Θέλοντας να χρωματίσει το μουντό χρώμα των ημερών και να δώσει μια χαρούμενη νότα αισιοδοξίας και πάθους  για την ελληνική μόδα και εμπνευσμένη από το κόκκινο χρώμα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο οίκος Celia Kritharioti παρουσίασε τη συλλογή “Celia Kritharioti Couture Red for Hope Xmas 2020 Couture Collection”, παράλληλα με τη νέα συλλογή 5226 “5226 Celia Kritharioti For the Golden Hall ready to wear collection”, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό την Athens Exclusive Designers week.

https://www.instagram.com/tv/CH54wnZqO80/?igshid=mo0jwhdtrwj4

Για να ακολουθείτε την σελίδα μας ώστε να  ενημερώνεστε για όλα τα νέα άρθρα, πατείστε εδώ Follow & Like

Τις κομψές και εντυπωσιακές δημιουργίες της που αγαπούν οι σταρ, υπό άλλες συνθήκες θα τις παρουσίαζε στις πασαρέλες στο Παρίσι, μαζί με άλλους οίκους, όμως φέτος και κάτω από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε, η διεθνώς αναγνωρισμένη σχεδιάστρια παρουσίασε τις δημιουργίες της για πρώτη φορά στην Athens Exclusive Designers week που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, ενισχύοντας την Εβδομάδα Μόδας και ενώνοντας έτσι τις δυνάμεις της με τους άλλους  Έλληνες σχεδιαστές.

https://www.instagram.com/p/CHu4MD8Joc8/?igshid=da1a6nmhnj71

Για να μας ακολουθήσετε στο Instagram πατείστε https://instagram.com/sissysworld_com?igshid=kyn3xhob0dwc και στο Facebook https://www.facebook.com/sissy.papageorgiou.9

 

Η «Red for hope» haute couture συλλογή αποτελείται από κόκκινες εντυπωσιακές δημιουργίες με μουσελίνα, μετάξι, ταφτά και άλλα πολυτελή υφάσματα και τα κρύσταλλα που χαρακτηρίζουν τις συλλογές της σχεδιάστριας και δίνουν κίνηση στο ρούχο και την αίσθηση πολυτέλειας! Εξάλλου οι θεατές  είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι τη νέα ready to wear collection της σχεδιάστριας, που αποτελείται από φορέματα  minimal και κοντά, σε αποχρώσεις του κόκκινου, του μαύρου και του χρυσού.


 «Red is love, inspiration, passion, seduction, a commitment and an attitude: Βe red in grey world. Getting ready for a new Collection». (Το κόκκινο είναι αγάπη, έμπνευση, πάθος, αποπλάνηση, αφοσίωση και στάση ζωής: Να είσαι κόκκινος σε ένα γκρίζο κόσμο. Ετοιμαστείτε για μια νέα συλλογή).  Η νέα κολεξιόν ήταν γεγονός…..» έγραψε στο Instagram η Σίλια Κριθαριώτη.


 

Ένα 5 λεπτό φιλμ υψηλών διαγραφών γυρίστηκε στο εμβληματικό ατελιέ της διεθνούς σχεδιάστριας στη Πλάκα, όπου έχουν κάνει αφιέρωμα πολλά και έγκριτα διεθνή μέσα. Στην παραγωγή έλαβαν μέρος 7 μοντέλα, μεταξύ των οποίων τα top models Yumi Lambert, Ros Georgiou, Emmy Rappe και συμμετείχαν κορυφαίοι επαγγελματίες του χώρου.
Την επιμέλεια των video είχε ο σταθερός της συνεργάτης Κώστας Αυγούλης, το make up έγινε υπό την καθοδήγηση του Πέτρου Πετρόχειλου, ενώ τα μαλλιά επιμελήθηκε ο Πάνος Παπανδριανός.