Η εθιστικά αναζωογονητική gel-κρέμα  Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator της Clinique τώρα σε μία συλλεκτική συσκευασία με φλοράλ μοτίβο.
Η gel-κρέμα  Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator της Clinique παρέχει  άμεση ενίσχυση της υγρασίας. Διατηρεί την επιδερμίδα σχεδόν δύο φορές ενυδατωμένη στο τέλος της ημέρας από ό,τι πριν.
Απολαύστε 72 ώρες συνεχούς ενυδάτωσης, ακόμη και αφού πλύνετε το πρόσωπό σας!

Moisture SurgeTM 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator:

Τι είναι: Gel-κρέμα προσώπου, με απαλή ροζ απόχρωση, που τυλίγει την επιδερμίδα σε μία αίσθηση δροσερής ενυδάτωσης κατά την εφαρμογή και την ενυδατώνει για 72 ώρες. Τώρα, σε συλλεκτική συσκευασία περιορισμένης διάθεσης.

Τι Κάνει:

• Παρέχει 72 ώρες συνεχούς ενυδάτωσης με αίσθηση άνεσης και ανάλαφρη υφή

• Χαρίζει άμεση ενίσχυση της ενυδάτωσης κατά 146% καθώς οι υγροσκοπικοί παράγοντες διεισδύουν στην επιδερμίδα για βαθιά ενυδάτωση, έτσι ώστε η επιδερμίδα να φαίνεται φρέσκια, «γεμάτη» και δροσερή

• Σφραγίζει την Ενυδάτωση: ένας Μανδύας Υπερ-Συγκράτησης Υγρασίας και Υαλουρονικό οξύ, βοηθούν να κλειδώσει η υγρασία στην επιδερμίδα , δημιουργώντας ένα λεπτό πλέγμα στην επιφάνειά της, ενώ συνεχίζει να «γεμίζει» έξτρα ενυδάτωση εκ των έσω.

• Υποστηρίζει την Εσωτερική Πηγή Νερού της Επιδερμίδας: ενεργοποιημένο νερό Αλόης και καφεΐνη βοηθούν την επιδερμίδα να δημιουργήσει τη δική της εσωτερική πηγή ενυδάτωσης, για να ενυδατώνεται διαρκώς αντλώντας και διανέμοντας νερό από τα βάθη της.

Για Ποιον Είναι: Για Όλους τους Τύπους Επιδερμίδας (1, 2, 3, 4)

Τρόπος Χρήσης: Εφαρμόζετε δύο φορές την ημέρα σε καθαρή επιδερμίδα. Απλώνετε σε όλο το πρόσωπο, μετά από το κατάλληλο σύστημα Clinique 3-step . Ακολουθεί η χρήση αντηλιακού το πρωί. Ως Ενίσχυση της ενυδάτωσης, απλώνεται πάνω από την κλασσική σας κρέμα με τα ακροδάχτυλα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω και πάνω από το μακιγιάζ (μπορεί να εφαρμοστεί ταμποναριστά μία λεπτή στρώση πάνω από το μακιγιάζ). Όταν χρησιμοποιείται ως μάσκα προσώπου 5 λεπτών, απλώνετε πλούσια ποσότητα, περιμένετε 5 λεπτά και μετά αφαιρείτε ή κάνετε κυκλικές για να απορροφηθεί στην επιδερμίδα για έξτρα ενυδάτωση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιοχές με ξηρότητα, όπως στους αγκώνες, παρανυχίδες και στις άκρες σε ξηρά μαλλιά.

Σημείωση: Τώρα, η Moisture Surge σε νέα, σε συλλεκτική, περιορισμένης διάθεσης, με φλοράλ διακόσμηση συσκευασία 75ml στην ΠΛΤ της συσκευασίας 50ml – 35€.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ MOISTURE SURGETM 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator

Αυξήστε τη λάμψη σας, αποκτήστε απαλή επιδερμίδα όπως η αίσθηση ενός πέταλου λουλουδιού και ανανεώστε τη διάθεσή σας με τη Moisture Surge TM 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator, σε νέα συσκευασία. Ακριβώς για αυτή την εποχή, η Clinique είναι ενθουσιασμένη που σας παρέχει την ενυδατική κρέμα που γνωρίζετε και αγαπάτε, σε μια περιορισμένη-έκδοση με σχέδια λουλουδιών. 
Η εμβληματική οικογένεια Moisture Surge TM της Clinique, δημιουργήθηκε το 1988, για να χαρίσει ενίσχυση της υγρασία στις γυναίκες με διψασμένη, αφυδατωμένη επιδερμίδα. Επιστημονική έρευνα και καινοτομία επέτρεψαν στην Clinique να επιτύχει να δημιουργήσει μια ενυδατική κρέμα υψηλής απόδοσης με εθιστική, ανάλαφρη υφή gel-κρέμας. 20 χρόνια αργότερα, το 2008, με το λανσάρισμα της Moisture Surge TM Extended Thirst Relief, η Clinique προχώρησε την ενυδάτωση, ακόμη πιο μακριά, αναπτύσσοντας μια σύνθεση σχεδιασμένη να παρέχει ενυδάτωση με μεγαλύτερη διάρκεια. 

10 χρόνια αργότερα, η Clinique παρουσίασε την MoistureSurgeTM 72-Hour Auto- Replenishing Hydrator, που παρέχει 72 ώρες συνεχούς ενυδάτωσης, ακόμη και αφού πλύνετε το προσώπου σας! Σε αντίθεση με τις συμβατικές ενυδατικές που μένουν μόνο στην επιφάνεια της επιδερμίδας, παρέχοντας μια προσωρινή αίσθηση άνεσης, η Moisture Surge TM 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator βοηθά στην ενεργοποίηση των “φυσικών αντλιών ιόντων” της επιδερμίδας για την άντληση νερού εκ των έσω, την κυκλοφορία του έως την επιφάνεια και την άντληση νερό που κατευθύνεται προς εξάτμιση πίσω στην επιδερμίδα. Αυτή η τεχνολογία «αυτόματης αναπλήρωσης» βοηθά την επιδερμίδα να τροφοδοτεί τη δική της εσωτερική ροή νερού.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ CLINIQUE

Απλά. Mε Ασφάλεια. Αποτελεσματικά. Δοκιμασμένα να μην προκαλούν αλλεργία. 100% χωρίς άρωμα.