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΦΤΙΣΤΗΡΙ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ;
Σας αρκεί το χαμόγελο μόνο του δικού σας παιδιού, όταν ξέρετε ότι με τα ίδια χρήματα , ισως και με λιγότερα , μπορείτε να σκορπίσετε χαμογελα σε ταλαιπωρημένα προσωπακια, που έχουν ανάγκη απο την δικη σας διάθεση για προσφορά, απο το δικό σας ενδιαφέρον , για να πραγματοποιήσουν τις ευχές τους;
Στις άγιες τουτες μέρες του Πάσχα , μαζί με τον Χριστο που κουβαλάει τον δικό του σταυρο, πολλα ειναι τα παιδιά που ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά! Αξιζει να τους δώσουμε ενα χέρι βοήθειας!
Αγαπητοί νονοι/ες, ειδα τις λαμπάδες,που φτιάχνει το MAKE A WISH, και σας πληροφορώ ότι ειναι εξ ίσου καλογουστες ,για να μην πω πιο καλογουστες, απο αυτές του εμπορίου! Το ίδιο ισχύει και για όλα τα πασχαλινά Δωρα για παιδια! Και ξέρετε γιατι; Γιατι όλα αυτα εινα φτιαγμένα απο εθελοντές του make a wish ,και ξέρουμε όλοι μας Πολυ καλα ,ότι ο, τι ειναι καμωμένο με αγάπη ειναι και Πολυ όμορφο! Για του λόγου το αληθές σας παραθέτω μια σειρά απο λαμπάδες και πασχαλινά αυγά,που υπάρχουν και στο επίσημο site του make a wish,για να σχηματιστεί δική σας προσωπική άποψη:
Ειναι τόσο απλο και ανέξοδο, τούτες τις Αγιες μέρες να βοηθήσουμε τα παιδιά του ” make a wish” να κάνουν την δική τους ” Ανάσταση”!