Όχι μόνο την «ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου», αλλά καθημερινά να ζείτε τον έρωτα,  (αν τον έχετε βρει) ,παράφορα, με πάθος ,χωρίς όρια, μετριότητες, συμβιβασμούς, εκπτώσεις και ιδιοτέλειες, να ζείτε την αγάπη!

Ξεκινείστε πρώτα  απο το να αγαπάτε και να σέβεστε τους ίδιους σας τους εαυτούς, χωρίς όμως  να γίνεστε νάρκισσοι και ατομιστές!.

Ερωτευθείτε δυνατά και μην σας νοιάζει το αποτέλεσμα, ούτε  αν πληρωθείτε, γιατί και αυτό μέρος της ζωής είναι. Ουτε να σας νοιάζει ποιός θα ειναι «ο νικητής», γιατί ο έρωτας δεν είναι ανταγωνισμός, ούτε πόλεμος!

«Νικητές» θα είστε εσείς που ρουφήξετε τις στιγμές, που «ζήσατε»! Το πιο σημαντικό που θα έχετε πάρει είναι η ίδια η ζωή, μέσα από τους κυματισμούς, τα σκαμπανεβάσματα και τις εντάσεις της.

Ας κάνετε λάθη, μην μετάνιωνετε γι αυτά, γιατί στον έρωτα δεν υπάρχει λογική.

Απλά «πλουτείστε» από τα λάθη σας, κάντε τα εμπειρίες που θα σας φωτίζουν στο μέλλον, διδαχθείτε από αυτά και μην τα επαναλάβετε. Μην κάνετε όμως το λάθος να θεώρησετε μια αγάπη δεδομένη, αλλά να την ποτίζετε και να την καλλιεργείτε συνεχώς σαν πολύτιμο λουλούδι, ώστε να ανθίζει και να μην μαραζώνει.

Αλλά και αν κάποτε μαραζώσει – μέρος του «παιχνιδιού είναι και αυτό-, πρέπει να έχετε το θάρρος και την τόλμη να φεύγετε!

Αισθάνομαι πολύ τυχερή, πλήρης και «πλούσια» που έζησα μεγάλους έρωτες, πάθη και εντάσεις, που αγάπησα, που πόνεσα, που πληγώθηκα, που έχυσα καντάρια κλάμα, γιατί για μένα αυτό είναι το «αίσιο τέλος»!

Το «αίσιο» είναι οι έντονες στιγμές, οι όμορφες, που δεν θα υπήρχαν, ή δεν θα μπορούσα να τις καταλάβω χωρίς τις αντιθέσεις τους και τα σκαμπανεβάσματα τους, τις άσχημες πτυχές τους! Το  «αίσιο τέλος» είναι οι εμπειρίες, αρκεί  να τις ρουφάει κανείς και να μην μιζέριαζει. Το να «βολευτεί» κάποιος σε μια ζωή επίπεδη, συμβατική, χλιαρή, χαλαρή, με μετριότητες και συμβιβασμούς…, και να μην τολμήσει, να μην παθιαστεί, είναι ανασφάλεια και οδηγεί στη δυστυχία και στη συναισθηματική νέκρωση. Γιορτάζετε λοιπόν τον έρωτα και την «ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου» καθημερινά! Απολαύστε την ζωή με τις στιγμές της! Απολαύστε το παρόν και μην το σπαταλάτε για το μέλλον! Απολαύστε την ευτυχία των (μοναδικών) στιγμών!