Το Hautes Grecians 2018, το μεγαλύτερο ελληνικό fashion show Υψηλής Ραπτικής πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και συγκεκριμένα σε ένα από τα δύο υπόστεγα συντήρησης της Τεχνικής Βάσης της AEGEAN.
ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ
Το φετινό show, εκτός από το να καθιερώσει την Αθήνα ως το απόλυτο fashion destination, είχε ακόμα ένα ξεχωριστό σκοπό: να στηρίξει το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”.
Πάνω από 700 καλεσμένοι από το χώρο της μόδας και της τέχνης καθώς και στελέχη κορυφαίων εταιρειών έζησαν από κοντά μια ιδιαίτερη εμπειρία «πτήσης». Στο show συμμετείχαν οι: Vassilis Emmanuel Zoulias, Atelier Loukia, Laskaris και Deux Hommes, αλλά και ένα νέο, ανερχόμενο ταλέντο στον χώρο της μόδας, η Vassiliki Grammenou. Οι δημιουργίες του Vassilis Emmanuel Zoulias με τη συλλογή Maison Zoulias, άνοιξαν το show κατεβαίνοντας από τη σκάλα του αεροπλάνου, εντυπωσιάζοντας κάθε παρευρισκόμενο. Τα πρωτοποριακά κοσμήματα του Pericles Kondylatos ολοκλήρωσαν τα looks. Οι Deux Hommes με μία συλλογή που ανέδειξε κάθε στοιχείο του ταλέντου που τους έχει κάνει να ξεχωρίσουν, συνέδεσαν high tech και couture υφάσματα δημιουργώντας το πιο edgy αποτέλεσμα. Οι δημιουργίες της Loukia μαγνήτισαν για ακόμη μία φορά κάθε βλέμα στο κοινό. Κομψά υφάσματα με “σκληρά” υλικά, στιλ, εκκεντρικότητα, κομψότητα, τόλμη. H συλλογή της νέας σχεδιάστριας Vassilikis Grammenou, με συνδυασμούς σχημάτων και συμβόλων, όλα βασισμένα στη Κρητική κουλτούρα απέδειξε το μοναδικό της ταλέντο. Το show έκλεισε με τον οίκο Laskaris να αναδεικνύει glam looks που έχουν σκοπό να κάνουν κάθε γυναίκα να λάμψει όχι μόνο στα ταξίδια αλλά και στη ζωή της. Η όλη εμπειρία επιβίβασης ακολουθούσε τη ροή μιας κανονικής πτήσης. Μετά το check in, οι καλεσμένοι έφτασαν σε ένα από τα δύο υπόστεγα συντήρησης της Τεχνικής Βάσης της AEGEAN, όπου ένα Airbus A320 βρισκόταν στη μέση του χώρου, έτοιμο να συνοδεύσει τις εντυπωσιακές collections.
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ, LASKARIS
ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ
ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΙΦΑ, ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΛΕΡΙΑ ΤΑΡΑΝΤΟ
ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΙΡΑΡΑΚΗ, ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΡΑΒΕΡΒΕΡΗ
ΦΩΤΗΣ ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΟΛΑ ΝΤΑΙΦΑ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΑΛΟΥΤΣΗ, ΜΑΙΡΗ ΦΙΞ
ΝΑ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΝΑ ΡΟΚΟΦΥΛΛΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΠΑΤΣΗ, ΤΖΟΒΑΝΑ ΝΑΧΜΙΑ, ΕΛΙΝΑ ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΥ
ΕΒΕΛΥΝ ΓΡΑΜΜΟΥ, ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΝΑΚΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΖΑΡΜΠΑΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΡΔΟΠΑΤΗΣ, ΕΛΠΙΔΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ, GIAN LUCIO VAONA
ΕΥΗ ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΥ, ΣΤΕΛΑ ΜΕΛΙΓΚΑΝ, ΒΑΛΕΡΙΑ ΤΑΡΑΝΤΟ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΜΟΝΗΣ,ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΥ
Η ΖΑΝΕΤ ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΥ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗ
ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΟΥΚΗ
ΧΑΡΑ ΚΑΙΣΑΡΗ, ΕΛΙΑΝΑ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΙ ΠΕΝΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΛΙΑΣ, ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ, ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΙΡΑΡΑΚΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΛΙΤΗ
ΤΖΟΒΑΝΑ ΝΑΧΜΙΑ, ΕΛΕΝΑ ΠΑΤΣΗ
ΑΝΤΥ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ, ΕΛΙΝΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

 

πηγη: papadakis press, studio panoulis