Το αριστοκρατικό περιβάλλον της ιστορικής Αθηναικής Λέσχης, της οποίας είναι μέλος, επέλεξε ο Πρόεδρος του Τμήματος AHEPA HJ – 40 Ψυχικού «Αγία Φιλοθέη», κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος για να παραθέσει πρόσφατα επετειακό δείπνο με την ευκαιρία της 530ής επετείου (1492 – 2022) από την ανακάλυψη της Αμερικής (Columbus Day).

Ο Πρόεδρος του Τμήματος AHEPA HJ – 40 Ψυχικού «Αγία Φιλοθέη»,  Παναγιώτης Ριζόπουλος με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως

Ανάμεσα σε ακριβούς πολυελαίους και σπάνια έργα τέχνης, οι εκλεκτοί καλεσμένοι αντάλλαξαν ενδιαφέρουσες απόψεις και γεύτηκαν τα εκλεκτά εδέσματα της Αθηναικής Λέσχης!

Παναγιώτα Δρατσιούδη Λύρα, Σίσσυ Παπαγεωργίου, Χριστίνα Καρακίτσου

Σύντομη αναφορά στη σημασία της επετείου έκανε ο Αντιπρόεδρος Ελληνισμού του Τμήματος, Ταξίαρχος (ΠΒ) κ. Απόστολος Τσουλουβής. Τέλος ο Πρόεδρος της AHEPA Ψυχικού κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος, με την ευκαιρία της επετείου των 100 ετών από την ίδρυση της οργάνωσης (1922 – 2022), ανακοίνωσε στον    κ. Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, την απόφαση του Τμήματος να δωρίσει το ποσό των χιλίων (1.000) ευρώ, υπέρ της Σχολής Ικάρων.!


Ο γνωστός πλαστικός Γιάννης Λύρας, η Νίκη Κεραμέως, ο Παναγιώτης Ριζόπουλος και η Ειρήνη Ξακουστή

 

Μεταξύ των συνδαιτημόνων ήταν: η Υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχος (Ι) κ. Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, Αρχιμανδρίτης & Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών π. Αρίσταρχος Γκρέκας, ο επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας γνωστός πλαστικός χειρουργός Δρας Ιωάννης Λύρας, o Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα κ. Γεώργιος Δημόπουλος, η περιφερειακή σύμβουλος & σχεδιάστρια μόδας κ. Αθηνά Τρανούλη, ο πρόεδρος της ΕΑΒ κ. Αντώνιος Κούτρας, ο Πρόεδρος των «Φίλων του Πολεμικού Μουσείου» κ. Αντώνιος Γκορτζής, η Πρόεδρος των Daughters of Penelope «Αμαρυλλίδες» κ. Ειρήνη Ξακουστή, ο Γενικός Γραμματέας του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Αλέξανδρος Κωστόπουλος, οι ανώτατοι & ανώτεροι Αξιωματικοί κ.κ. Μανώλης Καρανίκας, Βίκυ Μυλωνά, οι καθηγητές κ.κ. Ιωάννης Μάζης, Ιωάννης Σωτηρόπουλος, Διονύσιος Τόμπρος, Ανδρέας Ρέππας, Βασίλειος Σπυρογιάννης, οι ιατροί κ.κ. Δέσποινα Κατσώχη, Μιχάλης Νικολάου, οι νομικοί κ.κ. Σίσσυ Παπαγεωργίου, Δήμητρα Φουντά, και η προσφάτως αποφοιτήσασα από τη Νομική Σχολή Αθηνών Παναγιώτα Δρατσιούδη-Λύρα, ο πολυβραβευμένος ιδιωτικός ερευνητής κ. Γεώργιος Τσούκαλης, οι επιχειρηματίες κ.κ. Γεώργιος Ξηραδάκης, Χριστίνα Καρακίτσου – Γραμματικοπούλου, Άρης Μπάτης, Πωλίνα Μπιλίρη, οι εκδότες κ.κ. Γεώργιος Φραγκούδης και Φωτεινή Ανδρουλάκη και ο γνωστός ηθοποιός κ. Σταύρος Νικολαΐδης.

Ο πολυβραβευμένος Γεώργιος Τσούκαληςσμε τη σύζυγό του

Παναγιώτης Ριζόπουλος, Ειρήνη Ξακουστή, Γιώργος Ξυραδάκης, Αθηνά Τρανούλη

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Παναγιώτα Λύρα Δρατσούδη

Παναγιώτης Ριζόπουλος, Νίκη Κεραμέως, Δήμητρα Φουντά

Γιώργος Δημόπουλος, Παναγιώτης Ριζόπουλος

Δρ. Ιωάννης Λύρας, Παναγιώτα Δρατσούδη Λύρα

Γιώργος Ξυραδάκης, Νίκη Κεραμέως

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Παναγιώτης Ριζόπουλος

Νίκη Κεραμέως

Γιάννης Λύρας, Παναγιώτης Ριζόπουλος, Γιώργος Ξυραδάκης


Παναγιώτης Ριζόπουλος, Ειρήνη Ξακουστή, Αθηνά Τρανούλη


Σίσσυ Παπαγεωργίου, Χριστίνα Καρακίτσου, Γιώργος Ξυραδάκης


Σίσσυ Παπαγεωργίου, δρ. Ιωάννης Λύρας, Παναγιώτα Δρατσούδη Λύρα