Με αφορμή τη συμπλήρωση τριών μηνών από την απώλεια της αείμνηστης ιδρύτριας του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ- Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, η Πρόεδρος κυρία Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  και ολόκληρη η οικογένεια της ΕΛΠΙΔΑΣ εκφράζουν θερμές ευχαριστίες προς όλους για την αμέριστη συμπαράσταση στο βαθύ πένθος αλλά και τη διαρκή στήριξη στο πολυσήμαντο έργο που άφησε ως παρακαταθήκη η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Το πλήθος των δωρεών που πραγματοποιήθηκαν στη μνήμη της είναι συγκινητικό και αποτελεί έκφραση αγάπης, φόρο τιμής και αναγνώριση των οραμάτων, της ενσυναίσθησης, της καλοσύνης και της προσφοράς στον συνάνθρωπο που υπηρέτησε σε όλη της τη ζωή η ιδρύτρια του Σωματείου. Το όραμά της για τη σωτηρία όλων των παιδιών που έρχονται αντιμέτωπα με τον καρκίνο γίνεται φάρος δράσης και έμπνευση για το μέλλον.
Οι δωρητές, από ηγέτες ξένων χωρών, μεγάλες εταιρείες και επιχειρηματίες, ιδρύματα και φορείς της Ελλάδας και του Εξωτερικού, μέχρι φίλοι και υποστηρικτές του Σωματείου από κάθε σημείο της Ελλάδας, από την ομογένεια και πολλές χώρες του εξωτερικού, αποτελούν μια αλυσίδα αγάπης για τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους και προς αυτούς η ΕΛΠΙΔΑ εκφράζει τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη της.
Τα σημαντικά ποσά που έχουν ήδη συγκεντρωθεί και εξακολουθούν να κατατίθενται στη μνήμη της γίνονται το θεμέλιο για τα επόμενα μεγάλα βήματα του Συλλόγου στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου.