Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος αποτέλεσε πρόσφατα η Ελλάδα όπου σε μια λαμπερή βραδιά, που έλαβε χώρα στο ειδυλλιακό “περιβάλλον” της Λίμνης Βουλιαγμένης, ισχυρές προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην κοινωνία και τον άνθρωπο στο πλαίσιο της τελετής απονομής των βραβείων Who is Who International Awards με τίτλο «Ελλάδα, ο Κόσμος Όλος», που τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομικών, του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής και του ΕΟΤ.

ΡΕΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΥ, THEIR HIGHNESSES SANDOR & HERTA MARGARETE HABSURG-LOTHRINGEN, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΡΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS), ΒΙΚΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS)

Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν η δημοσιογράφος Μαρία Νικόλτσιου και ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης, που έδωσαν έναν ξεχωριστό τόνο και παλμό, ενώ ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η συμμετοχή του τενόρου Ευάγγελου Γιαμούρη που “έντυσε” μουσικά τη βραδιά ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια.

Η DR. ΕΛΕΝΗ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ IKOS ASSET MANAGEMENT LTD ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΑΡΑ 
 
 

Σε ένα Gala Dinner γεμάτο λάμψη βραβεύθηκαν οι Διεθνείς Διαπρεπείς Άντρες και οι Διεθνείς Γυναίκες Ηγέτες που έχουν ξεχωρίσει για το έργο και την προσφορά τους στις πέντε κατηγορίες του θεσμού, της Επιχειρηματικότητας, της Επιστήμης, των Τεχνών, της Ακαδημίας και της Κοινωνικής Υπευθυνότητας.

Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΣΕΤΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ UNI-PHARMA ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΑΡΑ

Προσωπικότητες κύρους που διέπρεψαν στον τομέα τους, κυρίως όμως διακρίθηκαν για την κοινωνική συνείδηση και την διαρκή προσφορά στον συνάθρωπο. Δεν είναι μόνο διαπρεπείς επαγγελματίες στον τομέα δραστηριοποίησης τους, είναι κάτι πολύ περισσότερο, διαπρεπείς για την ανιδιοτελή και χωρίς διαχωρισμούς συνεισφορά στην κοινωνία και τον άνθρωπο. Αποτελούν πρότυπα και μια αχτίδα φωτός σε μια εποχή που ο κόσμος δοκιμάζεται και έχει ανάγκη από αξίες και ιδανικά που φαίνονται να χάνονται στο πέρασμα του χρόνου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΝΙΚΟΣ

Υψηλή καλεσμένη της βραδιάς – και εκ των βραβευθέντων – η Αρχιδούκισσα της Αυστρίας και Πριγκίπισσα της Τοσκάνης HIRH Herta Margarete Habsburg-Lothringen η οποία παρέλαβε με συγκίνηση τη τιμητική διάκριση προς το πρόσωπό της, εξήρε την σημασία του θεσμού και την ανάγκη της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

A SUA ECCELLENZA REVERENDISSIMA ATHENS, NUNZIO APOSTOLICO S.E.R. MONS.SAVIO HON ECCELLENZA VOSTRA HERTA MARGARETE HABSURG-LOTHRINGEN

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της κυβέρνησης, βουλευτές και εκπρόσωποι του κοινωνικού γίγνεσθαι όπως ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ Χάρης Θεοχάρης.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΡΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS), ΒΙΚΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS), ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΟΧΑΡΗ ΡΙΓΚΟΓΙΑΝΝΗ

 

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά παρέλαβαν όλοι οι βραβευθέντες τις τιμητικές διακρίσεις για την επαγγελματική τους πορεία και την ανιδιοτελή συνεισφορά τους στην κοινωνία και τον άνθρωπο. Στους χαιρετισμούς τους εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη για την βράβευση τους υπογραμμίζοντας ότι η επιτυχία δεν είναι ατομική αλλά συλλογική προσπάθεια. Πολύ περισσότερο, ωστόσο, τόνισαν την σημασία της προσφοράς και την ανάγκη να αναληφθούν περισσότερες πρωτοβουλίες ως βοήθεια σε όλους τους τομείς της κοινωνικής δραστηριότητας, είτε αφορά τον άνθρωπο, την οικονομία, την προστασία του περιβάλλοντος.

THEIR HIGHNESSES SANDOR & HERTA MARGARETE HABSURG-LOTHRINGEN

Τα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης:

Οι παγκόσμιες Γυναίκες Ηγέτες H.H. Sheikha Intisar Salem Al Ali AlSabah, Πριγκίπισσα του Κουβέιτ και Πρόεδρος του Intisar Foundation. Ξεχωρίζει παγκοσμίως για την δράση της και την προστασία των κακοποιημένων Γυναικών στον αραβικό κόσμο HIRH Herta Margarete Habsburg-Lothringen, Αρχιδούκισσα Αυστρίας, Πριγκίπισσα της Τοσκάνης και Πρόεδρος του Flame of Peace, γνωστή διεθνώς για την δράση της για την επικράτηση της παγκόσμιας Ειρήνης και την Προστασία του Περιβάλλοντος. Georgia Garinois – Melenikiotou, Πρώην Εκτελεστική Αντιπρόεδρος (Executive Vice President) στον Όμιλο Εταιρειών «Estée Lauder Companies». Δρ. Αμβροσιάδου Έλενα, Πρόεδρος της Ikos Asset Management LTD, Αναγνώστου Βασιλική, Γενική Διευθύντρια & Αναπληρωτής Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου Εταιρειών Epsilon Net, Βαλσαμά Μαίρη, Γενική Διευθύντρια της Henkel Hellas, Βογιατζή-Ξένου Ρία, Ιδρύτρια του Διεθνούς Αρχιτεκτονικού Γραφείου Elastic Architects, Κουνενάκη-Εφραίμογλου Σοφία, Αντιπρόεδρος Ιδρύματος Ελληνικού Κόσμου & Πρόεδρος ΕΕΔΕΓΕ, Λιναράκη Γεωργία, Αντιπρόεδρος της V Group Environmental, Πίττα-Χαζάπη Αλεξάνδρα, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Μελισσοκομικής εταιρείας Αττική-Πίττας, Τάνια Τόμας, Ανώτερη Διευθύντρια, Ρυθμιστικές Υποθέσεις των ΗΠΑ στην GSK, Τσέτη Τζούλια, Πρόεδρος της Uni-Pharma

ΣΟΦΙΑ ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ,ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ  & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΕΔΕΓΕ, ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ
 

ΡΙΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΞΕΝΟΥ

ΜΑΙΡΗ ΒΑΛΣΑΜΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΥΡΑΣ ( ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ )

ΣΑΡΑ ΑΜΠΑΣ, ΒΙΚΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS)

ΡΕΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΙΝΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΙΤΤΑ ΧΑΖΑΠΗ, ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ

ΤΑΝΙΑ ΤΟΜΑΣ, ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ, ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ GSK ΡΕΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ


Οι παγκόσμιοι Διακεκριμένοι Άνδρες:

Αγγελόπουλος Αλέξανδρος, Διευθύνων Σύμβουλος της Hotels Aldemar, Αναστασόπουλος Σίμος, Πρόεδρος της Πετσιάβας Α.Ε. & Επίτιμος Πρόεδρος του Αμερικανο-Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Δρ. Αποστολόπουλος Βασίλης, Διευθύνων Σύμβουλος Ιατρικού Ομίλου Αθηνών & Πρόεδρος Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ),  Γιαννέτος Δημήτρης, Διάσημος Έλληνας Σχεδιαστής Μόδας, Katsos Louis, Πρόεδρος της Jekmar Associates Inc, Kafarakis Phil, Πρόεδρος της Specialty Food Association, Παπάζογλου Πάνος, Managing Partner EY and South Cluster Leader, Παπανικολάου Χρήστος, Διακεκριμένος Ζωγράφος – Ειδική τεχνική γραμμικής φωτεινής σκίασης, Prakash Hinduja, Πρόεδρος του Hinduja Group Europe, Σαρίκας Όμηρος, Managing Partner Brookstreet Equity Partners LLP και Liveryman για το City of London, Τσιάρας Φίλιππος, Διεθνής Έλληνας Καλλιτέχνης, Zane Billy (Τζανετάκος Βασίλης), Διάσημος Ελληνοαμερικανός ηθοποιός του Hollywood


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

ΦΙΛΙΠ ΤΣΙΑΡΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΡΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS)

ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΕΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΡΑΣ ( ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ) ΡΕΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΥ, ΣΙΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΥ ΡΕΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΥ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΣΑΤΣΗΣ, ΡΕΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΥ ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΡΑΣ ( ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ )

ΟΜΗΡΟΣ ΣΑΡΙΚΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΡΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS)

Η Αρχιδούκισσα της Αυστρίας και Πριγκίπισσα της Τοσκάνης HIRH Herta Margarete Habsburg-Lothringen απένειμε με τη σειρά της τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του θεσμού κ. Δημήτριο Γκόρη και την Αντιπρόεδρο Βίκυ Παπαγεωργοπούλου.

ΡΕΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΥ, THEIR HIGHNESSES SANDOR & HERTA MARGARETE HABSURG-LOTHRINGEN, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΡΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS), ΒΙΚΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS)

Οι εκδηλώσεις των Who is Who International Awards εξυπηρετούν, εκτός από το όραμα και την αποστολή τους, την επιχειρηματική και διπλωματική δικτύωση καθώς και την αξία του τουρισμού.

ΑΛΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (SISSYSWORLD)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΡΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS), ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΒΙΚΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS) ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΡΑΣ ( ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ) ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΥΔΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΥΡΑΣ ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΟΧΑΡΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΕΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΕΤΟΥ ΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΕΤΟΣ

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΥ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ, ΘΑΝΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΝΑ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΟΥ

ΕΦΗ - ΚΑΡΙΝ ΒΡΑΚΑ ΑΛΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΡΑΚΑ

Η ΣΟΦΗ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΥ, Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ODC MÉDICAL CLINIC ΚΑΙ Η ΒΙΛΥ ΚΑΜΠΟΛΗ

A SUA ECCELLENZA REVERENDISSIMA ATHENS, NUNZIO APOSTOLICO S.E.R. MONS.SAVIO HON ECCELLENZA VOSTRA THEIR HIGHNESSES SANDOR & HERTA MARGARETE HABSURG-LOTHRINGEN, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΡΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS), ΒΙΚΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS)


ΜΑΡΙΑ ΜΑΤΣΑ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΧΑΡΙΣ ΚΟΝΔΥΛΗ, ΝΑΝΣΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΕΟΧΑΡΗ ΡΙΓΚΟΓΙΑΝΝΗ


ΤΑΤΗ ΜΠΟΚΟΤΣΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ, ΡΟΥΛΑ ΝΤΗΜΠ

ΒΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΛΥΡΑΚΗ, ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΛΕΙΛΑ ΝΕΟΦΥΤΟΥ

ΠΩΛΙΝΑ ΜΠΙΛΙΡΗ


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΡΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS), ΒΙΚΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS)

ΝΑΝΤΙΑ ΙΓΓΛΕΣΗ

ΡΕΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΥ

ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΡΕΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΙΤΣΑΚΗ

ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΑΥΡΑΚΗ


ΣΑΡΑ ΑΜΠΑΣ, ΒΙΚΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ WHO IS WHO INTERNATIONAL AWARDS)

ΜΑΙΡΗ ΒΑΛΣΑΜΑ

ΕΦΗ - ΚΑΡΙΝ ΒΡΑΚΑ ΑΛΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΡΑΚΑ ΣΙΣΣΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΟΥΛΑ ΝΤΗΜΠ

ΠΩΛΙΝΑ ΜΠΙΛΙΡΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΙΤΤΑ ΧΑΖΑΠΗ

HIRH HERTA MARGARETE HABSURG-LOTHRINGEN,(ΑΡΧΙΔΟΥΚΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΗΣ ΤΟΣΚΑΝΗΣ )

Ο τενόρος Ευάγγελος Γιαμούρης που “έντυσε” μουσικά τη βραδιά


Οι βραβευθέντες

ΠΗΓΗ: papadakis press