Με γιορτινή διάθεση πραγματοποιήθηκε πρόσφατα το εορταστικό δείπνο του Συλλόγου Φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, στο εστιατόριο του St. George Lycabettus.

Το ΔΣ του Συλλόγου Φίλων του ΙΜΕ με τον Δημήτρη Εφραίμογλου και τη Σοφία Κουνενάκη – Εφραίμογλου

Το δείπνο τίμησαν με την παρουσία τους το Διοικητικό Συμβούλιο, η Αντιπρόεδρος  του ΙΜΕ Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου και ο Διευθύνων Σύμβουλος Δημήτρης Εφραίμογλου, καθώς και πλειάδα μελών του Συλλόγου.

Λάζαρος Εφραίμογλου, Σοφία Κουνενάκη – Εφραίμογλου (Αντιπρόεδρος Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού), Θεοδώρα Βαγενά – Βρούτση, Αγγελική Μαργαρίτη, Άντριους, Λουκία Γιαννακοπούλου – Παπασπυρίδη, Νεκταρία Κουλεντάκη – Παντελιάδη


Ο Σύλλογος αριθμεί σήμερα πάνω από 500 μέλη, κάθε ηλικίας, και επιδιώκει να προβάλει το πολύπλευρο έργο του Ιδρύματος, όπως αυτό εκφράζεται μέσα από τις εκθέσεις, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, τα συνέδρια, τα σεμινάρια και θεατρικές παραστάσεις. Οι Φίλοι, μέσα από την οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, επισκέψεων σε μουσεία και εκδρομές σε τόπους με ιδιαίτερη ιστορική αξία, 
συγκεντρώνουν πόρους και υποστηρίζουν τη δράση του Ιδρύματος για τη διάσωση και διάδοση της ιστορικής μνήμης και παράδοσης. 

Λίτσα Κολάκη, Λίτσα Λάβδα, Μάγδα Πατούνη, Αλέξανδρος Πατούνης, Σέργιος Μορντώ, Ρούλα Ματσοπούλου, Ναταλία Φουρλή

Λύντια Μαστρονικολή (Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων), Μάρι Δεβερίκου

Αριστοτέλης Παντελιάδης, Άλκηστις Βεντούρη – Γοβδελά, Σοφία Κουνενάκη – Εφραίμογλου

Ρούλα Γιαννοπούλου, Βασιλική Λαζαράκου, Βαρβάρα Μέργου

Κάτια Κοσσέντου, Δημήτρης Γαλάνης (Δήμαρχος Ψυχικού), Λούκια Μουσά – Παπαχατζή

Μαρκέλλα Μητσιάλη, Αναστάσης Μητσιάλης, Πόλυ Γιώτη, Λουκία Μουσά – Παπαχατζή

Ηλίας Κατσούρης, Ιωάννα Κεφαλογιάννη – Κατσούρη

ΔΣ Συλλόγου Φίλων ΙΜΕ

Ρέα Σύλβια Εμμανουήλ, Αναστασία Αναστασιάδου, Αναστασία Συρνιωτοπούλου, Ελισάβετ Γούσια, Εμμανουέλα Αληγιζάκη, φορώντας ρούχα από τον οίκο Grace Atelier.