Επιφανειακές Σχέσεις: Σε πληγώνουν; Αλλαξέ τις ΤΩΡΑ, κάνε τη διαφορά και χάρισε στον εαυτό σου ένα δώρο γνώσεων, κάνοντας άμεσα την κράτησή σου  στο NEW WEBINAR  480 λεπτών από το The Next U (www.thenext.gr) με διαδραστικά live webinars και video on demand με θέμα τις Επιφανειακές Σχέσεις, ώστε να επωφεληθείς με την ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ του EARLY BIRD μέχρι και 25/1!

Για να ακολουθείτε την σελίδα μας ώστε να  ενημερώνεστε για όλα τα νέα άρθρα, πατείστε εδώ Follow & Like

Στη σημερινή εποχή της ταχύτητας, πολλές φορές μέσα στις σχέσεις μας συμπεριφερόμαστε με ένα τρόπο που δεν είναι “δικός μας”, προκειμένου να προστατέψουμε την “σχέση”… Όμως πόσο αληθινή, υγιής και αμοιβαία τροφοδοτική μπορεί να είναι μια σχέση όπου δεν αφηνόμαστε να είμαστε ο εαυτός μας;  Πόσο πολύ μπορούμε να φοράμε ένα “συναισθηματικό κορσέ” που μας αλλοιώνει, προκειμένου να διατηρούμε αυτό που νομίζουμε πως είναι μια “καλή σχέση”;

Ποσο υγιείς είναι οι σχέσεις μας και πώς μπορούμε συνεχώς να τις βελτιώνουμε απολαμβάνοντας μια καλύτερη ζωή για μας και τους αγαπημένους μας;

Στη σημερινή εποχή  των χιλιάδων ερεθισμάτων που μας βομβαρδίζουν καθημερινά από τις πολλαπλές συσκευές μας, οι επιφανειακές σχέσεις αναπτύσσονται ως ένα σύγχρονο φαινόμενο που αφήνει πίσω πληγωμένους και δυστυχισμένους ανθρώπους.  Γιατί όπως λέει ο Tony Robbins, «η ποιότητα των σχέσεών μας είναι ουσιαστικά η ποιότητα της ζωής μας».

Μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για να έχετε πραγματικά υγιείς και ουσιαστικές σχέσεις, που εξελίσσουν και δίνουν χαρά και σε σας και στα άλλα μέλη της σχέσης στο καινούργιο Σεμινάριο 4 εβδομάδων του The Next Day 4 A Next You (δείτε λεπτομέρειες https://www.thenextu.gr/event/epifaneiakes-scheseis-se-pligonoyn-allaxe-tis-tora/?fbclid=IwAR37OVvuQWl3Ol_LaDFd0p-4Lbm5CqTHXckQ-bMmg0-1L94Pkg5z_MZM7l8 )

Η Ξένια Κούρτογλου, γκουρού» της αυτοεξέλιξης και της αυτοβελτίωσης και ειδικευμένη στη Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία,  πολυβραβευμένη  επιχειρηματίας και συγγραφέας του best seller « Η καλύτερη ευκαιρία είναι... ΤΩΡΑ» 

Σε αυτό το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα  οι ιδρύτριες του «The Next U», Ξένια Κούρτογλου, γκουρού» της αυτοεξέλιξης και της αυτοβελτίωσης και ειδικευμένη στη Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία,  πολυβραβευμένη  επιχειρηματίας και επιτυχημένη συγγραφέας και Κέλλυ Ιωάννου, διακεκριμένη Κλινική Εγκληματολόγος και Σύμβουλος Οικογένειας και Υποστήριξης Θυμάτων, θα αναλύσουν την ψυχολογία των επιφανειακών σχέσεων, τους τρόπους με τους οποίους αναπτύσσονται και θα μας μάθουν πώς να τις διαχειριζόμαστε και να τις αποφεύγουμε. Θα μοιραστούμε μαζί τους γνώσεις, πληροφορίες, ερευνητικά ευρήματα αλλά και αληθινές ιστορίες που σκιαγραφούν το πώς ξεκινούν, αναπτύσσονται και αντιμετωπίζονται οι επιφανειακές σχέσεις.

Η Κέλλυ Ιωάννου, διακεκριμένη Κλινική Εγκληματολόγος και Σύμβουλος Οικογένειας και Υποστήριξης Θυμάτων

Tι είναι;

icons8-online-group-studying-150.png

Ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με γνώσεις, στοιχεία μελετών, case studies, αληθινές εμπειρίες και όλα όσα χρειάζεται να ξέρει κανείς για να διαχειριστεί αποτελεσματικά ή/και να αποφύγει να εμπλακεί σε επιφανειακές σχέσεις.

 

Σε ποιους απευθύνεται;

icons8-read-online-256.png

 • Στον καθένα που επιθυμεί να αποκτήσει μία βαθύτερη κατανόηση των αιτιών και των συμπτωμάτων των επιφανειακών σχέσεων, όπως και τον λόγο που κάποιοι άνθρωποι είναι πιο ευάλωτοι σε αυτές και καταλήγουν δυστυχείς. 
 • Σε όλους τους συμβούλους σχέσεων και ζευγαριών, καθώς και συμβούλους ψυχικής υγείας που θέλουν να γνωρίζουν περισσότερα γύρω από τις επιφανειακές σχέσεις στην σύγχρονη εποχή. Oι νέες γνώσεις που θα αποκομίσετε από αυτό το ολοκληρωμένο σεμινάριο θα κάνει τη δουλειά σας πολύ πιο εύκολη και αποτελεσματική.
 • Σε όσους  μπορεί οι ίδιοι ή κάποιο δικό τους άτομο να βρίσκεται εγκλωβισμένο μέσα σε μια επιφανειακή, προβληματική σχέση.
 • Σε όσους θέλουν να μάθουν τρόπους να διαχειρίζονται τις σχέσεις τους αποτελεσματικά για τους ίδιους και τους γύρω τους.

 

Πώς μπορώ να το παρακολουθήσω ;

 • Διαδικτυακά, από όπου κι αν είσαι!
 • Από τον υπολογιστή, το τάμπλετ ή το κινητό σου.
 • Kλείσε το εισιτήριό σου, εύκολα, γρήγορα και ηλεκτρονικά μέσω του thenextu.gr
 • Λάβε το email επιβεβαίωσης και ξεκίνα να επικοινωνείς με την ομάδα μας
 • Συντονίσου κάθε Δευτέρα στις 7-9 μμ να μας παρακολουθήσεις live
 • Αν δεν σε βολεύει η ημέρα και η ώρα των live εισηγήσεων μπες  στα “video on demand” links για να παρακολουθήσεις τα webinars στις ώρες της επιλογής σου

Τι θα μάθω;

 • Τα χαρακτηριστικά των επιφανειακών σχέσεων
 • Τις συμπεριφορές που οδηγούν και διατηρούν τις επιφανειακές σχέσεις
 • Τα χαρακτηριστικά των υγιών σχέσεων
 • Τις συμπεριφορές που οδηγούν και διατηρούν τις ουσιαστικές σχέσεις
 • Το προφίλ των ανθρώπων που είναι επιρρεπείς στις επιφανειακές σχέσεις
 • Το προφίλ των ανθρώπων που αναπτύσσουν υγιείς σχέσεις
 • Τις περιοριστικές πεποιθήσεις που μας οδηγούν σε επιφανειακές σχέσεις
 • Τους τρόπους που μπορούμε να διαχειριστούμε αποτελεσματικά μια σχέση στο κάθε της στάδιο
 • Τους κανόνες της αποτελεσματικής επικοινωνίας και την ικανότητα της ενεργητικής ακρόασης
 • Το πώς να βάζετε τα όριά σας, να τα σέβεστε και να τα τηρείτε,  πώς να λέτε «ναι» και πώς να λέτε «όχι»
 • Το πώς να αφήνετε πίσω ό,τι σας πονά
 • Το πώς θα εξασφαλίσετε στην ζωή σας ουσιαστικές σχέσης αμοιβαιότητας

 

Τι περιλαμβάνει;

 • 4 δίωρα, διαδραστικά live webinars
 • 480 λεπτά video on demand για παρακολούθηση στους δικούς σου χρόνους
 • 4 PDF με όλο το εκπαιδευτικό υλικό των παρουσιάσεων
 • 4 worksheets  (φύλλα εργασίας) για την δική σου αυτογνωσία
 • 1 προσωπικό, δικό σου τεστ αξιολόγησης
 • 1 e-book 40 σελίδων με θεωρητικό υλικό και καθημερινές πρακτικές εφαρμογές για τις επιφανειακές σχέσεις.
 • 1 PDF με αποκλειστικό υλικό παρουσίασης «Αντιμετωπίζοντας τους Τοξικούς Ανθρώπους» από τις δημιουργούς του The Next U
 • 1 ονομαστικό Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

 

 Ειδική τιμή από 100 ευρώ στα 75 ευρώ

Διαδώστε το και ελάτε στο community του The Next U δηλώνοντας τώρα συμμετοχή –> https://www.thenextu.gr και αλλάξτε σελίδα στη ζωή σας!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ THE NEXT U:

Το The Next U, είναι webinars που ξεκίνησαν στο τέλος του 2020 από δυό ταλαντούχες γυναίκες με ειδικές γνώσεις και εμπειρίες, η Ξένια Κούρτογλου και η Κέλλυ Ιωάννου, με moto τους «Για να σταματήσουμε να επιβιώνουμε και να μάθουμε να ζούμε»!

Για το 2021 τα προγραμματισμένα Webinar Series είναι τα εξής:

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ : 18.1, 25.1, 1.2, 8.2.2021 ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ : 22.2, 1.3, 8.3, 15.3.2021

ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ/ΕΠΙΡΡΟΗ SOCIAL : 29.3, 5.4, 12.4, 19.4.2021 BULLYING / ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ : 17.5, 24.5, 31.5, 7.6.2021 ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ / ΕΘΙΣΜΟΙ : 21.6, 28.6, 5.7, 12.7.2021

Ξένια Κούρτογλου

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΝΙΑ ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ

Η Ξένια Κούρτογλου είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Δικτύου Μεντόρων – IforU, επιλεγμένο μέλος των European Business Mentors, Mentor στο Egg της Eurobank και δραστήριο μέλος του ΤΟΓΜΕ (Τομέας Ανάπτυξης Γυναικών Managers & Επιχειρηματιών της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων). Aπόφοιτος του Pierce College και κάτοχος ΒΒΑ του Deree College ξεκίνησε την καριέρα της στην Έρευνα Αγοράς το 1985, όντας ακόμα φοιτήτρια στο Deree και μητέρα μιας κόρης 2 ετών. Είναι ιδρύτρια και Managing Partner της Focus Bari, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ερευνών με τριάντα χρόνια λαμπρής πορείας στην Ελλάδα και συνεργασίες σε 46 χώρες, και συνιδρύτρια του πρωτοποριακoύ startup «e-satisfaction», το οποίο ήδη χρησιμοποιείται από τα 250 μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα, προσφέροντας καταγραφή και ανάπτυξη του 360 Customer Experience στο retail και στο e-Commerce. Ως διακεκριμένη γυναίκα καριέρας, η Ξένια Κούρτογλου είναι εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια καλεσμένη ομιλήτρια σε τοπικά και διεθνή συνέδρια σε θέματα επιχειρηματικότητας, επικοινωνίας και προσωπικής ανάπτυξης. Η δίψα της για εξέλιξη την οδήγησε ξανά στα θρανία το 2010, και ύστερα από πενταετείς σπουδές πιστοποιήθηκε ως Life & Business Coach με το ICPS Triple Certification in Coaching (MDI, AMA, Coach U), ακολουθώντας την ανάγκη της να προσφέρει σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί τρόπους για μια καλύτερη ζωή. Στη συνέχεια παρακολούθησε το  ICPS/Stathclyde MSc. , όπου πήρε το πτυχίο της στην Προσωποκεντρική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία, ενώ το πρώτο της βιβλίο «Η Καλύτερη Ευκαιρία είναι ΤΩΡΑ!» που εκδόθηκε τον Ιανουάριο 2018 έγινε best seller στην κατηγορία του από τους δύο πρώτους μήνες της έκδοσής του.

Με κορυφαία αξία την πίστη στην ανθρώπινη δύναμη, η Ξένια Κούρτογλου προσφέρει ουσιαστικό έργο για την ανάπτυξη και την ενδυνάμωση των νέων και των γυναικών, μέσα από τις συνεχείς, αντίστοιχες Έρευνες της Focus Bari, την συνεισφορά της με συστηματική διδασκαλία στο Πάντειο και σε άλλα Πανεπιστήμια από το 1997, την υποστήριξή της σε σχετικές διοργανώσεις, και κυρίως, μέσα από το προσωπικό της παράδειγμα. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του ΣΕΔΕΑ (Σύλλογος Εταιρειών Δημοσκοπήσεων και Έρευνας Αγοράς), είναι εκπρόσωπος της Ελλάδας στην EMRO, είναι μέλος των ESOMAR, IMRS, EEET, ΕΕΔΕ, ΕΙΜ, TOΓΜΕ, ΙΕΠ και IAB Hellas, και είναι μόνιμη συνεργάτης & αθρογράφος στο περιοδικό Deluxe και blogger στην Huffington Post.

Κέλλυ Ιωάννου

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΛΛΥ ΙΩΑΝΝΟΥ:

 

Κλινική Εγκληματολόγος και Σύμβουλος Οικογένειας και Υποστήριξης Θυμάτων.

Διευθύντρια Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSI Institute) και υποψήφια διδάκτωρ Ψηφιακής Εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο του Essex
Δημοσιογράφος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην έρευνα και την κάλυψη ειδησεογραφίας φαινομένων κοινωνικής παθογένειας, με έμφαση σε επίκαιρα θέματα, όπως το οργανωμένο και το διαδικτυακό έγκλημα. Eξειδίκευση στο αστυνομικό – δικαστικό ρεπορτάζ και την κλινική εγκληματολογία. Πλούσια εμπειρία σε μέσα ενημέρωσης όπως Huffington Post, Alpha TV, SKAI Radio, και ΕΡΤ TV.