Για όσους μείνετε φέτος το Πάσχα στην Αθήνα, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το να περάσετε τις γιορτινές μέρες της Ανάστασης και της Κυριακής του Πάσχα, απολαμβάνοντας τις παραδοσιακές γεύσεις και την μοναδική, ειδυλιακή θέα που προσφέρει το St. George Lycabettus!

Φέτος,το St. George Lycabettus Lifestyle Hotel σας ετοιμάζει ένα Παραδοσιακό Πάσχα στην πόλη!

Απολαύσετε το Αναστάσιμο δείπνο στο Le Grand Balcon & La Suite Lounge πρόσφατα βραβευμένο ως Καλύτερη θέα στην Ευρώπη!

Δείτε το « Άγιο Φως» να κατεβαίνει από το εκκλησάκι του Άη-Γιώργη του Λυκαβητού.

Το γιορτινό δείπνο έχει γεύσεις της παράδοσης όπως παραδοσιακή μαγειρίτσα, μαγειρίτσα με μανιτάρια, αρνάκι φρικασέ, κατσικάκι σε αμπελόφυλλα, αρνάκι αντικριστό, κοκορέτσι παραδοσιακό στη λαδόκολλα και πολλές ακόμα γευστικές προτάσεις.

Τιμή : € 48 το άτομο – Παιδιά μέχρι 10 ετών 50%

Το μεσημέρι του Πάσχα σας προσκαλούμε στο πλούσιο buffet με παραδοσιακές γεύσεις και γλυκά. Από την μία ο καταπράσινος Λυκαβηττός με το εκκλησάκι του Άι-Γιώργη και από την άλλη πανοραμική θέα της Αθήνας και της Ακρόπολης μέχρι και τα νησιά του Σαρωνικου.

Τιμή:  48€  το άτομο – Παιδιά μέχρι 10 ετών 50% 

Δεν έχουμε ξεχάσει όμως και τους μικρούς μας φίλουs: παιδαγωγοί-animateurs θα τους περιμένουν σ’ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο με ατελείωτα παιχνίδια, «το κυνήγι του θησαυρού» ,ζωγραφική και δώρα .

Εκμεταλλευτείτε τις γιορτινές μέρες του Πάσχα, επιλέξτε κάποιο από τα δωμάτια ή σουίτες του ξενοδοχείου με θέα την Ακρόπολη ή το Πευκοδάσος του Λυκαβηττού σε προνομιακές τιμές και απολαύστε ένα Easter Staycation στην πόλη.

Δείτε το Easter Package ΕΔΩ