Διεθνούς Nαυτιλιακής Έκθεσης «Ποσειδώνια 2018», πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα, στο Athens Metropolitan Expo, που βρίσκεται στην περιοχή του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Σύμφωνα με τους διοργανωτές της, στη φετινή διοργάνωση, περισσότερες από 1.850 εταιρείες εκθέτουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, ενώ οι επισκέπτες θα ξεπεράσουν τους 22.000. Ανάμεσα στους εκθέτες που ξεχώρισαν ήταν η Panama Shipping Agency and Services, S.A. (PSAS) μια ιδιωτική εταιρεία που έχει συσταθεί και εδρεύει στη Δημοκρατία του Παναμά και ιδρύθηκε το 2010 από τον ελληνικής καταγωγής κ. Antonio Taquis, πρώην πρέσβη του Παναμά στην Ελλάδα
ANTONIO TAQUIS,( GENERAL DIRECTOR PANAMA SHIPPING AGENCY & SERVICES), GEOFFREY PYATT , ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ
 
Η PSAS εξουσιοδοτείται να λειτουργεί ως «λιμενικός πράκτορας» σε οποιοδήποτε λιμένα της Δημοκρατίας του Παναμά και αναγνωρίζεται ως Ναυτιλιακός Οργανισμός από την αρχή της Καναλίας του Παναμά για να εκπροσωπεί το σκάφος για τη λειτουργία διαμετακόμισης. Η εταιρεία συμμετέχει πάνω από μια δεκαετία στη ναυτιλιακή βιομηχανία και σε όλες τις πτυχές της, οι οποίες αφορούν σε θέματα για το ίδιο το πλοίο, με σαφή κατανόηση των επιχειρήσεων και της αλληλεπίδρασης με τις αρχές και τις εταιρείες διαχείρισης των κύριων λιμένων της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, την Ασία και την Αμερική και την υδάτινη οδό παγκόσμιας κλάσης, το κανάλι του Παναμά. Όντας το “τοπικό γραφείο” των ναυτιλιακών εταιριών, εκτός από την παροχή των καθημερινών υπηρεσιών που προσφέρονται από έναν πράκτορα λιμένων, παρέχει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως: νομική, τεχνική βοήθεια και συντονισμό οποιωνδήποτε άλλων υπηρεσιών κατόπιν αιτήματος.
 
ΕΛΜΙΝΑ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΑΒΛΙΡΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΒΛΙΡΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΣ
ΗΡΩ ΟΡΦΑΝΟΥ, ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ
ΕΜΥ ΓΚΕΚΑ, ANTONIO TAQUIS,( GENERAL DIRECTOR PANAMA SHIPPING AGENCY & SERVICES), ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΝΟΓΙΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΒΑΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΣΟΦΙΑ ΜΑΡΙΟΛΑ, ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΗΣ, ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΔΟΒΛΙΑΤΙΔΟΥ, ANTONIO TAQUIS ( GENERAL DIRECTOR PANAMA SHIPPING AGENCY & SERVICES )
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΣΠΡΟΥΔΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΑΚΗΣ, ΙΡΕΝ ΧΟΣΜΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΑΚΗΣ, ΣΟΥΛΑ ΛΙΑΚΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΤΑΚΗΣ
ANTONIO TAQUIS ( GENERAL DIRECTOR PANAMA SHIPPING AGENCY & SERVICES ), ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ, FERNADO SOLORZANO ( ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΠΑΝΑΜΑ )
ΕΜΥ ΓΚΕΚΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΑΒΛΙΡΗΣ, ANTONIO TAQUIS ( GENERAL DIRECTOR PANAMA SHIPPING AGENCY & SERVICES )
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΙΒΑΝΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ