Οχι μονο την “ημέρα του Αγίου Βαλεντινου” ,αλλα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ( αν τον εχετε βρει) ,παράφορα, ΜΕ ΠΑΘΟΣ ,χωρίς ορια , μετριότητες, συμβιβασμούς, εκπτώσεις και ιδιοτελειες, ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ! Ξεκινειστε πρωτα απο το ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ,χωρίς ομως να γινεστε ναρκισσοι και άτομιστες.

Ερωτευθειτε δυνατα και ΜΗΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ,ουτε αν πληγωθειτε , γιατι και αυτο μέρος της ζωής ειναι. Ουτε να σας νοιάζει ποιος θα ειναι “ο νικητής”, γιατι ο έρωτας δεν ειναι ανταγωνισμός, ούτε πόλεμος!”ΝΙΚΗΤΕΣ” θα είστε εσείς που ΡΟΥΦΗΞΑΤΕ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ,που “ζήσατε”! ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ , μέσα απο τους κυματισμους, τα σκαμπανεβάσματα και τις εντάσεις της. ΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΗ , μην μετάνιωνετε γι αυτα,γιατι στον έρωτα δεν υπαρχει λογική.Απλα ” ΠΛΟΥΤΗΣΤΕ” ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ , καντε τα ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ που θα σας φωτίζουν στο μέλλον, διδαχθειτε απο αυτα και μην τα επαναλάβετε. Μην κανετε ομως το λαθος να θεώρησετε μια ΑΓΑΠΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ,αλλα να την ποτιζετε και ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ σαν πολυτιμο λουλουδι, ωστε να ανθίζει και να μην μαραζώνει.Αλλα και ΑΝ κάποτε ΜΑΡΑΖΩΣΕΙ – μέρος του ” παιχνιδιού ειναι και αυτο-, πρεπει να εχετε το θάρρος και την τόλμη ΝΑ ΦΕΥΓΕΤΕ!

Αισθανομαι πολυ ΤΥΧΕΡΗ,πληρηs και ” πλουσια”που εζησα μεγαλους έρωτες,πάθη και εντάσεις ,ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ ,ΠΟΥ ΠΟΝΕΣΑ , που πληγωθηκα , που εχυσα κανταρια κλαμα,γιατι για μένα αυτο ειναι το ” ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ” !Το ” ΑΙΣΙΟ” ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ , οι όμορφες , που δεν θα υπήρχαν, η δεν θα μπορούσα να τις καταλάβω χωρίς τις αντιθέσεις τους , και τα σκαμπανεβάσματα τους, τις άσχημες πτυχές τους! Το ” ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ” ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ,αρκει να τις ρουφάει κανείς και να μην μιζέριαζει. Το να ” ΒΟΛΕΥΤΕΙ” καποιοs σε μια ΖΩΗ ΕΠΙΠΕΔΗ,συμβατικη,χλιαρη ,χαλαρη με μετριότητες και συμβιβασμούς…, και να μην τολμησει, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΙΑΣΤΕΙ , ειναι ανασφαλεια , και οδηγει στη δυστυχια και στην ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ” ΝΕΚΡΩΣΗ”! Γιορταζετε λοιπον τον ερωτα και την ” ημέρα του Αγίου Βαλεντινου” καθημερινα! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΣΠΑΤΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ( ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ) ΣΤΙΓΜΩΝ!!!